20 abril 2023 10:41
Edificada sobre los restos de una anterior mezquita, se construyó en el Siglo XVI, bajo el patrocinio de los Hospitalarios.
Resultó gravemente dañada durante la Guerra Incivil, y en la actualidad no se dedica al culto, utilizándose para exposiciones, conciertos, etc.
Las vistas más completas y más bonitas sobre la Iglesia, se obtienen bajando del Castillo de Miravet, por la senda que da al casco antiguo, y en la que hay instaladas unas pasarelas de madera.
17 julio 2022 15:55
Una verdadera lástima que un viernes a las doce y algo del mediodía estuviese cerrada y no se pudiese visitar interiormente, después del bonito entorno que tiene
03 diciembre 2021 17:15
L'Església vella de Miravet, a la comarca de la Ribera d'Ebre, és un temple catòlic que està inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Es coneix també com Església de la Mare de Déu de Gràcia, Església de Santa Maria i Sant Joan, i Nativitat de la Verge.
10 septiembre 2021 10:01
Església parroquial de Miravet del segle XVI. Visita obligada de camí al castell templet de Miravet.
26 junio 2021 6:32
Bonic poble i ple d'històries.
L'església Vella de Miravet construïda damunt d'una antiga mesquita.
A la façana encara es poden veure els impactes dels projectils de la Batalla de l'Ebre.
No la vàrem poder visitar per dins pel Covid-19, una llàstima.com a curiositat entre d'altres, les portes son tretes de l'església del castell de Miravet.
24 junio 2021 18:47
L'església vella de Miravet construïda en els segles XVI a XVIII d'estil renaixentista, el seu interior utilitzat com a lloc d'exposicions diverses i les parets conserven pintures barroques i una col·lecció de maons amb pintures medievals que es van trobar sota la teulada de l'església.
25 junio 2020 3:07
Miravet es un pueblo "rodeado" casi en su totalidad por el río Ebro. Destaca el castillo y la Igesia vieja. Al lado de la Iglesia hay un mirador con vistas extraordinarias. Desde el torreón del castillo las vistas paisajísticas inmejorables
14 mayo 2019 1:00
The church itself is pretty simple in terms of architecture. It's a kind of dominant place to see in the town from the castle walls.
09 marzo 2019 14:23
L'església Vella de Miravet, temple d'estil renaixentista, popular i barroca construïda des del S-XVI fins al S-XVIII al damunt d'una antiga mesquita.
Està declarada bé d'interès cultural.
Actualment està des consagrada i utilitzada per exposicions fotogràfiques prioritàriament sobre la guerra civil espanyola a l'Ebre i també d'objectes utilitzats de l'època templera de Miravet.
26 febrero 2019 9:05
Dedicada a la Virgen, se supone que la antigua iglesia parroquial –la Església Vella– fue levantada sobre la mezquita de Miravet una vez que la mayor parte de los musulmanes del pueblo –en el que eran mayoría– se convirtieron al cristianismo a principios del siglo XVI. Su construcción se prolongó hasta el XVII, y en el XVIII su interior fue decorado con pinturas, parte de las cuales se conservan. Muy dañada en la Guerra Civil, fue entonces abandonada al hacerse un nuevo templo en Miravet. Desacralizada, comenzó a ser restaurada en los años ochenta del siglo XX, convirtiéndose en centro cultural municipal.
Su fachada occidental se abre al Ebro en el mirador de la Sanaqueta, antiguo patio de la mezquita.

Escribe una reseña



Calificación general: