21 abril 2023 4:59
La meva escola, la meva llar. En lloc don vai vull marxar i desitjo arribar pel matins. Tribó a faltar l’escola els caps de semana. Tenim de tot, molta nautura, molt d’amor i som com una família on tots ens cuidem.
18 abril 2023 19:52
Muy orgullosa del colegio. Tienen una mirada preciosa sobre los niños. Realmente, individualizan el aprendizaje de cada niño. Instalaciones preciosas y educan en valores imprescindibles para este siglo.
27 febrero 2023 15:14
Sóc l'àvia d'una alumna del Solc i el que
veig és que la meva neta hi va molt feliç. Amb espais verds d'esbarjo molt ben equipats on petits i grans poden gaudir de l'entorn.
Quan vaig a recollir a la neta em sento molt còmode en veure l'ambient tant acollidor.
Escollir l'escola és una decisió molt important pel futur dels infants. Crec que la meva filla l'ha encertat.
17 febrero 2023 4:24
L'escola Solc és una escola amb un equip de professionals que es preocupa per impulsar l'aprenentatge dels infants, amb un excel·lent acompanyament emocional. Treballant sempre projectes que cultiven les ganes d'aprendre i potencien les habilitats que necessiten les persones del segle XXI Estem molt contents que la nostra filla estudii en aquesta escola, Vam fer el canvi a P5 per cursar primer de primària i no podiem haver près una decisió millor.
09 febrero 2023 17:21
Hem trobat en aquest escola el lloc ideal perquè la nostra filla creixi i es desenvolupi feliç. Ubicat en un entorn privilegiat, els espais tant interiors com exteriors son espectaculars. A més, tant el projecte pedagògic com la implicació del professorat fan que la nostra filla aprengui i estigui motivada. Un ambient familiar, amb implicació de les famílies i on els nens, com deia abans, creixen feliços.
09 enero 2023 2:16
L'escola Solc és una escola familiar d'una línia on tothom es coneix. L'ambient és molt maco i proper.
Coeducació, educació inclusiva on es respecta el ritme de cada infant. Els que van més avançats no els hi tallen les ales i els que els costa més no els deixen enrere.
Molt feliç i tranquila de deixar la meva filla en mans d'aquests professionals.
05 abril 2019 7:16
Aquesta escola es un lloc genial per creixer! Son agradables, moltissim, i temem molta cura dels nens. Són tots una pinya i fan moltes coses pels nens. Potser no es l'escola mes gran de barcelona, potser no es la millor perque no te 5 estrelles, però. Pel que hem estat allà, es el millor lloc oer creixer.donaria el que fos per tornar a veure els meus professors i tornar a reviure aquells moments unics que vaig viure allà. Els estimo!

Escribe una reseña



Calificación general: