30 abril 2022 18:43
Informació per mestres. Vaig treballar al Pràctiques com a interina 2 cursos. Volum de feina molt alt però guardo molt bon record dels companys del claustre, implicat al 100%. Alumnat molt bé, bàsicament famílies de Sants o les Corts.
24 marzo 2022 8:28
Les nostres filles ara estan a primària i sempre han anat molt felices i motivades, fet que valorem molt. Estem encantats amb l'escola (malgrat que hem tingut mestres que ens han agradat més que altres, però això és un tema una mica subjectiu i d'opinió personal) la gran encara parla de la Sílvia que la va tenir a P3 i valorem moltíssim que tot l'equip és molt proper i la comunició de 10. Sempre hem tingut resposta casi al moment. Ja és tradició celebrar els aniversaris al pati dels petits amb els companys de classe i les famílies i en caps se setmana. Desconeixem si això es fa a altres escoles, però les famílies estem encantades de disposar dels espais de l'escola en dies festius. El nou equip directiu sembla molt receptiu i proper, pensem que no ho va tenir fàcil amb tot el tema de la pandèmia però ho estan resolent molt bé. Esperem que l'escola segueixi la mateixa línia i no canvii. Tant de bo es pugui fer la nostra festa, la Practikada
04 noviembre 2021 13:42
Van mis 2 hijos a este colegio y estamos muy contentos! La profesora de mi pequeño (maría Camus) de P5 es súper amable y súper atenta!
24 mayo 2021 3:13
Pesimo instituto no llevaria nunca a mis hijos. Nivel muy bajo, poca ayuda y profesorado poco serio.
03 febrero 2020 17:45
No massa bo, sobretot per la organització i el tema del bulling, de vegades pasa i no fan res per aturar-ho.

Escribe una reseña



Calificación general: