05 octubre 2023 6:37
Vaig anar a l'Escola Pia de Terrassa des de P3 fins a 2n de Batxillerat i la meva experiència allà no va ser gaire bona la veritat. Abans de res vull dir que no tot va ser horrible; tot infantil i gran part de primària m'ho vaig passar molt bé, però la majoria de records que tinc d'aquesta escola no són gaire agradables.

A cinquè de primària em van diagnosticar amb TDA (trastorn de dèficit d'atenció) i discalcúlia i em van ajudar bastant la resta de primària; em donaven més atenció durant les explicacions, més temps en els exàmens, en conclusió més ajudes perquè se'm fes més fàcil estudiar i seguir les classes. A l'ESO ja no m'ajudaven tant, però encara es preocupaven una mica, però un cop vaig entrar a batxillerat tot això va desaparèixer.

Com pot ser que una escola que diu que es preocupen molt pel benestar dels seus alumnes, i en especial dels que tenen problemes d'aprenentatge no faci tot el possible per ajudar-los a triomfar en l'àmbit acadèmic? Encara no ho sé.

A batxillerat va ser quan tot va començar a empitjorar. Puc dir amb molta seguretat que batxillerat va ser la pitjor època de la meva vida. Només van ser dos anys, però ja va ser suficient. Els professors no em donaven les ajudes necessàries i fins i tot hi havia professors que em deien que no m'ajudarien perquè a la universitat això no ho fan i que ells estan aquí per assegurar-se de que estiguem preparats per la vida universitària.

I després hi havia professors que et tractaven malament només per fer mal. Recordo un cop que la professora de química em va agafar, em va portar a una habitació apartada i amb tota la ràbia del món em va començar a cridar i a dir que no faria res en la meva vida, que no em mereixo passar de batxillerat, que no serveixo per res, etc. Tot això per suspendre un examen. Aquesta experiència també la va viure una companya meva. Gràcies a Déu que aquesta professora ja està jubilada i no podrà fer mal a cap altre persona.

Per acabar només vull dir que el batxillerat de l'escola pia de Terrassa em va donar depressió i la vaig partir durant els dos anys que hi vaig estar. Sort que un any després d'acabar batxi me la van diagnosticar i vaig rebre l'ajuda que necessitava.
03 mayo 2023 7:44
Mi niño va desde P3 ahora en 2nd de primaria.
Va feliz al cole, esta encantado con todos los profesores.
Los profesores se implican y te aconsejan.
Es un colegio con muchos valores.
08 febrero 2023 13:05
La pitjor escola que he pogut imaginar, he anat desde P3 a 4rt d'eso. Desde la meva perspectiva es una escola que enssenya molt pero els docents tenen molt favortisme, profes un 0/10, els docents amb van deixar en ridicul etc. Conclusio es una escola amb un bon ensenyament pero els docents els hi haurian que cambiar (Desde la meva experiencia)
05 diciembre 2022 20:17
Aquesta escola té un problema molt greu amb el bullying, i els professors no prenen mesures per aturar-lo: (

Alguns dels professors fins i tot participen en el bullying, ja que són immadurs i tenen por d'enfrontar-se als alumnes.

Una de les pitjors experiències de la meva vida.
03 marzo 2022 12:57
Aquesta escola vaig estar des de P3 a 4t de la Eso, i tant de bo hagués assistit en un altre escola.
Els alumnes no són gens humils, són competitiu i van a fer-te mal amb les seves paraules.
Jo no vaig ser ben acollida pels meus "companys".
De cara el professorat, hi ha bastant favoritisme, però i hi ha altres professors d'aquest centre que són un amor.
Però com repeteixo, l'alumnat és el pitjor, són molt orgullosos, sempre estan criticant.
Jo els dos últims d'anys ESO ho vaig passar molt malament, els meus "companys" sempre van fer el possible per acabar amb baralles, tots et jutjaran.
Van arribar a portar- me el psicòleg d'aquell centre, perquè segons ell era "rebelde", la cosa que no s'avien era la injustícia que hi ha en cada dia en aquelles classes, el "diagnòstic" que va fer la "psicòloga" horrible, gens encertat, semblava inventat.
Molts treballs que feu sobre parar el bullying, però aquest centre és on més bullying i assetjament he vist.
De cara estudis, no tinc cap queixa, ensenyen les matèries molt bé i donen les eines necessàries per a l'aprenentatge de l'alumne.
(tot des de la meva experiència)
Salutacions.
04 abril 2018 20:26
Escuela católica concertada de Terrassa. Un referente en la educación de esta ciudad. Excelentes instalaciones en pleno o centro de la ciudad.
08 octubre 2017 1:24
Es un buen colegio, yo estudio alli, y tengo que reconocer que por general es una gran escuela
08 septiembre 2017 10:38
I spent five months here as an exchange student from Canada. To anyone who doesn't speak Catalan or Spanish, this school doesn't provide any extra help in that regard. Many of the teachers will refuse to help you in any language other than Catalan, however there are some good teachers that will sympathize with you and I imagine they would help if you asked. Overall, the students are generally discriminatory to people who are not of the same social class. I would say this is an authentic European school experience though, it's alright. Very low workload! The homework and projects feel like I'm back in North American elementary school. Decent/good school.
08 julio 2017 2:22
En cuanto a profesorado penoso sin ganas de hacer su trabajo ni te ayudan ban de creídos cuando no son nadie no les importa en absoluto lo que pase ademas los niños que hay en esta escuela son muy materialistas clasistas y mal educados y discriminan a los demas ban de chulos en fin nefasto en general

Escribe una reseña



Calificación general: