30 septiembre 2023 0:35
Vam anar a conèixer l'escola principalment perquè ens va agradar la proposta d'inmersió en anglès durant l'etapa d'infantil.
Al visitar l'escola, ens va sobtar veure una dinàmica molt poc organitzada, nens per tot arreu sense cap ordre, els professors desorientats i molt soroll.
Les instal·lacions són petites i estan per construir, és a dir, no tenen menjador ni cuina. Treballen amb un càtering i escalfen el menjar que arriba precuinat. Els patis són justets i vam veure nens molt petits compartint espais amb nens grans que anaven amb bicicletes en un espai amb rampes i graons.

No tot el professorat és natiu. No ens van saber aclarir dubtes sobre com estan enfocant la primaria ni la secundaria. Tot plegat molt indefinit.
Els preus son elevats comparats amb el que s'ofereix a la zona (més de 600€ al més per nen).
07 abril 2022 23:55
Molt contents com a família de l’escola, el projecte i el tracte tan personalitzat. Ambient familiar, acollidor, comunicació directa i diària. Destaco la professionalitat de l’equip en tots els seus aspectes.
Aprenentage vivencial, immersió anglesa, i el més important de tot, els nens i les nenes van feliços a l’escola.
02 abril 2022 11:17
Buena escuela, grandes profesionales y trato excelente ¡! Se nota que todo lo hacen con cariño, amor y respeto por los niños. La recomiendo 100%
01 abril 2022 3:45
És una escola que per sobre de tot busca la felicitat dels nens i de les nenes. És un projecte amb cor i ànima. No hi podem estar més contents de formar-hi part!
29 marzo 2022 5:33
Estem encantats amb l'Escola. Hi ha grans professionals, i el tracte és molt familiar i proper. El projecte no pot ser més interessant, i els nens hi van molt contents! Un 10! Molt recomanable.
12 marzo 2022 15:39
La millor opció pels nens, tant des del punt de mare com des del punt de professional, ratios petits, gran comunicació diària, facilitat en molts àmbits i a més a més conta amb grans professionals, els nens van feliços, amb ganes, gaudint sempre i per tant aprenent molt. El tema de l'anglés és essencial en el moment en el qual ens movem, per tant el fet de ser una escola trilingüe és un gran plus. La millor tria sens dubte.
11 marzo 2022 6:54
Me gusta mucho la pedagogía de esta escuela. Deja de lado la enseñanza tradicional pero sin pasarse al otro extremo. Si sois de la zona os la recomiendo.
23 febrero 2022 14:31
Gran confiança en els seus professors, son molt professionals i ens agrada el bon tracte que tenen amb els nens i nenes.

Espectacular!
21 febrero 2022 15:17
Escola genial amb grans professionals. Les nenes estan adquirint l’anglès de forma natural en poc temps.
20 febrero 2022 11:39
L'escola compta amb grans professionals i una pedagogia que s'adapta a les necessitats de cada infant. Totalment recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: