08 marzo 2024 10:07
Explotacion infantil, demasiados deberes, mucho estres aveces me temgo que quedar hasta la 1de la mañana para acabar deveres y aveces de tamtos deveres no me da la vida para estudiar.
24 octubre 2023 15:17
Excel·lent centre, amb professors professionals que vetllen pels alumnes, els ajuden a fer-se adults i responsables, i els preparen amb rigor pel futur a la Universitat.
09 octubre 2023 4:12
Soc alumne de sunion i la mala educació tenen alguns professors no és gens normal, a la mínima aprofiten per avisar-te o fer-te fora de la classe, el que em provoquen així és que em preocupi més de les incidències que de les meves notes acadèmiques.
07 junio 2023 10:16
Contents d'haver escollit Súnion!
Moltes gràcies per la vostra implicació i suport
25 mayo 2023 14:35
Otro ejemplo de destrucción del patrimonio. La antigua fachada de 1955 ha sido convertida en un desordenado conjunto de varillas sin ninguna gracia, lo que sugiere que el mal gusto de los arquitectos contemporáneos no tiene límites.
07 mayo 2023 2:16
Una escola amb un sistema educatiu molt innovador, professors magnífics i una estratègia que et prepara molt bé per la selectivitat (en el cas del batxillerat). Un ambient magnífic amb companys i companyes molt diferents però o es formen uns llaços i amistats que són molt forts i duradors. Recomanable totalment si no fos per l'altíssim preu de l'escola (tot i que el batxillerat és privat segueix sent molt excessiu), gairebé et cobren fins i tot l'aigua que gastes per rentar-te les mans, el director (Jordi Costa Pau), deixa molt a desitjar.
17 abril 2023 5:13
Centro clasista y con tendencias racistas bajo la nueva direccion. Bajo la apariencia falsa de progresismo, son elitistas y crivan perfiles racializados. Tienen denuncias pendientes al respecto.
24 marzo 2023 7:29
Com ex alumne he de dir que van contribuir a formar-me acadèmicament i com a persona. Un gran equip de professors i un sistema molt efectiu d’ensenyament el qual es nota molt quan arribes a la universitat. Guardo uns magnífics records d’aquells dies.
06 marzo 2023 5:24
Está escuela se cree que es muy moderna y progresista pero la realidad es otra. Hacen una cosa llamada grupos naturales pero es solo trabajos en grupo. Todo es igual que los otros colegios lo único que cambian son los nombres para hacerse sentir especiales. Para continuar el director actual es un desastre no te deja hablar y decir lo que piensas, lo único que hace es abusar de su poder por encima de los otros. A un amigo mío le digo: " ets nen petit i aquí mano Jo aixo que calla" Le pedí una estrella porque no puedo poner 0.
21 septiembre 2022 22:27
Bon dia,

Soc mare d’un alumne que aquest any farà 2on de batxillerat. Crec que Súnion és una bona escola en diferents aspectes: professors, tutories, organització, rigor. Però tot i ser molt conscient com és actualment el Batxillerat i les PAU.crec que el batxillerat de Súnion té masses exàmens i és massa memorístic.

Però el que em sembla més problemàtic és un tema que fa un temps que està perjudicant l’accés a la universitat dels alumnes de Súnion.

Resulta que la desviació entre l’expedient de Batxillerat i els resultats de les PAU dels alumnes de Súnion és molt petita.
Però els resultats de la mitjana dels alumnes de Catalunya té una desviació al voltant de 8 dècimes. En altres paraules, al Batxillerat, la majoria d’instituts puntuen més alt als seus alumnes. O dit d’un altra manera, si Súnion puntués com ho fan la mitjana d’instituts de Catalunya, els seus alumnes podrien obtenir fins a mig punt més de nota d’accés a la universitat.

Parlo d’això:

• Súnion 2018-19: Mitjana expedient 7,3 // Mitjana PAU 7,3
• Catalunya 2018-19: Mitjana expedient 7,4 // Mitjana PAU 6,6

Aquesta desviació entre els resultats de l’expedient de Batxillerat i els de les PAU, dels alumnes catalans, ve produint-se any rere any.

Així que demano a Súnion que avaluï als seus alumnes de Batxillerat més en consonància amb el seu entorn, per tal de no perjudicar-los en l’accés a la universitat.

Gràcies
22 julio 2022 20:22
Molt bona escola, els professors són molt propers i t'ajuden en tot el que poden! M'alegro d'haver escollit aquesta escola:)
08 abril 2022 23:32
Hola, com a pare d'un alumne de Súnion em sento profundament decebut per la decadència d'aquesta escola amb el transcurs dels anys. Tot anava bé durant els anys de l'ESO del meu fill, una vegada es va canviar el director va començar a caure aquesta escola.
Motius:
Primer de tot, el meu fill va entrar a l'escola amb el
discurs que tenen de progressistes, de cuidar la
salut mental, d'ajudar els alumnes… Tots aquests
requisits s'han incomplert durant els últims dos
anys on he pogut notar la baixa salut mental del
meu fill de primera mà. Alguns professors no
només falten al respecte als alumnes sinó que en general pressionen duna manera inhumana als alumnes provocant així ansietats molt altes entre l'alumnat. D'altra banda, et venen l'escola com un lloc que et preparen molt bé per a la selectivitat, us recomano que reviseu els resultats d'altres escoles perquè Súnion per culpa d'aquesta exigència, la
mitjana per entrar a la universitat no és suficient.
Els alumnes ja tenen suficient pressió d'entrar a la universitat desitjada per a haver de Iluitar contra la seva pròpia escola. Per tant, no és una escola progresista ni molt menys, i pitjor encara pel preu d'aquesta.
Per acabar cal dir que penseu molt bé l'entrada
dels vostres fills a aquesta escola, com a pare de l'escola ara mateix veig que hi ha opcions molt millor que aquesta escola. No cometeu l'error que nosaltres vam fer.
24 febrero 2022 10:07
El anterior comentario de otra madre es más positivo que negativo, aunque quiera exponer lo contrario. No considero que ser progresista implique bajar el nivel de exigencia. Si quieres llevar a tu hijo a una granescuela que solo sepa lo que es una hubre de vaca (que no esta nada mal) educales tu. Por otro lado, yo pongo un 1 porque todos los estudiantes salen fuera a fumar porros en horario escolar a la vista de todo paco. Gracias. #beers&drugs
20 diciembre 2021 18:35
Este colegio es una tortura para los estudiantes, los abusan a nivel de exámenes y no reciben ninguna ayuda por parte de los profesores. Quieren ir de modernos y progresistas pero no hacen otra cosa que seguir el metodo convencional con mas nivel de dificultad.
Yo lleve a mi hijo y lo saqué de inmediato, llegaba a casa llorando y todo del estres, enserio. Por favor no lleven a su hijo ahi, os lo suplico.
17 agosto 2021 10:11
En mi humilde opinión, claro sin ofender a los que piensan diferente y tienen otra percepción y basándome en mis principios y tambien en mi forma de pensar y de ver la vida que es mi punto de vista muy personal y se debe respetar así como yo respeto las opiniones de los demás y tratar de ser analítico y objetivo pero sin perder cordura y viéndolo así un poco más a profundidad y dirección sin entrar en controversia y tratar de dejar todo claro y con la verdad por delante sin ser negativo teniendo en cuenta las características de cada persona porque cada quien tiene su punto de vista muy diferente a los demás ya a veces uno puede fallar o aceptar en dar muchas veces la perspectiva de como ver y se tomen las cosas sin entrar en temas religiosos o creencias ya sin dar tanto rodeo porque uno debe decir lo que piensa en el momento exacto y no después sino ya no tiene sentido y veracidad las opiniones de cada persona. Yo sinceramente pienso que los baños son malos.
08 julio 2019 23:25
Una de les decisions millor preses per l'educació dels nostres fills. Gran escola amb un gran projecte educatiu. Dia a dia veiem com els nostres fills no només aprenen a nivell acadèmic sino a nivell personal. Felicitats a tot l'equip de Súnion.
23 mayo 2019 19:13
Ya que hacen trabajos educativos comparando a Casado y Abascal con los nazis. Les sugiero que incorporen a Puigdemont y Torra, creo que les será más fácil. Atentamente Bestia parda con ADN defectuoso
06 agosto 2018 13:02
Escola que ensenya i educa com no ho fan les altres, té una organització particular i dinàmica que no et fa entrar en la rutina escolar que tenen les altres de dilluns a divendres. Els professors són bons i propers, les instal·lacions són immillorables.

Escribe una reseña



Calificación general: