08 septiembre 2022 7:36
Estuve cursando CAI curso 21/22
Tenía altas expectativas con este colegio y acabe decepcionada.
Esperaba un grado con muchas prácticas ya que hay muy buenas instalaciones y la clase cuenta con una sala de prácticas, pero la verdad q no le dimos casi uso.
En mi caso no me sentí bien acogida por algunos profesores, aunque la enseñanza es buena, hay actitudes muy poco profesionales.
En clase hubieron varios problemas los cuales no supieron solucionar, tratando en varias ocasiones sin ningún tipo de respeto hacia los alumnos.
También decir que la asignatura entera depende de un examen.
En general pienso que tiene un precio excesivo para lo que se ofrece.
27 marzo 2022 3:00
He cursat un dels graus superiors que ofereixen i puc dir que he gaudit molt durant dos anys, gràcies al professorat he après molt. (el professorat és de 10).
Aconsello ha qualsevol persona a curses algun dels tants estudis que ofereix.
15 marzo 2022 4:18
La experiencia cursando el grado superior de laboratorio ha sido de 10. El profesorado de cada asignatura es exporto en eso y se implican mucho en sus alumnos para mejorar las capacidades de este. Las instalaciones están muy bien.
Los distintos lugares de practicas que ofrece son muy buenos y además sales con trabajo asegurado.
28 noviembre 2021 4:33
Estudié BUP y COU hace ya unos añitos y la verdad muy contenta. Profesores comprometidos, instalaciones correctas y buen proyecto. Sales preparada!
20 septiembre 2021 23:43
Hacen falta cojones para cambiar el horario de una trabajadora protegida por maternidad, solo por capricho de una encargadilla soberbia e inepta y un Supervisor (perdonen director gerente) que no conoce su trabajo. Yo les hubiera llevado al juzgado por no respetar los derechos de la trabajadora y que le hubieran puesto una buena multa. Una carta redactada por ellos mismos alegando un acuerdo y motivos zafios y llenos de mentiras para quitarla del medio pagando 1230 euros, más eso sí, el capricho de la encargada, que no tiene ni puta idea.
21 junio 2021 9:04
Actualmente estoy cursando un ciclo superior de imagen para el diagnóstico y medicina nuclear. Cuentas con profesores de primera, además de ser profesionales en el sector sanitario y algunos son jefes en su departamento, incluso la tutora es excelente, busca guiarte y ayudarte en todo lo que pueda.

La enseñanza de los profesores hace fácil la adquisición de conocimientos. Y la ayuda que brindan en las prácticas son muy buenas. Estudiar en este centro es muy recomendable no solo por salir como profesional en tu sector sino también sales con un puesto de trabajo.

Cuenta con Renfe, tren, bus, ferros catalanes para llegar al centro de estudio y puedes hacerlo online, presencial (mañana o tarde) y creo que también semipresencial.
26 abril 2021 8:48
Estuve dos años haciendo bachillerato artístico. Esta escuela me cambió la vida a mi y a muchas de mis compañeras. Dan un gran ejemplo de respeto y libertad. Gràcies️
27 marzo 2021 4:16
Curas que en vez de dedicarse a seguir los evangelios, les pierde la política independentista y el dinero. Una espera que en un centro católico no prime el desprecio y la ofensa hacia los indefensos alumnos. Falta vocación sacerdotal y educacional.
Cómo se les olvida a algunos su apoyo al dictador, hoy se niegan al uso del castellano
16 febrero 2021 17:05
Una bona escola per fer l' ESO i batxillerat amb molt bon nivell de química de batxillerat per a arribar a la universitat molt ben preparat
26 enero 2020 9:52
Vaig estudiar laboratori clínic i biomèdic en aquest centre acabant l'any 2018 amb una experiència realment lamentable.
I no a causa del professorat del grau que es podria classificar com a correcte, sinó per la pesima organització del grau per part de l'equip directiu i del departament d'FP que eclipsava la feina dels docents.

Els mals de cap en aquesta empresa van ser constants durant els 2 anys del cicle però en destacaré un parell.
La primera i més escandalosa es va produir a finals de primer quan ja entregades les notes finals i amb la preinscripció a segon finalitzada sense previ avis i unilateralment es va canviar l'horari de matí (de 8 a 14: 30) a un horari partit amb algunes hores pel matí i 4 durant la tarda.
No van tenir cap mena de consideració amb la conciliació de les famílies ni amb la compatibilitat de feina i estudi.

Per últim m'agradaria destacar l'inexplicable crèdit de síntesis que és a produir durant el 2018 el qual dura un munt d'hores i es va centrar en la qualitat de l'aigua del mar. El qual semblava més un treball per a un tècnic mediambiental però com que formava part d'un concurs i podia donar una mica de publicitat al centre per enèsima vegada l'aprenentatge dels alumnes va passar en segon lloc.

En resum per què vaig veure és un negoci sense ànima ni valors que només busca la pela fàcil abans que fer una bona feina amb una direcció de dubtosa competència que no tenen problema a mentir si els i els cal.
Òbviament no recomanaria estudiar aquí en cap cas.
06 marzo 2022 19:17
Alejandro, muchas gracias, , ,
02 mayo 2019 15:59
Muy buen colegio, estuve 2 años en Bachillerato y gran experiencia. Te preparan muy bien para la Selectividad
13 enero 2019 16:14
Estube 1 año, bueno no llego porque me canse antes y no lo recomiendo para nada. 0 organizacion y en general pues que no, no rutlla la cosa en aquest centre.
10 noviembre 2018 2:37
Una espera que en un centro católico no prime el desprecio y la ofensa hacia los indefensos alumnos. Falta vocación sacerdotal y educacional.
Cómo se les olvida a algunos su apoyo al dictador, hoy se niegan al uso del castellano
20 mayo 2018 6:47
He sigut alumne d'aquesta escola i és lamentable com tracten els interessos dels alumnes, passen completament de l'opinió que tinguin els alumnes. És una barbaritat el que es paga per aquest servei. I amb unes instal·lacions científicques (laboratoris) molt millorables.
23 septiembre 2017 19:57
Un professorat increïble que dóna suport tant en la tasca docent com en l'orientació personal. Vaig tenir la sort d'estudiar-hi durant dos anys i em va permetre accedir a la sortida acadèmica que volia. Es potencien tots els Batxillerats des del tecnològic fins a l'artístic escènic i hi ha alumnat molt divers que aporta una experiència interessant.
15 septiembre 2017 6:15
Caótico y desordenado.
Profesorado prepotente.

Chaotic and messy.
Teachers arrogant.

混沌和混乱。
教师自大
08 septiembre 2017 3:39
Jo porto des de segon de l' ESO, em vaig canviar d'escola perque a l'altre escola no m'ajudaven, i aqui m'ajuden moltissim.
Els professors són molt amables i divertits amb els alumnes
04 septiembre 2017 9:28
Estic molt agust i els profes són molt simpàtics. Pensava que no hi estaria agust però gràcies als profes i companys ho he aconseguit. Jo recomano estudiar en aquesta escola.
03 septiembre 2017 0:39
Una gran escola per avançar acadèmicament en coneixement i en valors tant individuals com col·lectius. Hi ha una bona preparació per els diversos itineraris i sortides, ja que té tots els tipus de batxillerats. La bona preparació en els graus, tant mijtans com superiors és innegable, un d'aquests (el d'animació 3D), consta d'equips completament renovats i un professorat exel·lent provinent de l'ESCAC i altres llocs amb renom i ben coneguts, com per exemple un productor de la serie arròs cubat.
27 agosto 2017 8:37
Des de fa 3 anys que soc alumne i tot són coses bones: professorat, companys, sistema d'educació, respecte, manteniment. Simplement genial! Una àmplia oferta educativa i respecte entre companys i proximitat amb el professorat. Un centre que opta per la diversitat i les noves tecnologies. Un centre espaiòs i amb totes les modalitats de batxillerat.
19 agosto 2017 7:12
Professorat excessivament jove, inexpert e incapaç de controlar els grups d' adolescents, el perfil d' algun alumne més propi d'un IEs i no d' una escola d' excel.lència. Han de millorar molt!
15 agosto 2017 0:01
Vaig fer el Batxillerat artístic i un professorat meravellos! Uns companys maquíssims! I l'escole en general està molt ben situada amb un parc molt macu al costat on anar a l'hora del patí i, si ho trobes, cafè bo i baratu al costat.
02 julio 2017 18:17
Buen colegio con muy buen profesorado. Muy buen ambiente entre compañeros y buenas instalaciones.

Escribe una reseña



Calificación general: