28 julio 2022 11:29
Hace unos días tuve mi primera sesión de constelaciones familiares con Santi y debo decir que es una persona atenta y profesional en lo que hace. Le doy las gracias nuevamente por guiarme por este proceso de sanación por la que estoy emprendiendo. Su calidez y amabilidad han hecho de este, mi primer contacto sea lo que mi alma esperaba y buscaba desde hace ya un tiempo para llegar al conocimiento, la comprensión y la aceptación de mis pensamientos y buscar el ansiado equilibrio pleno y feliz.
Siempre hemos escuchados que el conocimiento es poder, y por lo tanto agradezco todo el conocimiento del que no era consciente y se ha mostrado. Ahora solo puedo sentir gratitud por mi linaje, los grandes y por Santi mi mediador. Ha sido una hermosa experiencia, extraña y dolorosamente bonita y estoy segura que volveré.
Seguiré en esta búsqueda. El sanar. Merci?
20 abril 2022 7:03
Trobaràs un espai amb molta pau i un tracte inmillorable. Ideal per la persona que busca una alternativa a la medicina tradicional o necessita trobar la pau interior. Gràcies a tots
22 noviembre 2021 0:24
És difícil de descriure la sensació de la sessió de barres. Alternes sensacions de relaxació, expansió i absorció. S'ha de viure.
Un cop al carrer, sembla que veus el món diferent, i amb una lluminositat molt més nítida.
21 octubre 2021 7:46
Molt interessant la sessio de barres d'accés, m'he relaxat i he vist les coses des d'un punt de vista diferent.
10 octubre 2021 12:09
Hola! Volia explicar que he fet unes sessions amb el Santi Miralles per una lesió que em vaig fer i he de felicitar-lo pel seu tracte, sensibilitat i professionalitat, m'ha encantat la seva teràpia i ara estic molt millor, gràcies de tot cor
27 septiembre 2021 8:21
La sessió amb Santi va ser molt potent i transformadora a nivells amagats, que abans no he pogut treballar amb altres teràpies. Ho recomano 100% per a persones que tenen bloqueixos a la vida i no saben d’on venen ni com solucionar’ls. La meva vida està fluint molt molt molt positivament en la direcció que vull des-de que faig la sessió amb en Santi.
12 junio 2021 3:42
Fa uns 4 anys que faig yoga en aquest centre amb l'Àlex com a professor, i dir que fa unes classes molt metòdiques, on et corregeix molt i t'ajuda perquè mica en mica vagis evolucionant en la pràctica. A part el centre és còmode i et faciliten molt els horaris i les recuperacions de classes. Un centre de 10!
15 mayo 2021 6:58
Espai6 és un lugar agradable que te hace sentir como en casa. Con profesores en yoga integral, yoga kundalini, yoga iyengar, meditacion, mindfulnes,
talleres de relajacion/meditacion, talleres de yoga Nidra.
Tambien ofrece todo tipo de terapias acompañados por professionales muy cercanos.
13 mayo 2021 5:47
He tenido varias sesiones con Santiago, y me parece una persona muy preparada y profesional. Transmite mucha tranquilidad en sus sesiones y en mi experiencia consiguió ayudarme a solucionar y aprender a saber llevar mejor mis pensamientos. Espai6deSalut, es el lugar indicado para aprender a conectar con uno mismo.
30 abril 2021 17:28
Es un sitio muy especial, en cuanto entras te sientes en calma, un ambiente muy intimo y con unos profesionales que te ayudan a encontrar lo que mejor se adapta a ti.
29 abril 2021 23:33
Espai 6 es un Centro de Salud Holistica Integral excelente, ofrece una gran variedad de terapias, cursos y talleres, 100% recomendable!
29 abril 2021 1:40
Es un centro de terapias integral de calidad, con un especial cuidado y atencion a las necesidades del cliente!
24 abril 2021 22:35
L’espai 6 de Salut es un lloc acollidor i es on te la consulta la meva terapeuta, la Laia Bosch.

La Laia Bosch practica Biomedicina Integrativa i des de ja fa força temps no només m’ha tractat temes de salut sinó també m’ ha ajudat a descobrir unes pautes que m’han fet millorar en tots els sentits, emocional, mental i físicament, es a dir, com a persona.
Valoro especialment la seva professionalitat i honestedat així com el tracte en la consulta i la manera de gestionar les teràpies que aplica.
N’estic molt agraïda i contenta.
Gracies Laia!
14 abril 2021 18:11
L’espai sis és un local molt agradable, et fa sentir com a casa teva. Fan moltíssimes teràpies: yoga, Yoga nidra, meditació. I M’encanten perquè sempre estan apunt per mes formacions!
12 abril 2021 12:21
Un espai on gaudir del ben estar on trobar la pau i sempre ben assessorat amb els seus professionals.
Encantat de gaudir de les diferents classes.
Un plaer.
07 abril 2021 14:35
Al centre jo estic sent tractada per la Laia Bosch, terapeuta de Biomedicina Integral. És una gran professional que m'està ajudant molt a trobar l'equilibri, a ser conscient del què estic vivint mentalment, físicament i emocionalment. Gràcies Laia.
04 abril 2021 4:00
Espai6 de Salud.lugar perfecto para hacer Ioga y otras actividades para encontrar paz interior, un trato estupendo sitio acogedor y maestros muy profesionales? ‍️
02 abril 2021 11:12
Excel·lents professionals, que vetllen per la teva salut i benestar.
Servei i instal·lacions impecables. Ho recomano totalment.
-
Excelentes profesionales, que velan por tu salud y bienestar.
Servicio e instalaciones impecables. Lo recomiendo totalmente.
25 marzo 2021 2:17
Pots aprendre a meditar i tens una gran varietat de teràpies alternatives, molt agradables i uns bons professionals
24 marzo 2021 22:15
Fa menys d'un any vaig començar la teràpia de Biomedicina Integrativa, amb la terapeuta Laia Bosch, al centre Espai 6 de Berga.
Ha sigut una gran experiència tant física com psicològica. Ho recomano moltíssim!
Per mi a sigut un abans i un desprès, tot el tema digestiu solucionat, que l'arrossegava des de feia anys, m'han desaparegut els refredats, angines i tots els símptomes que tenia cada hivern consecutivament.
Als hospitals m'omplien de medicaments i cap a casa.
Amb la seva teràpia tot això a canviat, perfí s'han acabat els antibiòtics! I ha tornat la salut!

GRACIES!

Escribe una reseña



Calificación general: