04 diciembre 2023 16:05
Lo recomiendo. Si vas a Olot no te pierdas la ocasión de visitar este sitio.
Con un personal muy amable y preparado te vas a "fundir" con la historia de los volcanes con la ciencia. Vas a pasear por paisajes creados por la actividad volcánica.y no desvelo más.cored a verlo.a sentirlo.
20 noviembre 2023 23:13
Interpretació molt didàctica que aconsegueix mantenir l'atenció dels assistents en relació al món dels volcans. Molt recomanable (inclós famílies amb fills a partur d'uns 8 anys aprox)
30 mayo 2023 5:13
Espai molt lúdic i interactiu on expliquen molt bé tot lo relacionat amb els volcans. Els nanos ho passaren genial. Millor agafar la visita guiada.
05 mayo 2023 3:57
Mi recomendación es visita guiada. A mi familia y a ni nos ha gustado mucho, y nuestro guia Joel lo ha hecho genial.
27 abril 2023 4:47
Pot millorar i el museu en si podria ser més gros però la pedagogia és bona i moderna. Estèticament i a nivell de noves tecnologies està molt bé. Altament recomenable!
23 abril 2023 9:39
Me esperaba más por el precio de la entrada. No lo recomiendo para niños menores de 12 años no hay actividades para su edad.
13 abril 2023 0:53
Museu interactiu sobre el mon dels volcans i amb referències a la Garrotxa.
Molt interessant de visitar. Recomanable.
12 abril 2023 22:24
Otro sitio para visitar, tanto si eres adulto y más especialmente, para niñ@s.
Muy interactivo. El espacio no es muy grande dado que está situado justo sobre el cráter de un antiguo volcán.
02 abril 2023 3:43
Me ha decepcionado bastante, esperaba más interacción, con las nuevas tecnologías esperaba un museo diferentes pero no aporta nada nuevo,
31 marzo 2023 9:17
El museu està molt bé, petit, però molt modern i amb moltes coses perquè els nens puguin experimentar i aprendre. Les entrades però són cares.
28 marzo 2023 8:55
Espectacular centre d'interpretació de la zona volcànica de la Garrotxa.
Ens ha encantat, molt ben atessos pel personal.
24 marzo 2023 5:13
Un petit museu molt didàctic, on aprendre a conèixer el funcionament dels volcans especialment els de la Garrotxa.
13 marzo 2023 19:09
Nous y sommes allés lors d'une balade en famille. Très sympa et vraiment adapté aux enfants car interactif. Idéal pour tout savoir sur les volcans.
13 octubre 2022 7:34
Una experiència més que recomanable. Felicitats a les entitats, organismes i institucions que l'han fet possible. Olot, la Garrotxa i Catalunya tenen un petit museu de categoria. Gràcies per apostar per la cultura!
07 octubre 2022 15:32
What a great little place. Really well put together exploring earth's creation and local geology. Lots of interactive points. Great for schools
06 octubre 2022 20:01
Malgrat les polèmiques, i les megalomanies dels equips municipals, hi he entrat a l, auditori,
sense veure tota l'xposició/intal.lacions.
Segur que hi havia inversions més necessàries i urgents per la ciutat.
Però això no fa nosa
I els recursos no hi haurien arribat per altres projectes,
o no ho sabem fer prou bé les coses.
03 octubre 2022 1:03
Buen lugar para saber vulcanologia en un espacio muy nuevo y bien pensado, ideal para ir con los hijos, muy instructivo e i teracti o
02 octubre 2022 16:30
Vam fer un taller familiar i no hi havia ni material per cada infant. La idea és molt bona però s'ha de millorar molt.
29 septiembre 2022 10:03
Molt interessant i modern, l'únic que es podria millorar, trobo a faltar algunes activitats insitu més interactives, pels més petits per que entenguin millor els volcans.
27 septiembre 2022 12:45
Molt malament. Hi havia un grup de gent que tenia una visita concertada i no vaig poder entrar enlloc. Em van dir que l'aforament era el màxim i no podia entrar més gent. Em sembla lamentable que no hi hagi cap espai (excepte la botiga de records) per visitar, quan un grup té una visita concertada.
22 septiembre 2022 7:08
Molt divertit al ser gairebé tot interactiu.
També genial per anar amb nens inquiets amb ganes d'aprendre.
19 septiembre 2022 13:11
Un indret imprescindible per aprendre sobre la formació dels volcans. Hem fet la visita guiada en família i ens hem trobat una experiència amena, molt interactiva i súper interessant. Visita obligada a la Garrotxa.
19 septiembre 2022 4:51
Te aclara y ejemplifica la información.
Muy estimulante la forma interactiva de explicarte todo acerca de los volcanes!
17 septiembre 2022 19:47
Bastant justet i no recomanable per nens. Més que un museu és una petita sala d'exposicions.
14 septiembre 2022 17:33
Un lugar para aprender sobre el vulcanismo.
Buenos sistemas interactivos.
Yo lo único que echo en falta es la simulación de un terremoto que había en el antiguo "Casal dels Volcans" del Parc Nou en el que el suelo se movía como si estuviese habiendo un seísmo.
No entiendo porque no se lo han traído para Espau Cràter.
Está bien, pero yo me esperaba algo un poco más espectacular.
09 septiembre 2022 17:59
Un espai fantàstic per la difusió científica dels volcans d'una manera molt senzilla i didàctica, a més de divertida.
26 agosto 2022 13:07
Espai cráter: Arquitectura d’Olot per visitar com a tal…arquitectura semisoterrada com a fractura del terreny per on penetres a l’interior de la terra i del seu centre…lloc de cràter pug d’en roses. Si bé entendre’s com a fractura Aquests és plena de llum tant en l’espai exterior com (i aquí és el millor) en l’interior, a l’espai de rebuda…la llum entra per les dues fractures, l’accés i la q connecta amb la part alta de la ciutat i la plaça de braus. Un altell vidriat dona servei sense enterbolir, les visuals fracturades i per més la llum que dona qualitat al lloc i aconsegueix que entra al seu centre sigui ceremònios i contrastant com cal. És de alabar i admirar la fusteries i la seva dimensió i disseny així com l’entrada a baixa alçada com a pali d’entrada. Si de l’edifici un només pot trobar bondats i les dubtes són poques i petites, respecte a la seva relació respecte als seus límits, la ciutat, la plaça de braus i el cementiri es generen dubtes per debatre. Així doncs si bé és relaciona i molt bé amb la plaça de braus no així amb uns limits sobre tot mirant des de el cementiri a la dreta doncs la topografia de l’edifici soterrat no resolt el conflicte amb aquest limit…el mateix succeix a l’altre banda. Més dubtosa encara és la relació amb el cementiri i el seu espai verd a qui fa front. En qualsevol cas són dubtes d’un lloc i projecte, els limits i conflictes del quan molts cops són lluny de poder-se solucionar des del projecte…per tant sense dubte és un edifici a visitar i gaudir. No us perdeu la seva visita!
24 agosto 2022 2:03
Un museo molt interessant i multimedia, on es pot coneixer l'evolució de la garrotxa i com son els volcans.
23 agosto 2022 6:22
Museu molt interactiu, amb tecnologia moderna i possibilitat de visitar-lo de forma lliure o guiada. Està molt bé per als nens i nenes! Hi ha informació de tota la zona volcànica, dels volcans i de l'evolució de la terra; és molt interessant.
23 agosto 2022 2:41
Excel.lent visita. Molt recomanada.
Excelente visita muy recomendadaapta para todas las edades. Personal muy atento.
21 agosto 2022 4:22
Interessant espai. Personal molt amable.
Falten cartells pel carrer per a la gent que hi va a peu, per a trobar-ho.
15 agosto 2022 13:19
Home. M'esperava una mica més.
Primera sorpresa no acceptaven efectiu. Vam haver de pagar les entrades amb targeta. Ens van dir que era pel Covid-19. Segona: agrupen grups de visitants per passar a l'audiovisual introductori i després a dins a les sales has de saltar l'ordre normal de visitants per guardar distància amb la gent que no coneixes de res
13 agosto 2022 23:14
Des del vídeo de presentació fins al de comiat, cada secció és una mostra de material interactiu de qualitat. Llumetes, pantalles tàctils, projectors i maquetes ofereixen contingut de manera opcional a qui en tingui curiositat.

No es pot dir que sigui barat, però és perfecte! Tot el que es pot arribar a saber sobre l'interior del planeta, els volcans, i sobre els volcans de la Garrotxa, es pot aprendre en aquest espai en només una o dues hores.

Ho recomano, de veritat, des de canalla entusiasta o jovent curiós, fins a gent més gran que pot veure com de lluny queden ja els museus de maquetes polsoses, amb pòsters de colors a les parets.
11 agosto 2022 20:39
Museu interactiu dedicat al món dels volcans
, hi ha botiga i es pot contractar la sala d actes

Escribe una reseña



Calificación general: