02 julio 2023 21:44
Me ha gustado mucho visitar este paraje, fácil aparcamiento, restaurante al lado y siguiendo por la ctra hacia el Montseny una mala vistas espectaculares!
06 enero 2022 19:55
Església de sant Martí del Brull
Consagrada el 1060 per Guillem de Balsareny, Sant Martí del Brull sempre ha estat l'església parroquial del lloc. A banda de l'altar de St. Martí, també s'hi retia culte a St. Miquel i a St. Joan. Al 1357 també s'hi documenta l'altar de Sta. Maria.

L’interior de l’absis està decorat amb cinc nínxols o fornícules semicirculars separades per mitges columnes. Aquest espai estava decorat antigament amb pintures al fresc d’època romànica. Els murals foren descoberts al 1909 i, l’any 1935 foren traslladats al Museu Episcopal de Vic, on encara avui es conserven. El campanar va ser aixecat l’any 1791.
04 noviembre 2021 23:37
Un entorno precioso, sobre todo a finales de abril e inicios de Mayo porque con la primavera la explosión de flores silvestres al rededor es espectacular. Hay un parque infantil en la parte de atrás, en un campo muy bonito.
26 septiembre 2021 3:27
El lugar es encantador, la iglesia románica notable, bonita, buen conservada.
Le sobra el aparcamiento que tiene en la puerta, le quita parte del encanto. No hay otro sitio donde ponerlo y convertir ese lugar en uno de los mas pintorescos de la provincia? Pués parece que a nadie se le ha ocurrido. Somos un pais de mediocres.
27 octubre 2020 16:42
El lloc és preciós i molt ben cuidat. Val la pena fer-hi parada i visitar també les restes del castell i la fortalesa ibèrica. Al costat mateix de l'església hi ha una oficina d'informació
07 diciembre 2019 21:59
Lloc molt bonic i agradable. I vaig cada any a acompanyar el meu fill per la Matagalls Montserrat
Ara hi vull anar un dia mes tranquil
07 diciembre 2019 14:46
Municipio del Brull, en la comarca d’Osona. Buen lugar para iniciar excursiones por el Montseny. Pequeño y encantador. Tranquilo y sencillo. Zona protegida del Parc natural del Montseny. Bien conservada la parròquia de Sant Martí y el Castell del Brull, yacimientos arqueológicos, El país dels Ausetans, senderos, rutas, el GR2.motivos más que suficientes para visitar la zona sin prisas y con calma.
06 diciembre 2019 0:39
Petit poblet direcció al Montseny, pujant a Collformic, molt molt tranquil, per parar a Fer un mossec a Can Pascual o al Castell del Brull, hi ha un parc d'herba amb gronxadors i una pista de bàsquet/futbol pels que els agradi jugar a pilota, es poden fer rutes de bici de muntanya i carretera, senders i pista pels runners i els que caminen. Segueixo?
15 octubre 2019 19:21
Sant Martí del Brull es molt molt petit però te un gran encant val la pena parar i admirar la seva església
09 octubre 2019 20:46
Església a l'entrada del poble, sense cap casa o edifici que interfereixi la seva visió des de tots els angles. És bonica i acollidora.
09 octubre 2019 7:19
Es un sitio pequeño pero bonito y desde ahí puedes acceder a varias rutas de senderismo muy fáciles para familias con niños pequeños
06 septiembre 2019 23:45
La misa del sábado es entrañable, la comunidad es totalmente auténtica y entregada, se respira un ambiente muy distinto a las eucaristías en la ciudad, todo el mundo se queda después de misa en el rellano a charlar, se cumple el verdadero propósito fraternal.
El edificio también vale la pena, románico, por fuera muy bonico, hay un gato negro muy majo, por dentro hay frescos, algunas figuras y vitralls que no sé omo se dice encastellano.

Escribe una reseña



Calificación general: