21 octubre 2021 18:22
Excel•lent tracte i professionalitat. La pràctica del Ioga m'ha ajudat a millorar el mal d'esquena en un ambient relaxat i distès.
23 septiembre 2021 13:41
Un centre amb grans professionals, Amb dedicació, innovació, adaptant se a les dificultats, motivadors. Trobant sempre la manera d aprofundir.
Gràcies per ser hi
03 mayo 2021 21:29
Són molt bons docents. Es nota que estudien i investiguen contínuament.
M' agrada la seva capacitat d'adaptació als sovintejats canvis que s'estan presentant pertot arreu des de fa un any.
Enhorabona per una feina tan ben feta!
20 abril 2021 18:44
Un lloc sensacional per a practicar ioga amb uns professors implicats en transmetre els valors del ioga i que a mes han fet un gran esforç durant tot aquests temps de pandemia per a recolçar als seus alumnes. No puc mes que estar molt agraïda a tots els!
02 abril 2021 13:28
M'encanta el centre. Els professors son molt agradables i es nota que gaudeixen desenvolupan la seva professio. T'ajuden a corregir les teves postures. Si tens problemes de salut et donen alternatives a cada postura.
23 marzo 2021 7:27
I love this place! The instructors are very professional and they are very attentive. They correct your body posture if necessary so you don't hurt yourself. There I spend the best and more relaxing moments of my week. Highly recommended!
29 octubre 2019 1:20
A great location in the heart of Girona.
A luminous and spacious Shala fully equipped with props, and with an amazing view over the Town. A team of highly qualified teachers, with distinctive methods and practice. Definitely a Yoga Centre to go and enjoy the practice. %
25 septiembre 2019 6:08
Se tiene que probar, las palabras no son suficientes. Personal cualificado (certificados Iyengar reales) y sala con todo (y más) tipo de herramientas. Mis lumbares ya no necesitan ningún remedio milagrosos de la publicidad, solo escuchar y practicar lo que el David, la Imma y el Sergi te aconsejan durante las classes (que por cierto no entiendo come una hora pueda pasar tan rapida).
12 diciembre 2018 16:40
L'Espai de Ioga és un centre molt recomanable que vaig descobrir després d'uns quants anys praticant Hatha Ioga clàssic. Ara fa un any que practico Ioga Yyengar de la mà de'n David i l'Imma i la veritat és que n'estic encantada. Els suports t'ajuden en les postures i la seva manera de portar la pràctica et fa sentir molt còmode. Valoro molt que cada classe és diferent i que tens la percepció real que cada dia aprens alguna cosa diferent i avances en el camí de descoberta del ioga. El fet que puguis anar a qaulsevol de les classes en horaris diferents i sense avisar també és molt pràctic. Per acabar-ho d'adobar la sala de ioga té unes vistes increïbles sobre la Rambla de Girona.
12 diciembre 2018 7:39
Els professors que tenim, son genials. I no preparan mai de preparar se i trobar millores

No he tingut mai la sensacio d avorrir-me. Ens fan treballar i esforcar nos en fer ho millor.
Materials adequats.
07 diciembre 2018 22:51
Vaig estrenar-me al món del ioga a través de l'Espai de Ioga fa 18 anys i continua sent un referent per mi en terres gironines. Destacaria la professionalitat d'en David i dels altres professors així com el bon ambient i acollida.
28 noviembre 2018 19:41
Tinc 66 anys, fa molts anys que tinc la sort de fer ioga i estic segura que si en deixés de fer, em faria vella que no bella.
16 noviembre 2018 17:27
Ara ja fa quatre anys que vaig a classes a l'Espai de Ioga i estic súper contenta. Sovint entro amb mal d'esquena o cabòries i sempre, absolutament sempre, surto feliç.
15 noviembre 2018 15:05
Muy agradecido de poder aprender en este centro de ioga, con mucha experiencia en la materia que enseña con material adecuado para la practica y lo mejor la calidad humana de los profesores
12 noviembre 2018 20:54
Bon espai per practicar yoga, estirar, relaxar-se i els professors són d'allò més agradables i atents.
11 noviembre 2018 8:28
Una escola de ioga excel·lent que destaca per la creativitat i professionalitat dels seus professors, que s'estan formant constantment, i que viuen la seva feina amb passió (i la transmeten als alumnes!)
10 noviembre 2018 23:16
Fa més de 10 anys em vaig iniciar en el ioga a l'espai de ioga. Gràcies als coneixements i recolzament de'n David i l'Imma els meus mals d'esquena van desaparèixer i avui he fet del ioga la meva vida i professió.
La contínua formació, dedicació i investigació dels seus professors en tots els aspectes de la pràctica, molt especialment d'Asana (la part postural) són garantia de no fer-se mal i d'avançar en l'autoconeixement dia a dia.
Tandebó coincidim en alguna classe!
02 noviembre 2018 10:45
Professors qualificats, amables i detallistes, gran oferta d'horaris per a tots els nivells, lloc inmillorable, bon ambient. Tot perfecte per practicar i millorar Ioga vinguis o no d'una altra escola.

Escribe una reseña



Calificación general: