08 junio 2023 7:20
En pocs dies finalitzem l'etapa educativa a primària i volem donar-vos les GRÀCIES INFINITES pel vostre acompanyament a la nostra filla com amb nosaltres.
Durant aquests 9 anys ens hem sentit tranquils i recolzats pel acompanyament que li heu fet en el seu desenvolupament, adaptant-vos en cada moment a les seves necessitats.
Des de P3 amb la nostra angoixa de no ser capaços de treure el bolquer (i la veu i ens veu acompanyar i guiar fins que ella va estar preparada per treure-ho). Passant per la lectoescriptura, els projectes.fins arribar a aquest punt, 6è! On surten més que preparats per fer front a la nova etapa que encetarem al Setembre.
Molt bona feina.
ETERNAMENT AGRAÏTS.
29 mayo 2023 1:26
Escola amb un molt bon ambient entre tota la comunitat educativa, amb ganes de col.laborar a fer poble, amb respecte i educació. Respectant en tot moment els pactes existents i fomentant el respecte. A nivell educatiu, posant en pràctica la innovació i els diferents mètodes d'ensenyament existents en l'actualitat. Vetllant per la integració de tota la comunitat educativa. Una molt bona escola al bell mig del poble.amb unes instal.lacions precioses.aules immenses, sostres alts, llum natural. Un goig d'escola!
09 noviembre 2021 19:48
Muy mal enseñamiento, mala organización, no educan y no enseñan valores de compañerismo, el peor colegio que he ido nunca.

Escribe una reseña



Calificación general: