25 noviembre 2023 0:11
Espai molt proper i màgic. La meva experiència ha estat molt bona i així que pugui m'hi tornaré a apuntar.
21 junio 2023 3:24
He tenido una buena experiencia en Espai Sacra, es un lugar que da mucha paz. Yo hacía Pilates me ha gustado mucho, Cristina es muy profesional.
03 mayo 2023 18:38
Espacio maravilloso con terapias, cursos, clases para todos. Muchas gracias por vuestra labor ️
28 febrero 2023 9:15
Espacio maravilloso con terapias, cursos, clases para todos. Muchas gracias por vuestra labor
19 febrero 2023 0:01
Sóc professora des de fa 4 anys a Espai Sacra i, si no em trobés a gust amb la direcció, l' Espai ni el projecte no hagués continuat. El Centre acull a persones amb motius diversos (ja siguin de l' àrea social o no) i, es per això que els diferents docents podem fer classes adaptades a les seves necessitats. La franja de classes i teràpies és molt àmplia per poder donar servei a tothom. El tracte també amb els usuaris des de recepció és molt càlid.
13 febrero 2023 23:16
Ja fa uns anys que treballo a Espai Sacra, un espai on he crescut personalment com a usuaria, aprenent i compartint amb d'altres professionals, i on acompaño com a colaboradora de referència a d'altres persones en els seus processos psicoemocionals i espirituals.

Espai Sacra té un gran projecte social que permet a moltes persones accedir a vàries terapies i pots gaudir d'un bon acompanyament terapèutic així com formacions i activitats variades, tot això evidentment gràcies a l'equip de professionals que som i de la gerència que hi ha sostenint el projecte.
02 febrero 2023 13:56
Tracte proper i personalitzat, amb un projecte social al darrere que es l'ànima d'aquest projecte.
Diferents estils de ioga, instal•lacions molt cuidades i que et conviden a desconnectar.
Professors/es molt implicats en el projecte.
23 enero 2023 14:23
La direcció no tracta bé el seu personal. I per aquest motiu no hi ha professor que portin massa temps al centre.
23 enero 2023 10:09
Hace más de cinco años que colaboro con espai sacra. Hasta la fecha, es un lugar para mí, agradable y en el que puedo trabajar y compartir como si estuviera en casa.

Hay mucho respeto entre alumnos y profesionales, y es sin duda un sitio de recogimiento, paz y crecimiento.
Algo que cuesta encontrar hoy en día.
14 enero 2023 17:39
Sóc col·laboradora d’Espai Sacra i actualment també la responsable de l’àrea docent, vaig acceptar aquest càrrec gràcies a la gran confiança que des d’un inici Espai Sacra m’ha donat i pel projecte i valors que tenen com a associació. Feliç de formar part d’aquesta tribu i a seguir creixent. Sat Nam!
10 enero 2023 19:09
Per mi és un espai perfecte, he aconseguit molt del que venia buscant, atenció boníssima, amabilitat, professionalitat i àmplia varietat de clases. Recomano 100%
03 enero 2023 12:19
Llevo casi tres años en Espai Sacra como profesora y decir que siempre me he sentido como en casa desde hace casi 5 años que estoy allí también como alumna. Desde gerencia siempre me han ofrecido posibilidades para crecer, atención y mucha transparencia. Hoy en día es complicado encontrar lugares donde trabajar así de agusto. Gracias siempre a tod@s l@s que hacéis posible Espai sacra dia a dia.
29 diciembre 2022 4:45
Es un espacio totalmente recomendable para la práctica de yoga. Profesores maravillosos y una gran variedad de horarios y clases. Además de multitud de terapias.
23 diciembre 2022 9:29
Col.laboro com a terapeuta i, alhora, soc usuari d'espai sacra.

Em consta la professionalitat amb la que es treballa i cuida el servei pels seus usuaris.

Un espai recomanable per cuidar-se, superar adversitats i créixer personalment.
12 diciembre 2022 12:24
Desde que entras ya se respira un ambiente tranquilo, fuimos mi pareja y mi hija, me parece una clase interesante, la profesora majísima que explica muy bien paso a paso todo lo que va a ser la clase, lo que se pretende con Mindfulness, relajación y encontrarte con tu cuerpo en el ahora, sensación de paz, salimos renovados, lo recomiendo 100%. Gracias al equipo, volveremos a ir.
20 noviembre 2022 11:46
Meravellós espai amb persones molt boniques! Molt recomanable, si busques un espai acollidor on practicar ioga amb professionals i dedicar-te temps per a cuidar-te.
03 octubre 2022 8:51
Entre las muchas clases que se realizan yo hago chi kung y me encanta. Hacemos sesiones muy variadas y dinámicas En el centro se programan mensualmente actividades puntuales, a veces gratuitas y otras de pago. Siempre muy interesantes. Tanto los monitores como los responsables de administración muy agradables.
02 septiembre 2022 0:05
La meva experiencia ha estat molt bona, ho recomano, gent agradable i professional. Gracies per Tot.
10 agosto 2022 10:57
Associació de ioga, s'hi realitzen diferents tipus de ioga, tenen un horari ampli i variat. És l'únic lloc de Terrassa on hi pots fer Ashtanga Ioga actualment. A més, també fan diferents tipus de teràpies com massatges. Si ets soci, pots gaudir de descomptes per la resta d'activitats i tallers. És un lloc acollidor i són molt familiars i amables. Tenen a grans professionals.
08 octubre 2021 0:02
És un lloc relaxant i acollidor amb un personal qualificat i amb molta empatia. Molt recomanable!
23 noviembre 2020 2:09
Quan obres la porta de l'Espai Sacra, ja respires aquella energia q et fa sentir-te plena de bona energia. És un espai amable amb gent amable, cordial i profesional de tot allò que ens volen transmetre. Només has d'entrar per viure'l!
17 octubre 2020 15:20
Un ambient càlid i proper, amb un tracte exemplar. Hi ha molta professionalitat per part dels treballadors i una gran predisposició d'adaptació per garantir constantment la qualitat del servei. Sens subte, vull seguir formant-ne part.
23 septiembre 2020 20:04
Un ambient càlid i proper, amb un tracte exemplar. Hi ha molta professionalitat per part dels treballadors i una gran predisposició d'adaptació per garantir constantment la qualitat del servei. Sens subte, vull seguir formant-ne part.
17 septiembre 2020 22:53
Quan obres la porta de l'Espai Sacra, ja respires aquella energia q et fa sentir-te plena de bona energia. És un espai amable amb gent amable, cordial i profesional de tot allò que ens volen transmetre. Només has d'entrar per viure'l!
11 junio 2019 18:09
Grandes profesionales y mejores personas. Desde que entras por la puerta te sientes en buenas manos. Lo recomiendo sin dudarlo un segundo.
27 mayo 2018 18:07
L'espai es molt confortable. L'aparell de música no funciona molt bé, portu tres classes i s'empre s'encalla, suposo que es el CD que deu estar ratllat. En quan a la classe al ser jo novell costa agafar la traça, potser seria bo que la professora anés algu mes lenta i centar-nus més en cada postura, jo per exemple em costa més perquè soc poc flexible, però en general molt bé la veritat, m'agrada l'espai i el clima que es respira
08 junio 2017 9:04
Espai excel·lent que ja t, aporta calma. Activitats variades i interessants, bon assessorament i molt bons professionals. És a dir, et trobes en un bon lloc

Escribe una reseña



Calificación general: