25 septiembre 2023 20:35
Visita molt interessant al museu Aquae. Un espai molt ben situat i un itinerari interessantíssim per saber com i d’on provenen les aigües termals en aquest municipi. Panells informatius, audiovisuals i esquemes il·lustratius: tot el recorregut està molt ben pensat i molt ben fet per tenir una idea molt clara de l’origen i formació de les termes.
També cal destacar el jaciment paleolític del Camp dels Ninots on es van trobar abundants restes animals d’aquest període.

La persona que ens va atendre i que estava a la recepció, és un 10!
Una noia molt simpàtica, amable i professional. Quina troballa i quin gust tractar amb una persona tan agradable i cordial. Felicitats per aquest bon saber fer.
30 agosto 2023 3:58
Petita exposició molt atractiva i interessant per fer-te una idea de l'origen de l'aigua mineral a Caldes de Malavella: volcans, romans i emprenedors
18 agosto 2022 3:27
Un espai petit però que et permet fer-te una bona idea de part de la història de la vil°la. Just teniu les Termes Romanes al costat i algunes de les fonts de la ciutat. Personal atent als dubtes i consultes. 3 € per tothom si compres les entrades allà mateix o pots fer-ho per la web tot i que no he entès com s'apliquen els preus reduïts ni les gratuitats que detallen.
15 abril 2022 13:15
Las termas se pueden ver gratis sin pagar entrada. Interesantes y bonitas.
El museo estuvo bien pero demasiado corto para pagar 3€, me pareció un poco caro para que solo pudiéramos ver el piso de abajo.
Igualmente fue interesante porque hay un pozo, cascada, buena explicación. La chica de la entrada, muy correcta en indicaciones.
28 diciembre 2021 8:02
Petit però complert centre d'interpretació i informació ubicat a l'antic castell medieval
14 agosto 2021 21:32
Lo que nos llamó la atención fueron las informaciones que se pueden observar desde las ventanas exteriores. Así que decidimos entrar al museo y en la puerta fuimos acogidos por una amable y gentil señora.

El museo explica muy bien la historia de la zona con pruebas arqueologicas. El espacio está muy bien diseñado, la información esta bien medida, se entiende muy bien (textos escritos en Catalan, Español e Inglés).

La verdad que se puede ver el gran trabajo que hacen, ya que aún siguen excavando en el Camp dels Ninots.
Esto por supuesto nos llevó a nuestro segundo paradero. Visitamos este camp de excavación y desde allí al castillo en ruidas de Malavella construido con piedras volcánicas de la zona.

Un día de excusión inesperado!
24 julio 2021 12:19
What a great little museum. Entrance is only £2.5 (3 eur) and it offers great insight into the history as well as archeological explorations in the area.

The lady at the entrance was very friendly and knowledgeable, however did not spoken english. The language isn't a big deal as all texts throughout are also in English, however what we learned from her was also a great addon. That actually led us just out of the town to a fields, visiting a live exploration site and further up the hill to a castle build on and from volcanic formations.

Also, during a low season they allow people to enter the bath free of charge, which again shows that they are doing it for a greater educational purpose, rather than for profit.
30 diciembre 2020 15:57
L’Espai AQUAE, Centre Museogràfic de Caldes de Malavella, és un centre on es combina la recerca, la didàctica i la interpretació del patrimoni de Caldes. Un recorregut pel llegat natural i cultural forjat al llarg del temps per les seves aigües. Obert al públic el gener del 2020.

Escribe una reseña



Calificación general: