21 febrero 2024 12:57
Gran experiencia! Me regalaron un masaje tailandés y la experiencia es muy recomendable. Gemma es una gran profesional y el espai es súper maco y anima arelajarse desde el minuto uno. Repetiré seguro!
31 diciembre 2023 16:09
El masaje Tailandés de Gemma ha sido un regalo para el cuerpo y el alma. Salí con la sensación de relajación, calma y liberación.
21 julio 2023 10:18
Molt reconable. Atenció molt bona i el massatge expectacular. Si vols relaxar-te no ho dubtis.
04 julio 2023 4:23
Formidable massatge relaxant de cap a peus. Tens la sensació que estàs flotant. La Gemma dóna un tracte de molta amabilitat i professionalitat. Detalls molt agradables, decorat amb bon gust, música, il.luminació i decoració amb un toc zen.
Ho recomano.
27 junio 2023 16:35
Em va anar molt bé el massatge i vaig gaudir molt I em va relaxar molt. Us ho recomano. Espai Sangha un espai acollidor que em donar pau i tranquilitat.
15 junio 2023 12:03
M'he relaxat profundament amb el massatge amb olis. Gràcies a l'atenció, l'escolta, el tacte, les sensacions, la professionalitat, en aquest espai tant acollidor i cuidat he sortit renovada.
11 junio 2023 22:24
Massatge tailandès amb la Gemma. Un regal que em van fer i repetiré segur!
Ha sigut un gran plaer deixar-me moldejar el cos i gaudir de les bones sensacions durant el massatge. Surts amb un estat de relax i benestar profund, això si, després del massatge molt recomanable no tenir més plans i poder descansar i assaborir l'estat de "Flow" amb el què surts. Gràcies Gemma!
10 junio 2023 13:50
Un lloc ideal per desconnectar, relaxar-te i estar en pau. Les classes de ioga són excel•lents, igual que l’equip de professors.
03 junio 2023 13:50
El masatge relaxant amb olis essencials una experiència per tornar-hi segur, ho recomano, m'ha encantat.
11 mayo 2023 23:00
Un espai ideal per fer un massatge. La Gemma molt bona professional i em va fer sentir molt bé.
03 enero 2023 22:59
Vaig habitualment a l'espai Sangha a fe-rme un massatge, doncs acumulo molta tensió al llarg de la setmana a la feina. Hem posso en mans de la Gemma que sempre aconsegueix destensar-me I fer-me dormir com un nadó. Per a mí es una gran profesional i ja té guanyada la meva confiança ja farà un parell d'anyets. També hi fan més activitats totes relacionades amb " la salut de cos i ment "i cada vegada hi veig més gent de diverses edats al centre Sangha
Namásté: "La luz que hay en ti reconoce
y saluda la luz que hay en mi"
30 diciembre 2022 11:05
Hem van regalar un massatge amb olis essencials, vaig sortir relaxada i hem va agradar molt l'atenció i l'espai.
Segur que repetiré! Gràcies Gemma!
30 diciembre 2022 1:43
He ido por primera vez y, nada mas entrar, el espacio me transmitió paz. Es un lugar maravilloso. Me encantó el masaje con aceites esenciales y me relajé profundamente. Ya tengo hora para el próximo mes. ¡Gracias Gema!
28 diciembre 2022 11:52
Els espais són càlids i relaxants i el massatge tailandès genial.
Va ser una estona molt agradable.
Amb moltes ganes de repetir
22 diciembre 2022 20:30
Un lloc molt acollidor on pots gaudir d’un massatge (en el meu cas Tailandés) fet amb molta professionalitat però alhora molt de mimo i delicadesa! Repetiré segur!
05 diciembre 2022 3:35
El centro es particularmente acogedor y tiene una energía especial: me siento enseguida como en casa! Amabilidad y experiencia, lo recomiendo totalmente. Tanto las clases cómo los masajes son de mucha calidad! Gracias
22 noviembre 2022 21:27
Tarde fantástica de Constelaciones, en un espacio acogedor y con mucho encanto. El trato personal y muy cercano, con lo que ha sido muy fácil hacer y disfrutar. Gracias.
21 julio 2022 17:39
Des que hi vaig anar per primera vegada, el passat mes de març. No m'ho perdo. Cada mes repeteixo la fantàstica experiència. Costa descriure en poques paraules, el benefici que representa pel cos i la ment, un MASSATGE a l'ESPAI SANGHA a mans de la GEMMA. GRÀCIES.
19 julio 2022 16:34
El massatge tailandès de la Gemma ha estat un gran descobriment, és molt complet, profund i relaxant alhora. I l'espai és molt agradable. És molt probable que hi torni!
25 mayo 2022 14:21
El massatge tailandès que em vaig fer, em va deixar nova. Durant una hora vaig poder gaudir moltíssim de les mans de la Gemma, acompanyada d'una música adient que em va transportar al setè cel. Ja hem quedat per repetir l'experiència.
22 mayo 2022 23:39
Ha estat una estona fantàstica, de descans i autocura amb un massatge d'olis, donant tota la confiança a la calidesa de la Gemma. Hi tornaré?
22 mayo 2022 1:00
Lloc molt recomenable per a massatges relaxants o d'altra tipus. L'ambient generat és inmillorable i la professionalitat total. Molt recomenable.
21 mayo 2022 14:31
Tot són bones sensacions des del moment que entres a experimentar el massatge thai de l'Espai Sangha! Des del primer minut, tot t'ajuda a oblidar-te dels problemes que has tingut durant el dia: la cordial rebuda, l'olor d'encens, la càlida ambientació de la sala.i la massatgista, que és un amor. La Gemma identifica perfectament on es creuen les línies d'energia del teu cos i aplica la pressió necessària per aconseguir l'equilibri que cercaves. Molt recomanable per als temps que vivim!
14 abril 2022 14:40
El massatge amb la Gemma ha sigut una experiència increible. Brutal! I el lloc molt acollidor i acurat. Ha sigut un regal que he gaudit moltíssim i repetiré!
13 abril 2022 21:50
La meva primera experiència de massatge tailandès i ha sigut estupenda! Tant el massatge com el tracte i l'espai són fantàstics. Definitivament una activitat perfecta per regalar a algú estimat, jo ben segur que repetiré!
07 abril 2022 16:44
Al momento de practicar yoga, qi-gong, un proceso de terapias o de coaching, el espacio tiene mucha importancia para mi. Es lo que me permite desconectar con lo de fuera para poder poner atención y entrégame a mi desarrollo y sin duda Espai Sangha lo tiene todo. La calidad del espacio, varias salas muy amplias para distintos tipos de activadas hasta conciertos y por su puesto la acogida del equipo que acompaña con mucha ternura, escucha y profesionalidad cualquier practica de desarrollo personal y espiritual.
06 abril 2022 23:58
Classes de ioga plenes de bona energia i vibracions, amb una connexió brutal amb la formadora que s'expandia a tot el grup, i horaris perfectes per a la conciliació. Repetiré sens dubte, i amb ganes de provar també els massatges. Un centre de ioga més que recomanable.
01 abril 2022 15:30
Les classes de yoga amb la Júlia són un espai màgic de connexió amb una mateixa, el bebè i el procés de l'embaràs. Per a mi ha sigut clau per emoderar-me i preparar-me pel part.
24 marzo 2022 15:20
Genial i especial l'espai, les classes, les mestres.tens moltes opcions i horaris que s'adapten a la teva disponibilitat. Super recomanable!
17 marzo 2022 9:48
Es una regalo para el alma! Una experiencia que vale la pena valorar y sentir! El centro es acogedor pero la magia reside en la energía que se crea gracias a las maestras
16 marzo 2022 4:39
El dia a dia fa que no tinguis massa temps per regalar-te una estona per flexibilitzar el teu cos mentre medites i et relaxes. Personalment porto mes d’un any anant a les classes de moviment terapèutic a Sangha; he de dir que són el complement ideal per compensar la càrrega i l’impacte dels meus entrenaments de trail running. Sento el cos més àgil i la ment més tranquila!
12 marzo 2022 4:19
Es un centre de ioga molt especial. Nomes entrar ja notes la bona energía que hi ha. Les clases de ioga apart de treballar el físic treballes la ment des de un bon fer de les mestres. Lo millor els massatges de la Gemma I l'ambientacio de la sala es lo más. Super recomendable
27 febrero 2022 20:27
Un espai calid que ofereix gran diversitat d'horaris i clases guiades amb molta cura i pasió per grans profesionals. Tracte personal excel.lent.un regal per el cos i l'Anima. Gràcies noies
23 febrero 2022 19:33
Els massatges són espectaculars, tant el TAI com el d'essències et deixen relaxada i reconnectada.
Les classes de ioga de les diferents disciplines creen un espai de reconnexió. Aquestes són impartides amb una gran sensibilitat i respecte.
20 febrero 2022 6:35
He pogut provar els massatges de la Gemma i són una meravella!

D'altra banda formo part de l'equip de professionals de Sangha, en concret allà hi tinc la meva consulta de terapia Gestalt, i des del primer dia m'hi he sentit acollit com a casa.

Gràcies Gemma i Yvonne per impulsar aquest projecte amb tant de cor!
19 febrero 2022 15:13
This wasn't my first Thai massage but it was one of the best. Gemma definitely has the touch. I wasn't surprised to learn that she studied in Thailand. There's a great vibe at Sangha. See you again soon!
17 febrero 2022 4:06
Realment la primera vegada que vaig entrar a Sangha, va ser com entrar a casa. Sangha es un espai amb una gran vibració, on el sentir-se agust es molt fàcil.

La Gemma i la Yvonne son grans dones i grans profesionals. Et volen acompañar a que l'experiència a Sangha sigui immillorable.

Gràcies per la rebuda que m'heu fet.

Només em queda a dir: "experimenteu-lo i guadiu-lo"
12 febrero 2022 2:33
A Sangha hi he trobat el meu lloc per fer ioga amb la companyia i energia del grup. L'espai està molt cuidat i ofereix un ambient sempre acollidor. Les professores són bones professionals i millors persones!
Quan el cos m'ho demana, em regalo un massatge thailandès o ayurvèdic i em sento en les millors mans, mans que em fan viatjar enllà.
Entrar a Espai Sangha és un plaer per tots els sentits!

Escribe una reseña



Calificación general: