29 diciembre 2022 14:47
Fantàstic. Per aprendre i gaudir de plats preparats per persones professionals i dels mateixos pescadors.
11 diciembre 2022 16:09
Experiència plaent i diferent. Aquesta gira, naturalment, sobre el peix, però des d'un altre punt de vista. No es va a buscar alta gastronomia, sinó conscienciació al voltant de dis vessants: sostenibilitat i valor de l'anomenat peix descartat.

En resum, hom sap i valora un rap, però al mar hi ha altres peixos amb molt valor. Aquí no només hi ha la possibilitat de conèixer-los, sinó de menjar-se'ls.

L'experiència va de la mà de dues (generalment) persones: un masterpeix, especialista en el peix i la pesca del mateix, i el/la cuiner/a que els cuina.

El peix és el que ofereix la llotja. Així doncs, és sorpresa. Confeccionen quatre elaboracions per un preu realment molt reduït (20 euros). Vi inclòs, amb possibilitat de repetir, i sense postres.

En resum, una bona experiència per conscienciar-nos. Precisament la iniciativa penso que és el millor
07 septiembre 2022 13:31
Sin palabras, una pasada, Ramón el pescador, un crack, no se puede pedir más, una experiencia top.
27 abril 2022 14:06
Un show cooking insuperable.
Passar una bona estona amb bon menjar fet per un excel•lent cuiner. On no només aprens com cuinar peix, si no, com és la vida dels pescadors. Tot de manera divertida i saborosa.
07 abril 2022 9:22
Show-Cooking ofert per l'espai del peix a la llotja del moll de Palamós. Un sopar diferent amb receptes cuinades amb peix de temporada i elaborades de forma tradicional com a la barca. Mereix una segona vista sens dubte!
28 marzo 2022 6:44
Vam anar-hi a partir d'un regal que ens van fer. Va ser un showcooking, sopar mentre el cuiner ens explicava com es feien les coses. El sopar de peix consisteix en una mostra de receptes mediterrànies, amb peixos no massa coneguts, però de sabor i textura excel·lent. Repetirem!
14 diciembre 2021 23:24
Una forma de coneixe la cuina dels pescadors a alta mar, explicada per un profesional dels bons, en Ramon
11 marzo 2020 5:08
El menjar bonissim i l'espai i la proposta gastronomica excel·lents. Pero no per fer un stage d'empresa de 5 hores. Les cadires no estan pensades per aixo.
10 diciembre 2019 13:53
Espacio dedicado a la divulgación y conocimiento del mundo de la pesca. Desayunos marineros para grupos muy interesante. Recomiendo 100% la experiencia.
19 noviembre 2019 13:22
Una experiència extraordinària. Calen iniciatives com aquesta per sortir de la proposta casposa de la costa brava cutre consumista amb establiments cada vegada més estandaritzats i sense idiosincràsia, i fomentar un turisme de qualitat que valori els orígens, la cultura autòctona i les tradicions. Aquesta mena d'iniciatives demostren que a la Costa Brava podem fer coses interessants perquè hi ha matèria prima de sobres. Enhorabona. No t'ho.perdis si passes per aquí però recorda que cal reservar amb temps.
04 noviembre 2019 13:19
Espai incomparable per gaudir de la cuina d'aprofitament del peix. Vistes excepcionals sobre del port i vidriera sobre la llotja. Espai, no és un restaurant, és on es vol transmetre la cultura del peix i l'ensenyament de la cuina d'aprofitament d'aquelles espècies menys o gens comercials, però d'una exquisida cuina.
01 noviembre 2019 13:43
Very recommended, you learn, you enjoy the meal and you have a great experience, everything with just one of the show cookings in Espai del Peix
06 septiembre 2019 9:44
Cal veure el descarregar de les barques a la llotja, (respectant que estan treballant sota pressió ja que tenen un límit de temps i venen una darrera l'altra.no és una atracció turística cal deixar treballar) important i després allà mateix pots anar al museu i per 1'50€ et fan una visita guiada dins la subhasta és curt curiós interessant
17 diciembre 2018 22:50
Pasamos tan bien con nuestro"tour" y la preparacion de nuestra comida. Los cicineros y nuestra guia eran tan amables en compartir sus talentos con nosotros!
13 diciembre 2018 23:37
Molt instructiu, com elaborar bones receptes de peix, que no està gaire valorat em va agradar molt recomanable la vista
05 octubre 2018 9:58
No os lo perdáis, disfrute visual cantidad de pescado de lo más variado, una visita obligada en la costa brava
17 septiembre 2018 11:27
Vam passar un vespre genial degustant la cuina històrica. Els pescadors-cuiners són molt agradables. El lloc és acollidor i tot estava boníssim.
04 septiembre 2018 20:40
Vam anar al show cooking on t'ensenyen quins peixos hi ha que són bons però la gent no coneix i per tant, al no haver-hi gaire demanda, són molt barats. És una molt bona experiència i molt interessant per descobrir peixos poc coneguts i cuinar-los de manera senzilla i deliciosa! Molt recomanable!
04 septiembre 2018 16:30
Lloc molt agradable. Després de la visita al museu, passes al taller de cuina, et fan participar. Cuina amb el peix que es pesca, elaborat allà mateix. Recomano anar amb grups. Ideal.
09 agosto 2018 0:26
Una experiència única. Un lloc recomendable per gaudir del paisatge del mar de Palamós mentres asaboreixes un bon peix fresc.
08 agosto 2018 9:22
Aqui a Palamos estupendo al lloc i veura la subasta del peig radera uns vidres i contempla als preus i com traballan i pasa al peig que trian per posa preu de oferta i demanda am guia que explica molbe tot i afora fan degustacions per proba i as pasa al mercat que venen a tutom que vol compra es maco i
04 agosto 2018 21:27
Erem un grup de 14 amb pares i nens. Ha sigut fantàstic, una experiència que no trobes a cap mes lloc, els nens han gaudit molt menjant i aprenent a cuinat el peix. Com els pares.
Repetirem segur.
Moltes gràcies per fer-nos sentir com si estiguéssim a la cuina de casa nostra i amb la vostra gran experiència.
Gràcies i fins aviat.
25 julio 2018 11:32
Vam anar-hi per fer un show-cooking de cuina marinera i ens va encantar, tant el qui ens ensenyava, com el que va cuinar i que vam poder menjar estava exquisit!
14 julio 2018 9:30
Experiència molt recomanable per coneixer i tastar altres tipus de peix, en un entorn excepcional.
13 junio 2018 7:30
Molt recomanable et permet degustar peix local poc conegut i cuinat pels millors cuiners de Palamós. Cal informar-se i reservar activitat directament al Museu de l Pesca de Palamós. Molt bona experiència tant per anar-hi amb amics, com amb família i nens.

Escribe una reseña



Calificación general: