24 septiembre 2022 3:49
@Conchi: La estafa del mecánico también funcionó con nosotros ;)

Las piezas utilizadas no eran compatibles con nuestro vehículo.

@Judith: La ingenuidad de tu respuesta a Conchi nos deja perplejo.
Sabes muy bien lo que hace. Este hombre lleva 5 años recorriendo el aparcamiento del cole para encontrar nuevos clientes.

Que lleve años operando un actividad ilegalmente ya es bastante grave, pero que aprovecha de su posición en la escuela para desarrollar su negocio personal, es intolerable!
21 junio 2022 15:01
Escola viva on es cuida molt els infants, d'ambient familiar. Un projecte educatiu que té cura de la infantesa.
17 mayo 2022 4:39
L’ Espai Obert la Serra es sin duda la mejor escuela donde un niño puede estar. Muchas gracias a la dirección de la escuela por su dedicación y su buen hacer con los niños y adultos.
13 mayo 2022 4:32
Compartim la mateixa opinió que en Josep.
Així que hem decidit deixar aquesta escola. L'equip de gestió és de fet un problema real! Quina pena.
També us recomanem que pareu més atenció del que sembla al "Che" (el mecànic)
Davant d'aquestes recomanacions insistents (en l'estacionament de l'escola) pel que fa a la nostre cotxe, acabem deixant que ho arregli.
Un error molt gran! Vam ser perfectament manipulats, i no som els únics!
Que fa aquest senyor al lloc de "manteniment" en aquesta escola? ! Ningú ha estat capaç de respondre'l.
27 abril 2022 9:35
L'escola a la que hagués volgut anar de petita. L'acompanyament als infants és cuidat i respectuós.

Un luxe poder rebre un seguiment individualitzat d'interessos i que tot l'equip pedagògic estigui pendent de les necessitats emocionals i relacionals dels infants.
24 abril 2022 10:13
L'Espai Obert la Serra és una escola en la qual tot gira al voltant del benestar i desenvolupament global de l'infant, a partir d'escoltar i cuidar ben de prop les seves necessitats i interessos. He tingut la gran sort de formar part de l'equip pedagògic durant diversos cursos i crec que em serà difícil trobar una escola que cuidi i em cuidi com es fa aquí. L'equip pedagògic treballa a una i de valent per mantenir i continuar acompanyant els infants des de la QUALITAT diària, en cada racó i proposta de l'escola. Tant de bo tots els infants del món tinguessin un espai com aquesta escola per créixer, amb un acompanyament proper i respectuós. I tant de bo totes les mestres poguéssim viure la nostra professió en un equip i espai com aquest. Enhorabona a tothom que forma part i fa possible aquesta escola.
25 marzo 2022 19:08
Entrar a l'Espai Obert La Serra és endinsar-se en un món d'aprenentatge, respecte, autonomia, investigació, empatia i amor (entre d'altres!). Si et quedes a un raconet i observes, veuràs i sentiràs la vida que es respira en cadascún dels espais. Processos vivencials d'aprenentatge sempre motivats pels interessos dels diferents infants i acompanyats per un equip meravellós de professionals. Un regal pels nostres fills.
24 marzo 2022 13:04
Escola bonica, d'ambient cuidat i mirada atenta als infants i al que necessiten per desenvolupar-se com a persones.

Aprofitant els diferents espais -interiors i exteriors- que ofereix l’escola els infants tenen un ventall de possibilitats gairebé infinit. Destil·lant els interessos dels nens i nenes, l'equip pedagògic planifica les propostes i activitats establint lligams amb totes les àrees d'aprenentatge. Abordant els conflictes que sorgeixen els adults acompanyen als infants a trobar solucions individuals i grupals que fan créixer.

Formar part de l'equip pedagògic de La Serra durant més de 3 cursos ha estat una experiència preciosa i molt enriquidora, personal i professionalment.

És un goig veure com al llarg dels anys els nens i nenes despleguen el seu potencial, individual i únic.veure com enforteixen les seves capacitats, sigui quin sigui el punt de partida.

Sempre al cor.
24 febrero 2022 0:30
Tracte lamentable de la direcció de l'Escola a les treballadores. S'omplen la boca d'una educació alternativa i transformadora, però aguanten l'empresa mitjançant la precarietat laboral i el menyspreu constant a les educadores. Directora superba, dictatorial i zero empàtica. Gens recomanable.
14 julio 2017 16:05
Espai obert La Serra és una escola activa on, com diria Aristòtil, "el que s'ha d'aprendre, s'aprén fent-ho". Els nens i nenes viuen cada dia com si fos nou, i sempre surten amb ganes de més. Una forma diferent de fer escola.

Escribe una reseña



Calificación general: