28 abril 2023 13:09
L'Espai Artium és un bar de vins autèntic, centre neuràlgic de la vida d'Artés, un dels pobles amb més tradició vinícola de la comarca. L'Espai Artium és un lloc ideal per fer aperitius els caps de setmana, afterworks els dies laborables i esmorzars amb productes de proximitat tota la setmana. La visita al celler us obre les portes a la riquísisima història de la varietat autòctona del Bages, el Picapoll, i a tastar els seus caves. Té una terrassa molt agradable, al costat de l'agrobotiga del celler, on es venen productes frescos i de proximitat. Ens va agradar l'experiència "7 vins amb història": un viatge per la història a través de set vins: el Picapoll jove, el Picapoll fermentat en barrica, el Fumet rosat, els negres Capricis i Cabernets, el cava Lluís Guitart Brut Nature i la Ratafia del Sindicat, amb llonganissa de Solsona i formatge Betara. Vam reviure 115 anys d'història i vam veure les tines de ciment de quan entraven més de 4 milions de quilos de raïm i vam saber com van aconseguir que la varietat autòctona del Bages, el Picapoll, sobrevisqués.
26 marzo 2023 10:13
Personal atent, bon ambient i espai agradable. Si vas acompanyat del teu gos com és degut ets ben rebut.
Bons vins i embotits.
16 marzo 2023 13:15
Local molt acollidor on prendre una copa de vi o refresc acompanyat d'una taula de formatges o pernil. A més tenen una botiga on pots trobar molts productes ecològics de proximitat. Preus assequibles i molt bona qualitat. Super recomanable!
11 marzo 2023 11:03
Per fer uns vins, un vermut o comprar unes ampolles, és un bon lloc. Vins de qualitat i proximitat.

Recomano anar-hi.
09 marzo 2023 1:10
Per fer un Vermut.ideal a peu pla, fora o dins. Borsa de patates, llauna de berberechos i olives rellenes acompanyat de una copa de vermut amb sifon, preu 12 euros.
05 marzo 2023 11:52
Cava excel·lent que hem gaudit en aquestes festes. Amb el valor afegit que es tracta d'un producte solidari, ja que col·laboren en l'ajuda al poble sahrauí. Un deu per tot això.
19 febrero 2023 19:19
El Celler cooperatiu d'Artés fue la primera cooperativa de España en hacer cava en el año 1949; se fundó en el año 1908, heredándose la tradición vitivinícola de padres a hijos; gracias a esta cooperativa se ha conservado la variedad de uva Picapoll
02 febrero 2023 5:15
Bonito lugar donde tomar aperitivo o desayunar. Un local muy bien decorado y con una terraza fuera muy acogedora.
20 enero 2023 13:10
Gran qualitat en els seus vins i caves a un preu molt correcte. Agrobotiga que ofereix un bon servei amb bons productes.
Aposta per productes locals, de km0 i proximitat
21 octubre 2022 12:05
Genial cata de vinos, muy amables y cercanos. Sientes como te abren las puertas de su casa y te contagian su pasión por todo lo que hacen.
21 septiembre 2022 10:05
Le falta un lavabo adaptado SIN escaleras, ya que todo está adaptado, pero si una persona en silla quiere ir al lavabo NO PUEDE porque hay muchas escaleras para acceder al mismo
16 septiembre 2022 14:01
Sensacions màgiques les que vam viure al Artium oferint una actuació musical en directe amb diverses cançons nostres i alguna versió. Ideal per a passar-hi una bona estona assaborint embotits, formatge i l'exquisit acompanyament d'un bon vi o una bona cervesa
12 septiembre 2022 7:33
Grata sorpresa. Ja coneixis el local per anar a prendre quelcom. Aquest cop vam aprofitar per Fer el tast de vins. Genial experiencia vehiculitzada per en Damián (un gran entès en el tema). Val la pena.
04 septiembre 2022 4:52
Buen gusto en devoracion muy buena stencion y surtido de vinos buen ditio para un aperitivo o padar unos momentos
23 agosto 2022 15:26
Very nice place, bar or huge salon where you can have a good time, test local wines and eat some tapas. Also they have a shop with vegetables and more local products. Bathroom was clean. To improve: the service. Also we wanted to try more wines like a “degustación”, but at the end was not clear and we couldn’t do it.
10 julio 2022 20:28
Una cata de vinos espectacular!
La chica que nos atendió muy atenta simpática y afable.
Nos explicó cosas del vino y el cava muy simples que no conocíamos.
El vino. El cava y la cerveza espectacular
16 enero 2022 2:48
Que sitio más encantador, sirven unos aperitivos buenísimos y la tienda todo es de primerísima calidad. Hay que ir.
14 enero 2022 6:29
Era la segunda vez que hacíamos la cata y visita a la bodega, y está vez la hacíamos con la familia. Y todo exquisito, tanto vinos, cavas y embutidos de la zona. Damián un espectáculo. Volveremos una tercera.
28 diciembre 2021 14:20
Bon lloc per prendre un vi. La botiga genial. Vins i caves D. O. Bages. Tenen vi a granel super bo i productes de la zona.
19 noviembre 2021 1:17
Unos de los mejores lugares del Bages para la degustación de vinos-cavas. También para degustar un buén aperitivo.
15 octubre 2021 5:06
Un lloc agradable, amb ganes de tornar.hi.
També pots aprofitar per comprar productes de proximitat
12 octubre 2021 18:19
La comida muy rica, y el camarero muy amable. Lo recomiendo. Lo único malo es mi familia, venir con la vuestra o solos.
03 octubre 2021 12:43
Molt bona experiència. Una visita molt interessant al celler i explicacions de com fan caves i vins, i una carta de vins molt bons. Gràcies a l'Anna pero l'atenció durant tota l'experència. Molt recomanable.
07 enero 2021 10:26
Magnífic lloc i espai, molt bones viandes de proximitat, menció especial pels seus vins i caves del Bages.
11 octubre 2020 17:28
Buen sitio para pasar un rato con amigos, amigas y parejas, buenas tapas vinos cerveza y vermut
01 octubre 2020 1:50
Un lloc encantador, amb una bona terrassa amb packs de vermuts boníssims i els vermuts fets per ells, a part cerveses artesanes de qualitat.
28 septiembre 2020 1:25
Espai Artium, un molt bon lloc per anar a fer un mos o un vermut, amb els amics, O amb la família. Ara a l'estiu tenen una terrassa que està col·locada al davant de l'agrobotiga que venen productes de la cooperativa d'artes i d'altres productes km. 0.
A dins pots comprar vi de la cooperativa i altres productes. Aquest espai no fa gaires anys que es va construïr, després que s'enderroqués un troç de la teulada.
Molt bon espai per fer un tastet i passar una bona estona. L'Anna Berenguer, una gran professional que t'atendrà super bé i t' ajudarà a escollir el millor producte.
28 agosto 2020 5:13
Avui cata de vins al celler. La visita molt completa i interessant, la cata excepcional amb 7 vins/cava i cosetes per picar.
La única cosa a millorar és l'adaptació de la visita a la situació Covid. Durant la visita han portat la mascareta posada gairebé tota l'estona, però durant la cata no. Sense respectar distància i posant un grup mixte (diferents procedències) a compartir taula.
Una llàstima perquè per la resta la visita és de 5 estrelles.
04 marzo 2020 23:28
Mi experiencia fue un poco decepcionante, pues fui con mi pareja

una cata, recomendada por mi hermano, id aquí, es espectacular, te ponen vinos y sales un poco perjudicado y comido.
Total tres vinos, 4patatas y 4 olivas y se acabó.
No lo recomiendo.

Responent, ara k ho he verificat, mon germa va anar amb el mateix xec.

Pero en diumenge.
Aixi k visto lo visto SI ANEU, ANEU EN DIUMENGEEEEEEE!
ELS DISSABTES ES MISERIA I COMPANYIA
15 febrero 2020 6:20
Hace unos años hicimos una visita a la bodega de Artium (y a su tienda) y teníamos ganas de volver (fueron muy amables con nosotros). Pues hoy hemos vuelto y sorpresa positiva y negativa. La positiva: han mejorado las instalaciones (tanto el bar como la tienda) y tienen buena pinta. Y sorpresa negativa: a las 13: 35 entramos en su bar (Espai Artium) y cuando pedimos algo, el chico que atiende nos dice con prisas.que no, que nada, que ya han cerrado (textual: "no, no, ja hem tancat"). Miramos a nuestro alrededor y.no hay ni sitio para sentarse.: todo el mundo haciendo el vermutillo tranquilamente. No menos de 30 personas pasándolo bien y sin ninguna prisa. Sorprendente. Pues nada, que no, que no nos atienden, que ya han cerrado. Y efectivamente fuera veremos que al mediodía cierran a las 13: 30.pero en la tienda anexa (donde queríamos comprar algunas cosas) preguntamos.ellos consultan al bar y ahora resulta que nos dicen que 20 minutos sí hubiésemos tenido para tomar algo. Pues es una pena que el que atiende el bar.no lo vea igual y tenga tanta prisa. Ibamos a comprar vinos y quesos pero cambiamos de opinión porque que no nos hayan atendido en el bar.estando todavía totalmente lleno nos ha sentado francamente mal. Si dentro de unos años volvemos a pasarnos por Artés, esperamos llegar a una hora que al chico que está en el bar le parezca la correcta. Y si tiene a bien atendernos.entonces sí pasaremos por la tienda y nosotros tendremos a bien comprar algo.
08 febrero 2020 22:06
Hemos estado en Artium tomando unas cervezas con una par de tapitas de queso de cabra y longaniza, un buen sitio y espacio para disfrutar de una buena cerveza o vino.
26 septiembre 2019 13:10
Excelente lugar para tomar algo, ambiente genial, personal muy amable, al lado hay una tienda con productos locales.
11 julio 2019 17:22
Vermut i cervesa amb un bon apetitiu de patates, olives i escopinyes. Terrasseta a l'exterior amb sombrilles i bona decoració. Interior ampli amb aire acondicionat i servei correcte.
30 marzo 2019 22:27
Bon lloc per fer l'aperitiu, amb productes de proximitat de gran qualitat. A la botiga hem pogut comprar oli verge extra d'Artés i uns tomàquets que estic desitjant provar.
05 marzo 2019 6:28
Muy bonito y acogedor, la atención espectacular, y los vinos inigualables. Si pueden hagan la visita a la bodega, muy interesante.

Escribe una reseña



Calificación general: