15 julio 2023 8:31
Anda, soy Xinji, puede que algunos de los profes todavía me acuerde jeje, lo que quería decir era que yo antes estudiaba en EMDN, otra escuela concertada cerca de la escuela Vedruna, y los profes eran recistas, además en la escuela no hay nada, literalmente, nada, toda las documentos hay que imprimir los alumnos mismos, además en escuela tampoco hay nada, fui en sexto de primaria (Y tenía otros amigos también estudiaban allí y todos estábamos de acuerdo con lo de EMDN es una escuela que da pena), y en ESO empecé a estudiar aquí, los profes me preocupan, han preparado todo, he hecho buenos amigo aquí y sientan como estar en una familia grande: "), tampoco sé cómo explicarlo, creo que la diferencia es que en otros escuelas concretadas los profes no preocupan los alumnos pero tampoco se recomienda cambiar de escuela porque en otras escuelas concertadas los padres de alumnos cría los profes literalmente, pero aquí los profes son responsables e amable y preocupan los alumnos de verdad, han sido mejores 4 años de mi vida.
30 septiembre 2021 21:07
Algunos de los monitores de comedor de esta escuela no son para nada responsables. Se educa a partir de gritos, amenazas y castigos. Tampoco hay empatía por los niños y no se les ayuda cuando tienen problemas, sino que se deja pasar. No recomiendo esta escuela para nada.
03 junio 2021 5:21
Estem molt satisfets amb l’educació que rep la nostra filla en aquesta escola. Valors, confiança i acompanyament en el desenvolupament tant intelectual com personal. Una molt bona opció de proximitat, i amb els recursos i estructura necessaris per a fer front als reptes que la pandèmia ha plantejat. Implantació efectiva de la docència on line amb un seguiment acurat per part de tot l’equip docent.
30 mayo 2021 22:50
He estado durante 13 años en la escuela des de P3 hasta 4to de la ESO y en cada etapa los profesores han sido muy atentos y amables con los alumnos. Siempre que he necesitado ayuda ya sea escolar o extraescolar, siempre he contado con su ayuda.
30 mayo 2021 17:33
Jo que he estat desde P3 fins 4t de la ESO puc dir sense dubtes que aquesta escola no es queda curta.
29 mayo 2021 15:24
De les millors escoles, lo q vull ressaltar son els professors q hi treballen, molts m’han ajudat a millorar i a seguir estudiant.
24 mayo 2021 1:51
Soy exalumno de esta escuela y sin duda alguna la educación que se enseña en este centro es impecable, los valores de la vida, los contenidos a enseñar en clase, las tutorías. Y lo más importante el trato del profesorado al alumnado, basándome en mi experiencia está escuela me a cambiado a base de bien me ayudaron a encarrilar mi camino y me formaron de la mejor manera posible, excelente trabajo.
14 mayo 2021 10:28
Des dels 3 anys fins als 16, tota la meva infància i gairebé adolescència. Gairebé la meva segona família, fins al dia d'avui encara ho sento així (i ja han passat 12 anys). Quan vaig acabar i vaig començar batxillerat (humanístic-social) em vaig adonar del bon nivell educatiu de l'escola, vaig arribar súper ben preparada en les matèries de llengua, literatura, història. I em consta que companys que van fer ciències els va passar el mateix. Una molt bona escola!
13 mayo 2021 8:12
Muy buena escuela y con un gran equipo de docentes. Toda mi infancia está allí y guardo buenos momentos y recuerdos.
10 mayo 2021 7:55
Muy buena enseñanza. Profesores divertidos y que disfrutan su trabajo!
También un ambiente genial en el centro
09 mayo 2021 2:28
Fa uns quants anys que treballo com professor i tutor a 3r i 4t d’ESO. Podria parlar meravelles de l’escola i tots pensarieu “clar, treballa allà”. Però crec que no hi ha millor prova objectiva de que els alumnes surten ben preparats i sentint-se estimats, que el fet de que tots els anys, molts d’ells es passen a visitar-nos, fins i tot els que eran més moguts, per explicar-nos com de bé els hi va i per dir-nos que ens troben a faltar. Gràcies a tots pel carinyo que ens demostreu!
04 mayo 2021 7:29
Excel·lent espai on educar els vostres fills. Particularment jo he tingut el gust de portar a les meves netes, agraïda pels valors i els coneixements que ambdues han adquirit gràcies a l'equip humà de l'Escola.
Mestres compromesos en l'educació, grans persones, grans professors.
28 abril 2021 1:29
Durant els 13 anys que he estat a l’escola no només he viscut molt bons moments amb els companys i professors, però també he après moltes coses. Els professors i monitors de l’escola es preocupaven perquè poguéssim passar una bona etapa a la vegada que apreniem coses noves.
Em sento molt lligada a aquesta escola encara que ja m’he graduat. Moltíssimes gràcies per ajudar-me a prepara-me pel futur que m’espera i fer-me entendre millor el món que m’envolta.
Trobar-vos molt a faltar es dir poc, moltíssimes gràcies.
25 abril 2021 8:40
El mejor insti, con los mejores profesores. Se da una muy buena educación, hay profesores muy buenos con sus alumnos, que incluso dan pequeños empujones, ayudas, para que salgan adelante!
20 abril 2021 16:42
Tinc taaaants records, somriures, rialles dins de l’escola que no sabría ni per on començar. Jo vaig estar des de P3 fins a 4t de la ESO i en totes elles va ser genial. La seva proximitat, la seva manera de voler canviar el món i de treballar amb els alumnes fa que sentis que formes part d’un equip i que dins de l’escola ets a casa. Perquè això és precisament el que sento quan passo per l’escola: que és casa! Ara que sóc mestre me n’adono de tota la feina que hi ha rere un equip de mestres i sovint això no és valora. Seguiu així perquè, des de fa anys, esteu fent molt bona feina!
19 abril 2021 6:58
Excelent escola on l'alumne va per davant de tot, formació impecable i mes que suficient per continuar el batxillerat inclòs la universitat. Professorat de 10 que s'involucra al màxim en l'aprenentatge de l'alumnat, així com en afers socials i creixement personal.
Si encara visc a Barcelona, ja se on aniran els meus fills. Si en tinc!
13 abril 2021 22:16
He tingut la gran sort de compartir la meva professió docent amb l'equip d'ESO de Vedruna Immaculada durant tres cursos. Són persones properes amb els nois i les noies, atentes a les seves necessitats, prudents i extremadament professionals. L'alumnat surt preparat en continguts, però sobretot també preparat per a la vida, i amb una forta vinculació amb l'escola que els ha vist créixer i els acompanya.
13 abril 2021 4:46
Parlo com a exalumne quan dic que m'emporto un molt bon record del centre i que els hi estic molt agraïda. En el meu pas per l'ESO, com qualsevol alumne, creia que res del que ens ensenyava el professorat em serviria i que ens exigien de més. Un cop finalitzada aquesta etapa, m'he trobat amb un batxillerat on m'he trobat més que preparada per afrontar gràcies a tot el que els metres del Vedruna ens van ensenyar. No només parlo de coneixement acadèmics, sinó també valors personals. Un cop més, gràcies Vedruna Immaculada.
06 abril 2021 4:36
He passat 13 anys a aquesta escola i no podria estar més agraïda. L'ambient a classe sempre ha estat molt bo i els professors treballen dur per a que els alumnes arribin ben preparats als estudis post-obligatoris. A més a més, sempre hi han hagut activitats lúdiques alternatives que han ajudat l'aprenentatge de les diferents matèries.

En el meu cas personal, actualment estic fent el batxillerat biosanitari i, tot i el canvi d'etapa, he pogut adaptar-me ràpidament gràcies en gran part a la formació prèvia de l'ESO.
21 septiembre 2019 11:55
Para mi es la mejor escuela de todas las vedrunas las que hay ami no me gusta la escuela tabor es una mier** arriba fundación Vedruna
13 septiembre 2019 17:44
Per mi es una escola genial els professors ens ajuden molt jo estaria en aquesta escola fins la Eso. Os recomano molt aquesta escola.
16 agosto 2019 4:13
Muy buena escuela es una de las mejores escuelas de vedrunas en catalunya felicidades a todas las escuelas Vedrunas.
17 julio 2019 11:51
Anys molt importants en aquesta escola, que m’ha format en tots els aspectes, i sobretot com a persona!
17 julio 2019 10:26
Tengo la suerte de haber podido crecer en esta gran escuela. Increíble equipo de docentes con una gran profesionalidad, pasión y dedicación por su trabajo. No podría tener mejores recuerdos de mi paso por este colegio!
13 julio 2019 14:18
He sido alumna de esta escuela durante 13 años y estoy muy agradecida por todo lo que me ha aportado y todo lo que he vivido en ella. Tengo un gran recuerdo de los profesores y profesoras, que me han acompañado y ayudado durante todo mi paso por la escuela. Hecho el cambio a bachillerato, he sentido que el Vedruna Immaculada me ha enseñado muchísimo y que he salido lo más preparada posible y con muy buenos resultados. Es una gran escuela, con un gran equipo de docentes, y de la cual me llevo muchos recuerdos. Sin duda, la recomiendo a aquellos padres y madres interesados/as para hacer las inscripciones.
04 julio 2019 8:51
Estube desde los tres años hasta cuarto de la eso y guardo muy buenos recuerdos con compañeros y profesores
29 junio 2019 16:50
Escola amb grans professionals i millors persones que tenen cura de l’aprenentatge dels nostres fills.
29 junio 2019 2:36
Escola molt propera a l’alumnat, on es preocupen molt de tu i on vaig poder aprendre molt a gust
27 junio 2019 17:16
Vaig ser alumne de l'escola durant 13 anys. La meva experiència va ser majoritàriament positiva durant tot aquest temps, només amb alguna que altra excepció.

El nivell dels estudis es bastant alt, amb una preparació més que suficient per a poder anar a qualsevol cicle/batxillerat->selectivitat->universitat (el meu cas) sense cap mancança de coneixements.

Tinc molt bon record de totes les etapes dins l'escola, però especialment de la ESO, on el bon rollo amb els professors era incomparable.

Vaig acabar els meus estudis a l'escola ja fa un grapat d'anys però puc afirmar que els canvis que s'han succeït a la directiva han estat en positiu i envers un sistema educatiu modern, actual, divers i eficient.
13 junio 2019 23:34
La meva experiència en aquesta escola ha estat inmillorable.
Ha format part de 13 anys de la meva vida, els quals repetiria una i altra vegada.
Al sortir d’ella i arribar al batxillerat vaig sentir-me molt ben preparada, tant en les assignatures comunes (català, castellà, història,) com en les específiques (matemàtiques, biologia, química,).
Però, no només això, també em van ensenyar un munt de valors per formar-me com a persona.

No hi ha vegada que pensi en aquesta escola i no em surti un somriure per tots els records tan especials que tinc d’aquella etapa.
04 junio 2019 12:33
La meva experiència com alumne aquesta escola ha sigut molt bona. He estat des de P3 fins 4t ESO, ha sigut una segona casa per mi. L'escola és molt familiar i propera. Me'n porto molt bons records, que mai oblidaré.
28 mayo 2019 19:56
He sido alumno durante 13 años en esta escuela guardo muy buenos recuerdos tanto de profesores como de compañeros.
Recomiendo este colegio tanto a nivel académico como a nivel valores.
21 mayo 2019 8:30
Muy buena escuela. Soy alumno, cursando mi último año en esta escuela y la educación que he recibido tanto en contenido como en valores es excelente. Sobre la gente que comenta lo del 1 de octubre, que es verdad que esta escuela abrió, en esta escuela se respeta la libertad de opinión y creencias tanto de forma política como de forma religiosa. Cabe destacar que es una escuela que apuesta por la diversidad.
15 mayo 2019 22:09
Cuidado con el ideario de este colegio. Yo no llevaría nunca a mis hijos a esta escuela. Esta escuela abrió el 1 de octubre de 2017, asi que imaginaros lo que puede haber dentro.
28 abril 2019 6:55
Es un buen sitio para sus hijos, tiene pargulario, primaria y ESO. Tiene un ambiento tecnologico: Muchas materias se hacen con ordenadores, pantallas digitales, pantallas tactiles, etc. Las aulas son bastante grandes, hay taquillas apartir de la ESO. No le pongo 5 estrellas porque: se han de pagar los ordenadores (chromebooks) al mes, las taquillas y el chandal del colegio que te puede costar unos 100€ aproximadamente. Es un colegio poco accessible para la gente en silla de ruedas o con otra diversidad para caminar, eso si, tiene un ascensor pero, para llegar a algun sitio tiene dificultat o no se puede llegar. Este colegio tiene fiestas (como el amigo invisible) o otras que son celebraciones religiosas y tiene muchas extraescolares como: teatro, inglés, etc. En este colegio siempre se habla en catalan menos en castellano, obviamente (es un 94% catalan 6% castellano).
Por último en este colegio a partir de los años que tenga el niño/a se le vacunara si usted lo desea. Depende de la edad tendra diversas assignaturas.
Espero que os haya ayudado a la hora de inscribir a su/s hijo/a/s o tomar un poco más de informacion.
Atentamente Pirata ;)
22 abril 2019 20:38
Discrepo amb el comentari que parla d l'1 d'octubre. Sóc exalumne i en aquesta escola mai s'ha adoctrinant a ningú. És més, mai es parla de política a les classes. Jo hi vaig rebre molt bona educació, sobretot pel tema dels valors. Quan tingui fills els hi portaré sense pensar-m'ho dues vegades.

Escribe una reseña



Calificación general: