18 abril 2023 5:04
Instituto que parece una cosa y es otra, el nivel educativo es bajo y hay profesores absolutamente nulos formativamente hablando. Veo que hay comentarios acerca de una profesora concreta.no me extraña. Nada recomendable
05 abril 2023 12:02
La peor escuela de Mataró. La comida es pobre y sabe mal, se nota que está hecha a desgana y de manera pobre.
01 marzo 2023 9:44
Isabel, coordinadora de fp de informatica, es despreciable, hace lo que le da la gana y siempre se sale con la suya.
02 junio 2022 18:30
La experiencia con los alumnos y profesores ha sido espectacular, han colaborado con Proyecto Alpha, lo cual me parece muy bueno concienciar a la juventud, de implicarse en temas de solidaridad.
21 mayo 2022 5:18
És una de l'escoles més antiga de Mataró i fan tots els cursos desde P3 fins a Batxillerat, en tres edificis diferents. L'ensenyament és molt bó. Els meus néts van a aquesta escola, un està a P3, i l'altre a primer de primària. És una escola molt reconeguda, i passa de pares a fills. M'atreviria a dir que entre els 3 edificis és la que té més alumnes de tot Mataró. Jo la recomano a tothom.
11 marzo 2022 1:19
El colegio está ok. Pero en este instituto la gente es horrible. Te juzgan por todo. No lo recomiendo. Encima los profesores llegan tarde y si les cuentas tus problemas con alguna compañera solo lo empeoran. Mucho decir que es buen colegio pero cuando lo ves por dentro no piensas igual
25 agosto 2021 10:38
Como en todos los centros educativos, profesores que tendrían que cobrar 3 veces mas de lo que cobran y profesores que no les tendrían que dejar ejercer. Es un centro grande con muchos cursos pero está bien organizado.
No es una mala escuela pero si quieres un trato mas personal mejor apunta a tu hijo a un centro mas pequeño.
19 julio 2020 7:09
L'escola Pia Santa Anna de Mataró és una escola on hi ha l'educació infantil, primaria, secundària, batxillerat, F. P i cicles formatius.
L'escola de secundària i cursos superiors és molt moderna i les instalacions estan bastant ben conservades. L'escola consta, a part de les aules de cada curs, un polisportiu, aules de tecnologia (ordinadors i treball amb eines), aules d'arts, aula de música, aules de grup reduït d'anglès, laboratoris i d'altres
Els professors d'aquesta escola són professionals, a més en algunes assignatures ensenyen a pensar de manera i crítica i on cadascú es forma una opinió propia; tot i que gran part dels examens son memorístics.
L'escola fomenta les noves tecnologies, i per això durant tots els cursos de secundària s'utilitzen portàtils. L'Escola Pia Mataró busca ensenyar als alumnes en el nivell acadèmic, però també a nivell personal. Per fomentar això és fan tutories individuals on el tutor de cada grup parla individualment amb cada alumne i l'ajuda en temes familiars, personals.
Aquesta escola, a part, fa un treball en grup, el SUMMEM, on es busca fer un treball interdisciplinari amb grups cooperatius, tot i que a vegades els grups no funcionen gaire bé.
Una cosa negativa de l'escola es que no es prenen seriosament les propostes dels delegats, i durant festes com carnaval són molt restrictius en àmbit de les disfresses.
04 abril 2020 18:43
L'estofat de gall d'indi està de mort.l'unica cosa dolenta es un tal alex dejong que olora a ceba bullida.per lo demes tot be.
11 agosto 2019 7:24
Tracte professional i molt adequat, el temari molt interessant i molt atents al nivell de cadascú, recomano 100% fer qualsevol curs aquí no us penedireu de l'educació que es rep.:)
25 mayo 2019 8:05
L'escola Pia Santa Anna de Mataró és una escola on hi ha l'educació infantil, primaria, secundària, batxillerat, F. P i cicles formatius.
L'escola de secundària i cursos superiors és molt moderna i les instalacions estan molt ben conservades. L'escola consta, a part de les aules de cada curs, un polisportiu, aules de tecnologia (ordinadors i treball amb eines), aules d'arts, aula de música, aules de grup reduït d'anglès, laboratoris i moltes altres.
Els professors d'aquesta escola són molt professionals, a més ensenyen a pensar de manera i crítica i on cadascú es forma una opinió propia.
L'escola fomenta les noves tecnologies, i per això durant tots els cursos de secundària s'utilitzen portàtils. A més a aquesta escola es fa participar als alumnes en les decisions que s'han de prendre, per mitjà de representants de cada classe. L'Escola Pia Mataró busca ensenyar als alumnes en el nivell acadèmic, però també a nivell personal. Per fomentar això és fan tutories individuals on el tutor de cada grup parla individualment amb cada alumne i l'ajuda en temes familiars, personals.
Aquesta escola, a part, fa un treball en grup, el SUMMEM, on es busca fer un treball interdisciplinari amb grups cooperatius.
11 marzo 2018 19:36
La escola està bé respecte el nivell tecnològic, el professors en general estan bé i ni ha que sobre surten com a profesores excelente, el lloc té ascensor i per tant està adaptat per persones discapacitades. L edifici té cuatre plantes i moltes aules, i el internet va prou bé en comparació a la escola que anava abans però comparat amb la PIA de Granollers no és tan bo

Escribe una reseña



Calificación general: