25 febrero 2024 6:51
Instalaciones deportivas lamentables , mi hijo se ha hecho un esguince con un bollo de la pista del patio escolar
Atentamente : un padre MUY descontento
22 febrero 2024 16:07
Nada recomendable, ahora me denunciais otra vez la reseña? diferente punto de vista? Pedí la adaptación al puesto de trabajo debido a mi discapacidad (que queda bien de cara a la galería) y contestasteis echándome y amenazándome si no retiraba la reseña. A Dios rogando y con el mazo dando.
22 febrero 2024 7:36
Uno de los mejores colegios de Sabadell, lo recomiendo mucho! Buena organización , la directora encantadora muy atenta a todos los alumnos
06 agosto 2023 11:37
Buen centro escolar, en mi niñez curse estudios en este centro, aun recuerdo a nuestro director D. Juan Santaeularia, al Vicario D. Pedro, asi como los padres D Angel, D Juan etc, etc, tambien recuerdo mis caminatas desde la Creu de Barbera siempre acompañado de mi compañero de clase y pupitre Pepe Navarro, en fin despues de 60 años, recuerdo sesa maravillosa epoca,
11 junio 2023 23:41
Gracias por enseñar tanto y hacer gran trabajo con mis hijos. Los valores y los conocimientos aprendidos no tienen precio.
10 junio 2023 3:58
Hi portem 3 generacions a la nostra família. Una escola amb professors brillants, un tracte familiar i proper. Sempre atents i disposats a escoltar. Amb ganes de millorar i créixer, molt agraïda de la tasca feta i amb els valors que hem après.
08 junio 2023 2:15
Després de 2 generaciones amb vosaltres, hi porto el meu fill també. Ha fet un progrés espectacular ja que venia d'un altre institut on no va aprendre cap valor i ara es tractat com una persona digna. Moltes gracies Salesians
07 junio 2023 13:55
Aquest curs ha estat el primer que ha fet el meu nét a l'Escola. El nano ha millorat espectacularment, i es gràcies a la molt bona labor de l'Escola. Moltes gràcies.
04 junio 2023 20:57
La temporada a l'escola va estar genial, després d'un temps a la universitat m'he adonat de tot el que m'han aportat. Moltes gràcies
28 mayo 2023 10:48
Institut-escola acollidora, GRANDISSIM equip. Empàtics, professionals, implicats.
Després d' una mala experiència a una altre institut, han tractat el tema amb gran professionalitat. Un 10
05 enero 2023 0:33
Parece una nave industrial, tiene que hacer más calor que en el Sáhara, las niños andan y se derriten
26 julio 2022 11:21
Excel·lent escola per transmetre els valors fonamentals de creixement personal basats en el respecte, la tolerància i la inserció. Escola que compta amb un gran projecte educatiu per formar als seus alumnes, acompanyant-los en el seu aprenentatge. Els 13 primers anys de la meva vida educativa els he passat en aquesta escola rodejada de professionals que m’han acompanyat durant aquesta etapa, i m’han transmès valors que em segueixen acompanyant. Professionals, que a dia d’avui segueixen preocupant-se per mi i, per com són, segueixen formant part de la meva vida. Personalment, m’estimo a l’escola i als qui la formen. Per tant, escola 100% recomanable.
17 julio 2022 8:35
Vaig passar tretze anys en aquesta escola i puc dir, amb tota seguretat, que no seria la persona que sóc actualment si no hi hagués anat. Salesians Sabadell significa aprenentatge, família, valors, convivència, inclusió i acompanyament per part d’uns grans professionals els quals avui dia, encara es preocupen per la meva vida.
10 junio 2022 20:48
A l'escola dels Salesians hem anat 3 generacions ja. És una escola on he aprés el que he necessitat per crèixer en tots els sentits, educativament i humanament. El projecte educatiu fomenta múltiples valors com la ètica, la solidaritat, la creativitat i l'aprenentatge. Tenen a més a més un col·lectiu de professors que més enllà de l'estrictament professional, ofereixen molt més del que esperaries d'una escola. Noves metodologies d'aprenentatge, projectes, tecnologia ben aplicada a l'ensenyament, foment de l'esperit crític, resolució de problemes.

Implicació amb les famílies, sempre la mà estesa per ajudar des de l'alumne amb dificultats acadèmiques fins a la família que necessita un cop de mà.

Aquests són els valors que vull que els meus fills quan surtin de l'escola adquireixin i no em falta raó ni motius per pensar que com sempre ha estat, així serà.

Si busqueu escola ni han moltes, però la meva us la recomano amb els ulls tancats.

És la meva opinió com a alumni, fill d'alumni i pare de futures alumni.
08 enero 2022 13:52
Colegio pésimo a la directora cuando la necesitas por algún problema es Casper nunca esta, y luego la ves salir por otro lado, (fijate que cosa) esa es mi experiencia como madre y de algunos profesores mejor no hablar pero otros que son pocos son un encanto.
18 febrero 2022 10:56
Maria, soy una madre que fue a las puertas abiertas hace 1 semana de los Salesians de Sabadell y me gustó mucho la implicación de todas los profesores i del director, Jurguen, que era un chico y tu comentas que es una directora. Puedes explicarme mejor, me interesa tu opinión, porqué ya sé que ninguno colegio es un 10, pero dejarlo tan mal.

Escribe una reseña



Calificación general: