14 noviembre 2023 7:10
Vaig contractar classes particulars a Comunica't per preparar un projecte professional i, des del primer moment, vaig sentir que la Laurie era part de l'equip. Gràcies per la vostra qualitat i implicació!
28 octubre 2023 18:51
Nosaltres estem molt contents amb el Comunica't.

Són grans professionals que ofereixen un ensenyament dinàmic i innovador.

Preparen molt bé als alumnes i els hi donen la formació i la confiança necessàries per poder garantir molt bons resultats als examens oficials.

En el nostre cas, gràcies al Comunica't els meus 2 fills s'han tret l'Advanced abans de començar l'universitat.

Gràcies per tots aquests anys de dedicació i esforç!
25 octubre 2023 15:41
Una escuela de idiomas muy profesional, con un profesorado muy atento y cercano. Recomendada 100%!
14 octubre 2023 2:46
El equipo de Comunica't no sólo sabe cómo preparar optimamente al alumnado para los exámenes oficiales: también trata de forma cercana y amable a sus clientes
25 septiembre 2023 8:57
Vaig entrar a aquesta acadèmia de petita, i a poc a poc m’he tret el First, l’Advanced i el Proficiency amb ells. Recomano sobretot la preparació del First a l’Advanced, ja que recordo molta dedicació, familiaritat amb l’examen oficial i professionalitat, però amb tots he sortit satisfeta. L’esforç personal és un pilar clau, però amb això al sac fan un bon acompanyament i arribes als exàmens coneixent-los i amb més confiança.
24 abril 2023 13:42
Als meus 57 anys i amb una vida familiar i laboral una mica atrafegada, aquest curs vaig decidir apuntar-me a l'escola per donar sortida a la meva il.lusio de fa molts anys d'avançar en el coneixement de l'anglès.
A l'escola hi he trobat un ambient molt acollidor i dinàmic; una profe molt professional i experta que orienta en l'aprenentatge amb moltes explicacions, mètode, materials i eines; un grup molt agradable on els debats i treball en comú t'engresquen a avançar, a esforçar-te per comunicar-te millor.
Moltes gràcies a les persones que conformen l'escola i als companys, per ajudar-me a avançar en la meva il.lusió de comunicar-me millor i poder així accedir a un món molt més gran.
Marga Hereu
22 marzo 2023 6:10
Mis hijos van a esta academia, y me encanta su metodología de estudio y con la responsabilidad con la que trabajan. Lo recomendaría seguro. Mis hijos van encantados.

Escribe una reseña



Calificación general: