25 mayo 2023 12:25
Jenni es una gran profesional! El masaje terapéutico ha sido espectacular.
El espacio es precioso y cuidado hasta el más mínimo detalle.
Es una experiencia muy recomendable!
05 mayo 2023 15:42
He tingut una experiència de massatge excepcional a Cadaqués! La Jenny és una professional amb unes habilitats impressionants. És evident que disposa d'un coneixement profund de les diverses tècniques de massatge i és capaç d'entendre les necessitats de cada cos sense ni tan sols parlar.

A més, l'interiorisme del lloc és simplement meravellós. L'ambient és relaxant i tranquil, amb una decoració elegant i harmoniosa, típica de Cadaqués. L'atenció als detalls és evident en cada racó, creant una atmosfera acollidora i reconfortant.

En general, recomanaria aquest lloc de massatge a tothom que busqui una experiència de benestar completa. La terapeuta i l'ambient contribueixen a crear una experiència relaxant i revitalitzant. Sens dubte, tornaré en el futur per gaudir d'aquesta oportunitat de cuidar-me i desconnectar del món exterior.
27 abril 2023 17:46
Aquí he rebut el millor massatge de la meva vida. Jenny fas màgia amb les mans, gràcies!
Ho recomano molt fortament:)
27 abril 2023 5:30
No es por copiar a las otras reseñas, pero es que ha sido el mejor masaje de mi vida con diferencia. Jenny pone toda su dulzura y profesionalidad a que te sientas lo mejor posible y tengas tu ratito de autocuidado. Muy agradecida por ella y por el maravilloso espacio que comparte. Volveré expresamente para repetir, muchas gracias!
19 marzo 2023 15:05
Experiencia maravillosa. El entorno es perfecto y el terapeuta tiene unas manos magníficas, una gran técnica y energía.
21 febrero 2023 23:43
El mejor masaje de mi vida, vengo de marsella, soy fisioterapeuta y esta señora es excepcional. Vengo a proposito para ser masajeado por ella.realmente vale la pena el desvío.mi querida también lo encontró increíble.lo recomiendo mil veces

le meilleur massage de ma vie, je viens de Marseille, je suis kinésithérapeute et cette dame est exceptionnel.je viens exprès pour me faire masser par elle.elle vaut vraiment le détour.mon chéri a également trouvé ça incroyable.je vous le conseille mille fois

Escribe una reseña



Calificación general: