01 enero 2023 22:17
Estoy, haciendo clases de bachata, así que me encanta, el lugar y los profesores que nos la enseñan!
20 octubre 2022 9:18
Participant al Curs d'introducció al so amb Lluís Ferrer. Curs molt pràctic, des de una taula analògica a una digital com la X-Air, per sonoritzar una conferència, una activitat o fins i tot un gran esdeveniment. Això sí imprescindible tenir al davant un professional com en Lluis.
Quantes coses a tenir en compte per fer que tot soni millor!
Un curs per saber valorar la feina dels professionals del so.
21 abril 2019 14:42
Un espai molt complet al barri de Sta. Eugenia de Girona, a tocar de Salt, amb bibloteca, espai infantil, sala expos, conferencies, de tot, i un espai annex per artistes i musics que puguin assajar i/o actuar gratis! Val la pena, aqui l'ajuntament de Girona hi inverteix ;)
08 abril 2019 15:27
For a part d'una biblioteca, te box insonoritzats per assajar a bon preu. Hi fan petits concerts dels artistes emergents que hi assagen. Hi ha un petit bar i es lloc de trobada de la gent del barri de Sta Eugènia (Gi)
27 julio 2018 15:21
Tenen la biblioteca on són molt amables i la cafeteria, on hi ha una noia super considerada i guai, que, a mi personalment, sempre que hi vaig, em fa un super entrepà vegà perquè es va preocupar molt quan li vaig dir que em pensava menjar un de formatge per dinar només. I allà dalt està l'EUMES que és l'hostia obviament i més a dalt encara hi són els bucs d'assaig i gravació que ja estàn prou bé encara que hi hagi gent que els deixa fets merda de vegades
12 junio 2018 7:34
Un espai perfecte per a conferències i jornades de petites dimensions. Ben comunicat i tots els serveis.
25 mayo 2018 14:32
Espais per fer reunions i cursos de tota mena, sales insonoritzades per tocar i assajar música, ben dinamitzat, preus assequibles, bar, la biblioteca al costat. I mil altres coses que em dec deixar. A totes les ciutats hi hauria d'haver un espai així.
20 febrero 2017 3:08
Perfecte per llogar espais privats per assajar, ja sigui grups o de manera individual. Preus més que correctes i servei molt agradable.

Escribe una reseña



Calificación general: