15 octubre 2023 22:16
Un espai actual, molt ben ubicat i que ofereix esdeveniments i informació del que passa a l'àrea i rodalies amb una molt atenta i dedicada atenció. Cultura Catalana.

Un espacio actual, muy bien ubicado y que ofrece eventos e información de lo que acontece en el área y alrededores con una muy atenta y dedicada atención. Cultura Catalana.
25 mayo 2023 15:04
Cafès i pastes molt bones en la sala i també en les tauletes de fora.
També cursos amb diverses activitats.
07 diciembre 2022 23:23
Personal molt amable i s'ofereixen molts cursos per tothom. Les instal·lacions són correctes. El lloc molt cèntric.
17 noviembre 2022 14:50
We made Pfizer booster here, very pleasant personel, I like how they made their job - professionally and fast
26 septiembre 2022 23:10
Hicimos Pfizer booster aquí, personal muy agradable, me gusta cómo hicieron su trabajo: profesional y rápido
22 octubre 2021 14:37
Està situat a la Plaça Jordi de Sant Jordi. Amb accés per la planta baixa d'un dels edificis, on està ubicat. Els avis en fan servir les instal·lacions, així com Associació de Gent Gran del Barri Vell i el Mercadal i l´Associació de Veïns del Mercadal. A la planta baixa conté, sobretot, dos grans espais. Un és el vestíbul on hi ha punts d´internet i un espai de lectura amb sofàs, amb la premsa del dia i llibres. També hi trobem el bar amb preus econòmics, i un servei de qualitat donades les circumstàncies del lloc. A banda d'aquest vestíbul, a la planta baixa hi ha la sala d´actes, i «espai de convivència». Hi trobem taules amb gent jugant a cartes i a dòmino i comentant el que i el com. Es tracta d´un espai polivalent. Al primer pis hi ha sales, com a aules per fer tallers i classes.
16 octubre 2021 4:32
Bona, es un espai públic per gent de la tercera edat, bon accés inclús amb cadira de rodes, servei de bar, Internet. S'hi fan diverses activitats
14 junio 2020 9:21
Está genial para la gent gran, hay muchas actividad, hacen escursiones y bailes, juegan cartas, ajedrez, hay comedor súper económico, y todos son muy agradables
04 abril 2019 13:53
Lloc fantàstic, amb un petit bar per fer un cafe o un mos.
Em van atendre molt be! GRACIES!

Escribe una reseña



Calificación general: