28 enero 2024 14:42
Es genial per tothom que vulgui continuar augmentant els seus coneixements O adquirir uns de nous
27 noviembre 2023 5:44
Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, esdeveniment excel·lent, gràcies!
17 noviembre 2023 16:18
Molt professionals i classes amb matèries molt atractives, donades per excel.lents professors i materies molt ben adaptades a l'alumnat.
15 septiembre 2023 20:15
Per a mi la forma de matriculació, és molt anticuada, tan el donar número, i per sorteig,
Per a la gent que s'interessa al setembre, i que no ha estudiat mai aquí, és molt injust, perqu~ normalment tardes uns dies en pensar el que que faràs. I llavors et trobes que hi ha un sorteig i no entens res.
La forma de pagament es molt complicada i molt anticuada ara que tot és fa online, es paga a la diputació un cop i ja està.
La escola no està evolucionant als nous temps
03 septiembre 2023 10:10
Encara no he començat cap curs, però l'atenció al usuari és impecable: amables, atents, educats i responent sempre a totes les teves duptes ràpidament i amb un somriure. Estic desitjant poguer fer un curs en aquest ambient tan acollidor
05 abril 2023 20:21
Molt professionals i classes amb matèries molt atractives, donades per excel.lents professors i materies molt ben adaptades.
18 enero 2023 21:07
Fa més de 11 anys que faig cursos de cuina i pastissería a l’escola i només puc dir q es un 10 en tots els aspectes. Aquets dos anys de pandémia han adaptat uns cursos per fer On Line que han estat xulísims, hem aprés molt i la feina dels docents ha sigut fantàstica.
Orgullosa de formar part d’aquesta gran família
25 diciembre 2022 13:35
Fantástica escola amb un ventall d'ofertes educatives increïbles. Només l'edifici ja es un regal. Jo personalment estic molt contenta tant amb les meves companyes com amb els professors que m'han tocat aquest darrers dos anys, l'Idoia Pallarès i l'Ignasi Blanch.
10 diciembre 2022 0:46
L'escola de la dona es troba ubicada a l'interior de l'edifici Francesca Bonnemaison de Barcelona. Ofereix un ventall de cursos d'alta qualitat per a dones en horaris variats.
L'edifici Francesca Bonnemaison disposa d'un auditori anomenat "La Cuina" i d'un pati interior ampli i esplèndid per a celebrar esmorçats i/o berenars durant l'interval en actes i jornades públiques.
21 noviembre 2022 17:26
Jo hi he cursat diferents modalitats de dibuix i pintura. Trobo que és fantàstica per als nivells bàsics i inicials; però, pel que fa als superiors i tallers, no hi ha gaire oferta i tampoc tenen continuïtat.
16 noviembre 2022 18:57
Imposible entrar a los cursos de costura. Cuando abren la inscripcion el servidor se llena y no acepta la solicitud, horas esperando para poder entrar y nada. Llamas después y te dicen que todo se ha llenado y que intentes el año que viene. Vaya forma de llevar la inscripción de un curso. Cuando el servidor al fin te deja entrar despues de horas intentando no te aparecen los cursos, simplemente no se cargan y te pide que vuelvas a cargar la pagina.

Que les cuesta hacer inscripción abierta, leer solicitudes y hacer una selección justa, para dar una oportunidad a todos y no tener que depender de la suerte a que el servidor te deje hacer la solicitud. Incompetentes.
11 diciembre 2020 10:00
Muy pero que muy complicado para entrar, llevo 2 años intentando acceder a sus cursos y es muy poco accesible. Cursos subvencionados para una minoría de afortunados.
22 mayo 2020 0:25
Fan cursos de tota mena. Jo he provat cursos de fotografia, edició digital i cuina. Professorat competent i molt bon ambient.
23 abril 2020 14:35
Una escola meravellosa. Aprens un munt i la calitat humana es impecable. Ojala l.hagues trobat abans!
24 abril 2018 21:19
Es el mejor centro civico de Barcelona, de gran variedad de cursos y de gran calidad, fantastico ambiente entre prifesires, alumnis. Soy muy feliz de asistir cada año

Escribe una reseña



Calificación general: