19 noviembre 2023 11:03
Les classes d'esferodinamia prepart em van ajudar moltíssim a connectar amb el meu cos i el meu bebè, i a empoderar-me de cara al part. També vaig fer un curs de primers auxilis pediàtrics que em va semblar molt útil i complet i, després del naixement, la consulta amb la Sílvia va ser clau per la lactància. Per tant, només puc fer que estar agraïda i recomanar Espai Mares al 100x100
06 noviembre 2023 16:12
Tinc la sort d'haver triat Espai Mares per fer activitats per embarassades i conèixer la Sílvia. La seva professionalitat, atenció i proximitat no m'ha ajudat només abans del part, sinó que ha estat clau després d'aquest. Gràcies a ella he encaminat alguns diagnòstics de la meva filla amb rapidesa i m'ha derivat a altres professionals igualment fantàstics!
Mares amb problemes de lactància, us recomano moltíssim fer una visita amb ella!
21 agosto 2023 6:54
El meu primer embaràs va anar bé en el sentit que mare i criatura estem bé de salut però vam patir violència obstètrica.

Vaig decidir viure un segon embaràs tot i la por a que tornés a ser tan dur. Però aquesta vegada vaig prendre decisions diferents: sanitat pública i contacte amb llevadora el màxim possible.

Aquí una amiga em va parlar de la Sílvia i de l’Espai Mares. Hi vam fer un intensiu de preparació al part i postpart amb el meu company i, classes d’esferodinamia jo durant el tercer trimestre. La Sílvia sap un niu de coses, no emmascara les veritats, les diu pel seu nom i es preocupa genuïnament per la gent, ajudant en el que pot.

La meva filla va néixer en un part preciós a l’aigua en un hospital públic amb l’assistència de dues magnífiques llevadores, la Susana i la Cristina. Vam aprendre què fer abans d’anar a l’hospital, tenir paciència abans d’anar-hi, estar mentalitzats del que ens trobaríem. Un cop allà, el meu company sabia com ajudar-me, què fer amb cada contracció gràcies en bona part a aquestes classes.

Ja nascuda la nena fa lactancia materna i vam visitar-nos amb la Sílvia per valorar coses que es podrien millorar per no acabar amb clivelles o mastitis com va passar la primera vegada.

Tenir tota aquesta informació i suport ens ha encaminat cap a tenir una experiència d’embaràs, part i postpart molt diferent a la primera.

Cal posar en valor la figura de la llevadora. Tota embarassada hi hauria de tenir contacte. L’Espai Mares ofereix un ampli ventall d’ajuda a mares, families i nadons en totes les fases des de l’embaràs fins a les primeres fases d’alimentació. Altament recomanable.
29 julio 2023 14:54
Sens dubte la millor decisió que he pres durant aquest primer embaràs ha estat anar a Espai Mares. La Sílvia és una gran professional, un amor de persona i molt propera, sempre disposada a ajudar amb els seus amplis coneixements i la seva empatia. Les seves classes d'esferodinàmia han sigut per mi de gran ajut a nivell físic i també emocional i m'han aportat molta calma en moments que potser em veia espantada per aquesta nova etapa que s'apropa. Les classes pre-part en parella ens van encantar i et dona moltes eines de cara al part.
100% recomanable en tots els aspectes.
Amb tota seguretat comptaré amb la Sílvia i Espai Mares en un proper embaràs o si sorgeixen dubtes en aquest post part!
Gràcies Silvia!
08 julio 2023 12:29
He fet ús de diversos dels seus serveis.
Ioga per embarassades: excel·lent, té molt de coneixement sobre el cos i què necessitem en aquesta etapa. El recomano 100%!
Vam demanar visita postpart per ajudar-nos en la lactància. La Sílvia va venir a domicili i la visita va ser absolutament completa, tan per mi com pel nadó. Gràcies a la seva expertesa, vam redreçar lactància i ens va derivar a altres professionals per tractar frenet.
Realment molt bona professional de tracte afable i proper.
07 julio 2023 4:00
Una gran professional, tant abans del part com després. A part de fer activitats físiques prèvies al part i activitats després del part per recuperació física, també hem fet preparació al part en parella així com primers auxilis. En el primer cas no només ens va resoldre tots els dubtes i neguits que teniem, sinó que va aconseguir que anéssim amb més seguretat i tranquil·litat en el moment del part. En el segon cas, hem aprés molt com reaccionar davant d'un accident infantil podem fer una pràctica in situ.
A tot això afegir també que a part de la seva gran professionalitat també és una persona molt humana.
15 junio 2023 8:07
Excel·lent professional!
M'ha ajudat durant l'embaràs i el postpart. A més a més, he pogut assistir al seu curs de primers auxilis pediàtrics, que és molt recomanable!
10 mayo 2023 4:47
Descobrir Espai Mares durant l’embaràs ha estat el millor encert. Les classes de ioga m’han ajudat a connectar amb tot el procés de l’embaràs d’una manera més conscient a la vegada que m’ajudava a millorar del dolor d’esquena. La Sílvia és una gran professional que també ens ha fet alguna sessió individual d’assessorament que ens ha ajudat moltíssim tant a mi com a la meva parella. Molt i molt recomanable!
20 abril 2023 17:37
Excelente servicio, mi pareja y yo hicimos una clase de preparación pre-parto y después de la estupenda clase, salimos súper empoderados, Silvia aclaró todas nuestras dudas y inquietudes, 100% recomendado. Muchas gracias Espai Mares
15 abril 2023 5:49
Tenia el sol pèlvic molt debilitat i la musculatura abdominal molt fluixa després d'un segon fill i he fet la gimnàstica de rehabilitació postpart i he notat molta millora. Patia de mals d'esquena i enfortint la musculatura se m'han passat. M'he sentit com a casa i he après quins exeecicis puc fer per mantenir el sol pèlvic en bones condicions. També t'ajuda a corregir la postura i a tenir una bona consciència postural. Estic molt contenta del tracte i de tot el que he après. La Silvia és una professional excel.lent i una gran persona. Recomano 100%
08 abril 2023 12:54
L’acompanyament amb la Sílvia durant l’embaràs ha sigut genial. Tan les classes de Yoga com les de Esferodinamia estan súper adaptades i m’han ajudat moltíssim a sentir-me bé durant l’embaràs i a prepararme físicament per el part. El curs de prepart amb ella va ser genial també, imprescindible per conèixer tots els aspectes del part i el postpart, resoldre dubtes i perdre pors i inseguretats un 10!
25 marzo 2023 21:31
Experiènci fantàstica, molt acollidora. Transmet molt bona energia, consells, informacions útils i valoses en moments de dubtes i moltes sensacions noves!
Gràcies Sílvia! Una gran professional!
24 marzo 2023 18:33
Espai Mares es un refugio para las madres. Sílvia me ha acompañado en mis dos embarazos y siempre de forma profesional, cercana y acogedora. He hecho esferodinamia durante los embarazos; la preparación al parto en pareja; cursos (primeros auxilios pediátricos y psicomotricidad) ; consulta individual para ayuda con el destete nocturno y en relación a mi recuperación postparto; grupo de yoga de bebés y mamás y de hipopresivos… y todo de 10! Además de que nos ha ayude forma desinteresada en momentos difíciles respondiendo a nuestras dudas e inquietudes. Y el grupo de apoyo a la crianza que hizo de forma gratuita durante meses… fue todo un apoyo!
Mis embarazos y mi crianza temprana no hubiesen sido lo mismo sin Espai Mares.
21 marzo 2023 19:33
Silvia es una gran profesional. Se nota que ama su trabajo ya que lo hace todo con una delicadeza y una profesionalidad increible. Recomendable 100%.
20 marzo 2023 13:49
Silvia es una gran profesional. Una està en las mejoras manos para el acompañamiento durante el inicio de la maternidad
16 marzo 2023 4:15
Molt recomanable. La Sílvia és una professional molt agradable que cuida i mima aquest espai amb molta tendresa; personalment m'hi sento molt acollida i en pau.
Jo hi vaig anar durant l'embaràs a fer ioga i em va alleujar molt les tensions i em va ajudar a guanyar seguretat de cara a la preparació al part. També ho vaig combinar amb esferodinàmica per embarassades; tot un encert.
Vaig quedar tant contenta i agraïda, que actualment hi vaig amb el meu nadó a fer ioga; ens hi sentim molt còmodes. A més a l'inici de la classe hi ha un espai per fer preguntes que et resol sense problema; ja que també és llevadora de formació.
Si hi ha un proper embaràs, sense dubtar-ho, hi tornaré.
13 marzo 2023 9:54
He estat anant al centre de Espai Mares durant el meu segon embaras, i només puc dir coses bones del centre i la Sílvia. He estat practicant yoga per embarassades i esferodinamia i la delicadesa, amor, coneixements i professionalitat de la Sílvia fa que et sentís especial I molt segur durant aquesta etapa que és l'embaras, on moltes de nosaltres experimentem canvis del nostre cos que a vegades no acabem de entendre.

També he fet el curs de preparació al part que haig de dir que és magnífic, on a part de donar eines i seguretat acabes el curs amb una sensació de tranquilitat on et sens preparada per esperar dolcament I molta il.lusió el moment el part (et sens empoderada sabent que és un moment únic on tu I el bebe empendreu un camí que porta al naixement).

Una vegada més només puc dir gracies, gracies i més gracies per estar amb nosaltres i compartir.
24 febrero 2023 6:36
Un dels millors llocs a Girona per gaudir del embaraç amb tribu i apendre i superar els reptes de la lactancia. Les clases són genials i la Silvia es una de les millors professionals de l’àmbit. Varem tenir problemes al principi amb la lactancia i la Silvia ens va ajudar tant que varem poder seguir sense problemes. Moltes gracies per tot el que has fet per nosaltes.
18 febrero 2023 18:39
Espai Mares ha estat per mi el meu centre de referència durant l’embaràs i després del naixement del meu fill. Com a activitats regulars he fet esferodinamia durant l’embaràs i el curs d’hipopressius, ambdós en grups reduïts que permeten un seguiment personalitzat de l’activitat per part de la Sílvia. Per altra banda, el curs de preparació pel part en parella va ser fantàstic per tenir molta informació necessària per decidir com volia que fos el naixement del meu fill i alhora per connectar amb la meva parella i que ell tingués les eines necessàries per donar-me suport. També he fet revisió de sol pèlvic, molt recomanable ja que el sistema de salut pública no fa (almenys en el meu cas) una revisió tan exhaustiva de l’estat posterior al part i el seu tractament. Així mateix vam acudir-hi per assessorament de lactància, i amb la seva valoració i consell vam solucionar la problemàtica. El darrer curs que he fet ha estat el de primers auxilis pediàtrics, que m’ha resultat de gran utilitat per preparar-me per diverses eventualitats que poden afectar al meu fill, amb part teòrica i pràctica. El recomano 100%.
Sense dubte vull destacar la professionalitat de la Sílvia i el seu gran coneixement tècnic i la seva capacitat de transmetre’l.
29 diciembre 2022 8:23
La Sílvia és una gran professional a qui recomano, ja que ha estat acompanyant el camí a la meva maternitat de manera única i especial. Amb les classes de ioga i esferodinamia per a embarassades sents moltes millores, a nivell no només físic, sinó també emocional, a més quan arribi el moment també m’acompanyarà com a assessora de la lactància i ofereix cursos d’allò més interessants per a les famílies.
17 noviembre 2022 11:30
Tenia ganes de fer exercici durant l'embaràs i ha estat un encert anar a parar a Espai Mares, on he fet classe de ioga per embarassades i esferodinamia (treball amb pilotes, etc). La Sílvia és una gran professional, i ens anava explicant a cada exercici el que treballavem: obrir la pelvis, aprendre a relaxar el coxis, automassatges per descontracturar, i altres ossos i músculs que no sabia ni que existien.hehe. Gràcies a això, vaig afrontar el part amb molta més seguretat i confiança. Però no només per la preparació al part, després vaig recórrer a la Sílvia perquè em costava donar el pit i em feia mal. La Sílvia de seguida em va detectar que el meu nadó tenia un 'frenet' curt que li impedia fer moviments a l'hora de succionar, i ens va recomanar una especialista que ens va solucionar ràpidament aquest problema. Si no hagués estat per a seva ràpida detecció segurament hauria acabat abandonant la lactància. Són molt recomanables totes les classes i assessoraments personals que fa, és molt important trobar persones com la Sílvia, amb tanta experiència, entrega i simpatia. Es nota que ser llevadora ho porta a la sang. No dubteu en contactar-hi.
06 noviembre 2022 0:09
Mil gràcies per tot l'acompanyament durant l'embaràs, post part i ara amb el procés de deslletament. Un 10 de professionalitat i escolta.
03 noviembre 2022 8:42
L'experiència a sigut excel·lent. La Silvia ens va atendre a la meva parella i a mi per privat on vam poder resoldre dubtes i inseguretats davant del part i després ens va ensenyar exercicis i massatges amb molt de detall.
Es nota que porta molts anys en el sector.
No dubtariem en recomanar el lloc.

Escribe una reseña



Calificación general: