17 mayo 2023 19:39
A les portes obertes es va demanar a les famílies que només posessin 1 opció a la llista de peticions, quan això no ha de ser així, la llista és l'ORDRE DE PREFERÈNCIA a l'hora d'escollir centre, no l'opció que se t'assignarà.

També van mentir dient que, si tenien més de 5 preinscripcions respecte a l'altre escola, aquest curs 23-24 la 2a línia d'EI3 que estava assignada a l'escola Sant Martí, passaria a Sobirans. Totalment FALS. Això era així fa uns anys, abans que el passat març de 2022 la direcció de totes DUES escoles, l'Ajuntament del poble i el departament d'Educació signessin un nou pacte, la famosa "Addenda", sense dir la veritat, que la 2a línia es quedaria al Sant Martí si aquests tenien +22 preinscripcions).

Aquest passat Carnaval, l'escola es va comprometre davant l'ajuntament i l'escola Sant Martí a participar al ball amb les dues escoles del poble (una setmana abans de celebrar-se). Però dos dies abans.van dir que no ho farien.que preferien celebrar-ho interna.e t (tot i que van fer la desfilada pels carrers de la zona alta poble (Eixample), lloc on s'havia de fer la trobada entre les dues escoles. L'ajuntament va acabar modificant l'espectacle previst perjudicant l'altre escola.

Per Sant Jordi, hi havia un pacte entre les AFA's de les dues escoles i l'Institut on, la venta de roses naturals es deixava als alumnes de l'institut, i no es va complir per part d'aquesta escola.
01 junio 2022 16:14
Es un colegio MUY desepcionante, mi hija ha estado ahi y no ha aprendido NADA, es una vergüenza. Espero que no apunteis a vuestros hijos aqui.
02 noviembre 2018 10:03
Una escola acollidora, dinàmica i preocupada per la felicitat i adaptació del nen. Jocs, sortides, aprenentatge, sports.el meu fill arriba a casa dient que vol tornar a l’escola perquè s’ho passa molt bé. Només puc dir coses boniques de l’escola, un entorn únic, professors molt motivats i mostren respecte cap als nens i això els nens ho veuen! Gràcies Sobirans per tant!

Escribe una reseña



Calificación general: