29 octubre 2018 3:20
Visita obligada para todo amante del románico. Iglesia grande con una espectacular portada que le da una belleza especial. Su interior no es menos importante y además cuenta con un refugio antiaéreo de la guerra civil que no pude visitar y que la guía de la iglesia me recomendó encarecidamente. Escusa perfecta para volver a visitar este magnifico templo.
La ciudad también es fantástica y vale la pena darse una vuelta por su casco antiguo y comprar algunos de sus famosos turrones.
19 octubre 2018 6:54
Una església romànica preciosa, el tres absis de la capçalera tenen unes línies perfectes. La porta principal que dona a la plaça es impresionant per el treball minuciós de les figures. L’altra porta lateral també romànica es preciosa. Se pot fer una visita als refugis de la guerra fets a la cripta.
06 septiembre 2018 17:39
Curiosa. Té un refugi antiaeri. Cants gregorians de fons.
16 octubre 2017 13:39
Molt recomanable!
Església de Santa Maria d'Agramunt, una joia del romànic català. De l'escola de Lleida.
Es començà a construir a la segona meitat del segle XII. El temple consta d'una planta de tres naus amb voltes de canó apuntades i capçades pels corresponents absis.
És especialment remarcable la portalada de ponent, formada per vuit arquivoltes magníficament decorades i amb una escultura de la Mare de Déu i l'Infant al centre. Escenes de l'Adoració i l'Anunciació.
El campanar, amb alguns detalls d'estil gòtic a la meitat superior, és l'últim element edificat, ja al segle XIV.
10 octubre 2017 1:55
Dins de l'església, els dissabtes i els diumenges es pot visitar amb un guia i en unes hores concretes un refugi restaurat de la guerra civil. Una visita molt recomanable, per recordar uns temps no tant llunyans

Escribe una reseña



Calificación general: