15 junio 2022 17:34
De esta escuela sale la elite de la zona a nivel empresarial, medico y de diversos sectores del ámbito social.
18 abril 2022 9:03
No podem estar més contents de l'escola Tecnos. Davant de dificultats o problemes, tant a nivell d'aprenentatges com de caire emocional, les nostres filles han tingut sempre tot el suport, empatía, ajuda i estima que ha fet falta, per part del professorat de l'escola.
L'equip educatiu i administratiu, està format per una colla de professionals envejables i d'una gran qualitat humana.
Al llarg d'aquests 15 anys, ens han transmès molta seguretat i confiança i ens han demostrat què el projecte educatiu i el treball emocional, són d'una gran riquesa.
05 abril 2022 1:37
Hola! Soc exalumne i he realitzat diversos estudis posteriors a la meva etapa a la Tecnos. Puc confirmar que la "motxilla" que et deixa aquesta escola t'acompanya al llarg dels anys i et posa les coses fàcils de cara als estudis cursats en el futur.
Sé de bona tinta que els professors i tot l'equip es deixa la pell per millorar l'escola any rere any. Cal dir que tenen en compte a TOTS els alumnes, acompanyant-los tant acadèmicament com emocionalment al llarg de la seva escolaritat.

Sens dubte la recomanaria a tota família que s’ho estigués pensant.
25 marzo 2022 2:26
Molt bona escola amb un seguiment acurat del alumne. Les meves netes surten encantades de l’escola.
20 marzo 2022 3:59
Gran escola amb grans professionals i amb un Excel·lent projecte educatiu, sempre vetllant pel nostre ve més preuat! Gràcies!
11 marzo 2022 3:39
Molt contents de l’extraordinària feina pedagògica de l’escola Tecnos. Sempre atents a les necessitats dels alumnes i amb molta dedicació a les famílies. Els nostres fills van molt contents a l’escola sempre, el que per a nosaltres és molt important. A la vegada és una escola exigent amb el nivell educatiu de l’alumnat i amb el respecte als valors socials. Molt recomanable.
20 febrero 2022 13:53
Possiblement una de les pitjors escoles de Terrassa pel que fa a l'atenció psicopedagògica.

Parlo per l'experiència viscuda al llarg de la meva infància, durant tot el cicle de primària. És ben sabut que la Tecnos és una escolta elitista i que, per tant, només els nens modèlics i poc moguts seran tractats i acollits com toca. Però la realitat, senyors professors i professores, és ben diferent. Hi han crios moguts, inquiets, que són el que es coneixen amb el nom de "peça". I és aquí on hauria d'entrar la veritable feina d'un educador. Analitzar què li passa a aquest nen, els motius del seu comportament i donar una atenció personalitzada per educar-lo adequadament. En resum, fer un treball pedagògic. I en aquesta escola brilla per la seva absència.

Per contra, em vaig passar pràcticament castigat fora de classe durant un curs sencer. Just el curs on s'ensenyava a llegir. Doncs bé, va ser la meva mare qui me'n va ensenyar. Un altre any sencer castigat menjant sol en una taula separada de la resta de nens. Avui en dia això està prohibidissim. I per posar la guindilla, una de les professores els va dir literalment als meus pares que "el seu fill no farà res en aquesta vida". Arran d'això, em van canviar de centre, on vaig ser tractat d'una forma molt més humana, propera i on vaig acabar els estudis de batxillerat amb notes de pràcticament excel·lent i més tard una llicenciatura als 22 anys.

Espero que aquest comentari pugui ser d'ajuda a casos similars com el meu.
12 febrero 2022 5:21
El moment d'haver de triar quina serà l'escola dels teus fills comporta molts dubtes als pares i mares, i més si no en tens referències pròpies o de gent propera.
Recordo que per fer la tria va ser clau que fos escola laica, el seu programa educatiu, l'entrevista personal i anar a la jornada de portes obertes.
El nostre fill gran ja fa primària i la petita infantil, i els dos estan molt motivats a escola.
Sempre han rebut molt bon acompanyat emocional dels professors en ambdues etapes i han respectat molt el seu procés d'aprenentatge.
Quan altres famílies ens han preguntat la nostra experiència no hem dubtat en recomanar l'escola.
04 febrero 2019 6:03
La verdad que es un buen colegio si quieres que tu hijo sea inteligente y se pueda espabilar él sólo en la vida
23 diciembre 2018 17:13
És una escola que per continguts maneres i qualitat dista de moltes altres escoles que basen el seu ensenyament en altres valors.
Aquest fet fa que la titllin d'elitista o altres adjectius.
Jo hi he anat d'estudiant i ara hi porto els meus tres fills. N'estic encantat.
18 abril 2018 9:18
Molt ben valorada per tot Terrassa però és fals. Jo he sigut alumne tota la vida d'aquesta escola i mai s'han preocupat per l'alumne, només es preocupen per la imatge que donen a fora i quan ets a dins realment veus la gran estafa que suposa. Fan veure que són molt solidaris i responsables amb el medi ambient i els problemes socials però és fals! Només pensen en embutxacar-se diners
12 septiembre 2017 19:09
Hemos tenido problemas en la matriculación, por falta de información clara y correcta, lamentamos enormemente que algo tan importante como los tramites para la educación de los hijos no esté bien explicado, la verdad es que ni ellos lo tenían muy claro.
27 abril 2017 21:48
Senzillament extraordinari. Centre d'educació i formació de molt alt nivell humà i intel·lectual
17 abril 2017 4:24
Sens dubte una de les millors escoles de Terrassa per el seu alt nivell educatiu i per cuidar-se molt dels seus alumnes, especialment en relació a treballar amb ells els valors de l'esforç i el compromís.

Escribe una reseña



Calificación general: