13 septiembre 2021 15:05
Els temes de la ment recorren camins inhòspits i costa trobar la persona idònia que et faci trobar el camí per solucionar els teus problemes de forma natural, clara i amb fluïdesa, sense angoixes i cercant per tu mateix el propi camí. La caseta de la Natàlia enmig de la Natura, diu molt del que et trobaràs un cop hi siguis. Un espai a on puc obrir els pensaments i els problemes veient de forma directa el camí que haig de treballar per assolir els meus objectius. Gràcies pel teu gran ajut!
21 mayo 2021 20:54
No aconsejo para nada este lugar, la atención con Natalia muy mala. Seguramente las reseñas de la otra gente, son de familiares o amigos ya que la experiencia a sido horrible.
05 abril 2021 21:29
Quiero compartir mi experiencia con, ESPAIDEPSICOLOGIA.
En primer lugar felicitar a Natalia, una excelente profesional.
Tenia pánico a volar, y me enfrentaba a una situación, en la cual tenía que desplazarme a Irlanda, sola.
El mundo se me caía encima, vaya espectáculo iba a dar.
Natalia me realizo una, siii, solo una sesión de hipnosis, cual fue mi gran sorpresa que al subir al avión, destino irlanda, disfruté del vuelo, es más me dormí.
Mil gracias Natalia! Cada vez que subo a un avión te llevo conmigo.
Un abrazo
20 febrero 2021 10:24
Un espai perfecte i molt relaxant. Natalia, ets una molt bona profesional. És un plaer veure com trobes punts de vista diferents que t'ajudan a tener més i bones visions. Moltes gràcies!
18 febrero 2021 13:26
Un espai molt relaxant, la psicòloga, molt profesional, tot molt net i lliure de coronavirus, surts amb unes noves perspectives que es el que busques en un psicòleg, gràcies Natalia

Escribe una reseña



Calificación general: