22 mayo 2023 4:48
Un tracte amb la Carme molt agradable i proper. S'adapta molt bé a les teves necessitats i horaris. Un seguiment continuat i una atenció personalitzada. 100% recomenable
09 mayo 2023 0:00
Per fi veig el camí de corregir els meus problemes de cervicals i dorsals. Professionalitat i tracte personalitzat.
03 abril 2023 0:00
Conocer a Carme ha marcado un antes y un después en la salud de mi espalda.

Después de pasarme prácticamente un año con problemas de espalda que me impedían hacer vida normal. Y tras numerosas visitas al traumatólogo, diferentes pruebas, fisioterapia y sesiones de rehabilitación que no parecían estar dando resultado empecé a visitar a Carme. En un par de sesiones me diagnosticó el problema y empezamos a trabajar en solucionarlo. En un par de meses la diferencia era muy notable. Ahora, mis problemas de espalda están totalmente controlados y únicamente la visito una vez al mes para hacer mantenimiento.
12 marzo 2023 13:37
Carme és una professional excel·lent. Des que vaig començar a anar-hi, no he sentit més dolor. Es preocupa pels seus pacients i el seu benestar. Recomano els seus serveis sense cap mena de dubte.
10 marzo 2023 5:23
Hace un año, un familiar me recomendó
la consulta de Carme, por problemas de vértigos, mareos y problemas de espalda (estaba apurada no, apuradísima). Desde entonces estoy yendo con ella a su consulta y es lo mejor que he podido hacer. He vuelto hacer muchas cosas que había tenido que dejar de hacer. La recomiendo y mucho¡¡¡í
10 marzo 2023 0:52
100% recomendable, la Carme es brutal, a la primera sessió ja vaig notar millora, mes energía i millor humor. Genial. No ho dubteu. Truqueu i d'esquena nova gaudireu
19 julio 2022 3:21
Mi experiencia con Carme genial, es sincera, profesional y trato súper cercano me fié por una amiga que me la recomendó y súper contenta de ello. Desde que soy Mamá y con el embarazo se te queda el cuerpo…que necesitas que te lo arreglen y Carme lo consigue, (Gracias Carme de verdad).
24 mayo 2022 3:23
Excelente profesional y magnifica persona, muy cercana! He notado una mejoria increible! Gracias Carme!
09 mayo 2022 2:22
Fui inicialmente porque tenía mucho dolor de cervicales y mareos. Soy profesora y estudiante y suelo pasar mucho tiempo sentada en el escritorio. En una sola sesión he notado mucha mejoría y los mareos se han reducido muchísimo. Volveré pronto para continuar con el tratamiento, estoy encantada.
25 abril 2022 20:33
After trying two other centers for my back problem and not getting any result, here I got good results very fast!

Highly recommended
10 abril 2022 18:56
Des de que vaig començar la meva cura amb la quiropràctica el meu cos és més fort i flexible davant de l’estrès del meu dia a dia.
M’aixeco amb més vitalitat al matí i amb la sensació d’haver dormit millor, de fet, el meu Sistema Nerviós, com diu la Carme, es veu reforçat i funciona millor amb els ajustos que m’aplica, gairebé no emmalalteixo i, si ho faig, em recupero més aviat que abans. Així que, la meva qualitat de vida ha guanyat enormement.
La quiropràctica la recomano a tothom tant si tens problemes de columna, com si no en tens. A persones grans, a persones joves, a bebès i a totes aquelles persones amb, o sense símptomes. Sí, amb la quiropràctica millores, però també és anticipar-se a futurs problemes invertint en salut
La Carme està a l’alçada i ara, a sobre ens ho posa més fàcil anant al centre de Manresa.

Gràcies Carme. Els manresans no podem demanar més
04 abril 2022 19:29
Servei i Espai, EXCEL·LENTS! Ha estat una primera visita al Quiropràctic molt completa. La Carme t'ofereix un tracte professional, alhora que proper. Gràcies!
22 marzo 2022 14:21
Un espai molt agradable al centre de Manresa amb un tracte molt professional.
Molt content amb els resultats! Gràcies.
07 marzo 2022 13:19
Excelente persona y profesional. Y ahora en el centro de Manresa. Estoy encantada y mi espalda súper agradecida con Carme.
03 marzo 2022 16:36
Gran professional, tracte proper i molt humà. Desde que estic a les seves mans han desaparegut molts dels dolors que arrossegava per l’estress i els nervis que visc a diari. 100x100 recomenable
02 marzo 2022 19:43
Estic molt contenta amb la Carme, molt bon servei. Fa un any que vaig amb ella i he millorat molt el meu mal d'esquena

Escribe una reseña



Calificación general: