13 marzo 2024 18:37
Llevo un trimestre con Esteve y disfruto mucho de cada clase. Es un espacio donde no solo aprendes técnica pero también a desarrollar tu creatividad. Las clases para mí son muy terapéuticas! Lo recomiendo 100%
11 marzo 2024 13:53
Realmente se disfruta participar de este espacio de expresión en un muy agradable ambiente. Nuestro profesor Esteban nos conduce con demostrada formación profesional, excelente condición docente, con paciencia y apoyándonos en la justa medida para sentirnos motivados y poder palpar nuestra evolución. Muy recomendable !
04 marzo 2024 14:18
Entré en Espaidart de rebote y casualidad. Cómo me alegro de haber tenido el impulso de escribirles para empezar mi curso online. Desde el primer momento la espontaneidad y la alegría en el acogimiento, una energía de cuidado y un saber hacer y acompañar en el proceso creativo. Destaco la capacidad de nuestro profe del grupo de los miércoles de saber por dónde guiarte para sacarte del bucle de la no evolución. Una guía desde la escucha y la libertad. El grupo de compañer@s es también un lujo. Son buenísim@s y, además, tod@s estamos en el mismo barco, cada quién con sus búsquedas. Para quien quiera empezar, que lo pruebe. Quizás le gusta tanto que se queda.Yo espero quedarme un buen rato :)
04 marzo 2024 7:19
Muy agradecida a Esteve,Pablo y al resto de profesores.Llevaba años sin dibujar y además de quitarme los miedos he aprendido muchísimo,el ambiente es muy agradable,la música,la flexibilidad de horarios,probar técnicas diferentes,el edificio,el barrio…! Muy recomendable :)
11 julio 2023 18:21
Espaidart es un lugar que inspira creatividad y tranquilidad. Pablo y Esteve son profesores maravillosos y muy pacientes. Lo recomiendo 100%
03 julio 2023 2:36
Tornar a pintar era un cosa que tenia entre cella i cella, però mai trobava el moment a casa. Fer-ho a Espaidart amb la supervisió de l'Esteve i el Pablo, de mirada complementària, ha sigut un encert! L'aula és espaiosa i et permet treballar amb tranquil·litat, però també acabes interactuant amb altres alumnes i veus els seus processos. S'agraeix la seva flexibilitat per recuperar la sessió si un dia no hi pots anar. Que tot el curs acabi en una exposició també és una cosa que motiva i que fa equip!
26 junio 2023 17:21
Sóc nova en això de dibuixar i no sabia ni per on començar però els professors, l’Esteve i en Pablo, m’han guiat i m’han ajudat a confiar més en mi. Tinc ganes de continuar i seguir aprenent amb ells!:)
26 junio 2023 12:42
Un lloc on s’apren mentre es disfuta, amb uns professors excel.lents! Molt recomenable.
Un sitio donde se aprende mientras disfrutas, con unos profesores excelentes! Muy recomendable.
22 junio 2023 23:27
Es mi primera vez tomando clases de pintura y estoy súper contenta. El ambiente es muy bueno y los profesores encantadores, lo recomiendo totalmente ya que no solo es un rato de aprendizaje, sino también de desconexión del trabajo y diversión:)
20 junio 2023 23:23
El professor es fantastico y gracias a el desarrollas todo tu talento. Al ser un curso on line no importa donde estes. Totalmente aconsejable!
02 mayo 2023 13:08
Les classes a l'Espai d'art son classes lliures on pots experimentar amb la tècnica que vulguis i on tindràs dues hores per a tu. Sempre amb la guia de l'Esteve, un professor magnífic, que a més d'aportar coneixements, t'acompanya amb els teus temps. Espai d'art <3
27 abril 2023 9:20
És un espai per crear. Un encert començar classes de pintura, són classes molt lliures on tries l'estil i tècnica. Els professors, l'Esteve i el Pablo, guien i aporten coneixements per seguir creant. Recomano moltissim!
25 abril 2023 22:07
Un espai ideal per aprendre dibuix, pintura. Esteve i Pablo t'acompanyen en tot moment, es nota que en saben i a més transmeten molt bona energia a tota la classe. El tracte individualitzat permet a cada alumne anar al seu ritme i decidir quin camí prendre. He començat aquest curs però segur que hi continuaré molts més. Gràcies i endavant Espaidart!
14 abril 2023 22:22
Les classes són personalitzades i l'ambient molt familiar, ideal per desconnectar del dia a dia. El recomano!
14 abril 2023 20:54
Un espai on gaudir aprenent a dibuixar i pintar amb moltes opcions per triar, sigui quin sigui el nivell que tinguis. Els professors, el Pablo i l'Esteve són molt atents. Espaidart ha sigut un gran descobriment.
14 abril 2023 15:06
Senzillament fantàstic! A mi em feia molta vergonya perquè jo no sabia dibuixar i menys pintar. Fa temps q vaig començar i encara que ara veig companys/es que són veritables artistes, jo estic contenta amb tot el que he aconseguit fer i tot gràcies a l'Esteve.
04 abril 2023 23:52
Les meves dues hores prefereides de la setmana! El lloc és fantàstic i L'Esteve i el Pablo són molt bons professors i grans artistes. Sento que he anat aprenent gràcies a la seva orientació. Sempre estan pendents de tothom i detecten les necessitats de cada alumne amb molta empatia. Aquí pots aprendre la tècnica que més et vingui de gust, o anar experimentant fins a trobar el que t'agrada fer. Molt recomanable!
02 abril 2023 7:01
Espaid’Art és un lloc super recomenable! De 10! L’Esteve i el Pablo en saben un munt i fan que les classes siguin molt amenes a més de molt pràctiques. S’aprén moltíssim! Gràcies per tot
26 julio 2022 0:32
Muy satisfecha con las clases de acuarela! Esteve es un buenísimo profesor que sabe sacar el máximo de cada alumna:)
21 julio 2022 0:12
És un esapai perfecte per desconnectar i disfrutar del dibuix, els professors són excelents, sempre animen i ajuden a millorar, ho recomano molt!
13 julio 2022 5:23
Empecé las clases on line de pintura al óleo sin tener ninguna base y lo recomiendo al 100%, aprendo mientras comparto las obras de otros compañeros de otros niveles y técnicas. Muy buena experiencia.
04 julio 2022 15:32
Hacia tiempo que no aprendía nada nuevo sobre pintura y aquí estoy mejorando mucho.

Me encanta este sitio, y los profes son muy buenos. La música ya sí eso depende del día!
Espero volver el próximo curso y seguir aprendiendo.
Muchas gracias Esteve.
04 julio 2022 14:49
He empezado a clases de dibujo este año y disfruto muchísimo de este espacio. Estoy encantada! El ambiente que se genera es muy bueno, cómodo y cercano. Los profesores son muy amables y su atención y guía es excepcional y personalizada, ya que respetan en todo momento el proceso creativo de cada persona, lo que permite que se transforme en un lugar donde puedes relajarte dibujando. La sensación es difícil de transmitir con palabras pero todas las condiciones del espacio facilitan que pueda relacionarme libremente conmigo y con lo que dibujo.
29 junio 2022 11:18
Magnífica experiència des del primer moment. Grup de gent molt agrdable, ambient fantàtic i professors excel·lents.
28 junio 2022 18:53
He conegut espaidart gràcies a un xec regal d'una amiga, he aprés i gaudit molt de les classes online. Segur que seguirémerci Esteve
02 febrero 2022 16:07
Un grup de pintura molt divers. L'Esteve és molt atent i t'ajuda a sentir-te a gust amb les produccions que vas realitzant
30 enero 2022 14:31
Classes amb gent de totes les edats, estils i nivells gestionats amb atenció personalitzada, cura, professionalitat, amabilitat, simpatia i molt art per l'Esteve
16 enero 2022 11:55
He realizado el curso presencial y estoy muy satisfecha. Los profesores saben orientar muy bien a los alumnos según su nivel y objetivos. Llegué con poca técnica y en sólo un trimestre siento que he avanzado bastante. Además en las clases siempre se crea un ambiente inspirador, buen rollo y buena música ambiental. Lo recomiendo al 100%.
15 enero 2022 21:41
Les classes son fantastiques i gairebe adictives per l ambient familiar, les persones, la música i sobretot per el métode professional, respectuos, individual, flexible i empatic d un gran mestre i artista, l'Esteve! Una gran troballla! Gracies!
14 enero 2022 19:38
Un espai genial per aprendre i gaudir de l'art, l'Esteve et guia, t'ajuda i alhora et deixa la llibertat per fer, sempre amb bon rotllo, professionalitat i un sommriure. 100 % recomanable.
31 diciembre 2021 13:54
Vaig apuntar.me dubtant si les classes on line perdrien aprenentatge front les presencials. Ara, no en tinc cap ja de dubte. Les sessions a càrrec d'Esteve han estat molt bones. Com a bon professional, no sols coneix molt bé les tècniques sinó també els potencials dels alumnes. De forma subtil i sense quasi notar-se, percep el que pots donar de si i et fa treballar traient el millor de tu. Porto un trimestre fent el curs i he avançat molt en el coneixement de l'aquarel·la. La metodologia és molt encertada. Pels que no estem a Barcelona, fer-ho on line ens suposa un gran avantatge sense perdre la qualitat d'una classe presencial. El compartir sessió on line amb altres alumnes que treballen tècniques diferents és altament enriquidor pels formats i per veure les seves obres. La comunicació és excel·lent i Esteve encoratja posant l'ull als errors i donant pautes precises. Recomanable al 100x100.
31 diciembre 2021 12:46
Porto un any fent aquarela a Espaidart i estic molt contenta amb els resultats. El professor és atent i te un tracte molt agradable amb tots els alumnes. El curs s’adapta al nivell i objectius de cada estudiant i dona lloc a la creativitat i experimentació. L’ambient a la classe és molt bo i és genial per desconnectar després d’un dia de treball.
En resum, molt recomanable!
23 agosto 2021 11:31
Me ha encantado realizar el curso intensivo de verano. Las localizaciones son inspiradoras y los profesores te enseñan en todo momento como perfeccionar tu técnica y sacar lo mejor de tus dibujos. Sin duda, muy recomendable!
21 agosto 2021 16:13
Ha estat una experiècia molt maca. Els professors molt professionals, alhora que molt humans i tracte genial. Bona relació qualitat preu i bon ambient.
29 julio 2021 16:16
Esteve es un profe maravilloso, siempre te alienta, además de darte una opinión sincera pero al mismo tiempo respetuosa. Altamente recomendable.
07 junio 2021 4:27
Fantástica experiencia, ha sido una sorpresa ver lo que puede dar de sí el aprendizaje "on line" está claro que gracias a Esteve, magnífico profesor que lidia con todos los alumnos virtuales, cada uno con sus objetivos!
05 junio 2021 8:10
Molt contenta i satisfeta amb les classes. He estat fent les classes online des de meitat de semestre i he disfrutat molt poder veure les creacions dels alumnes més avançats. El professor (Esteve) dedica temps a cada alumne i l' ajuda a millorar i a ser positiu amb les seves creacions.
31 mayo 2021 21:16
Estoy realizando el curso en la modalidad online, muy contenta la comunicación es ágil y amena.
Cada alumno tiene atención personalizada en la técnica que elija.
Muy recomendable.
08 mayo 2021 17:37
Estic super contenta de haber conegut a Espaidart el tinc al costat de casa. Sempre m' agradat dibuixar però no tenia temps d' anar a classes. Ara que puc i tinc temps en vaig decidir i espero amb molta il-lusió que arribi el moment de la classe. Jo no tenia ni idea de acuareles i gràcies al Esteven el " profe" he aprés moltíssim. És molt agradable i les classes són molt amenes. Els demés alumnes.també són molt agradables. En fí no el deixaré mentres pugui. M' ho passo "pipa.
Consol
06 mayo 2021 5:39
A mí me resulta Esteve un buen maestro: corrige lo que crees que puedes mejorar con delicadeza, ayuda cuando no sabes bien qué hacer y me encanta su forma de relacionarse con los alumnos de diferentes niveles
28 agosto 2019 4:12
Les classes s'adapten al nivell i preferències de cadascú. Molt bon ambient i tracte personal. Felicitar a l'Esteve per la seva forma d'ensenyar i de guiar-te en el procés de dibuixar! Noto una gran millora després d'un any de classes. 100% recomanable! Experiència immillorable
10 agosto 2019 15:53
Les classes amb l'Esteve han estat excel·lentes! Jo anava amb nivell gairebé zero i estic molt satisfeta amb el resultat. Molt molt recomanable!
30 julio 2019 5:28
Un oasis de color en Barcelona, dónde puedes desarrollar tu faceta creativa bajo la tutela de un gran profesional como es Esteve. Compartir este espacio artístico me aporta muchísimo bienestar ¡Soy tan feliz allí!:)
24 julio 2019 21:31
Estic molt contenta d'haver triat l' Esteve com a professor. Jo no havia pintat mai i amb un curs crec que n'he après bastant. L'ambient a classe és agradable. Si vols explorar altres tècniques, l'Esteve t' aconsella fer-ho en el moment que creu oportú. En definitiva, estic encantada d'assistir a les seves classes.
14 julio 2019 1:22
Highly recommended! Esteve, the teacher, is an excellent person that knows how to teach very well. The lessons are in a comfy studio that you share with other students with different levels/techniques and this enriches more the experience. Esteve is also very flexible: you don't miss any lesson as you can change the day of the class if you cannot make it. It's a great opportunity to learn and/or improve art skills in a chilled atmosphere surrounded by nice people. The best art school and art teacher I've found in Barcelona!
11 julio 2019 2:16
És un curs fantàstic en el qual aprens a pintar i dibuixar al teu ritme i amb el teu estil. El bon ambient creat per l'Esteve (el profesor) t'acompanya i et motiva. Us el recomano!
09 octubre 2018 9:30
En Espaidart, Esteve te acompaña desde lo que necesitas para desarrollar tu creatividad mediante el dibujo, la pintura y con las técnicas que eliges explorar. Dice lo justo en cada momento y hace preguntas para generar conexión y guía. Sabe escuchar y percibir lo importante. Un viaje fértil y con claroscuros que genera gran aprendizaje y satisfacción. Gracias Esteve!
20 junio 2018 0:08
Muy buen profesor Esteve y gran artista! Tiene la virtud de descubrir tu faceta de artista! Ambiente agradable y muy buen rollo.
19 junio 2018 17:20
Un lloc fantàstic per entrar en el món de l'art al teu propi ritme! L' Esteve és un profe dels bons, dels que et saben treure el suc, i -entre altres coses- el "responsable" del bon ambient d'espaidart.
09 junio 2018 23:08
Classes adaptades al teu nivell i als teus gustos /objectius. L'Esteve fa que et sentís com a casa i l'ambient és 100% recomanable. Si vols començar a dibuixar o pintar o perfeccionar tècniques o simplement pintar acompanyat, no puc pensar en un lloc millor!
07 junio 2018 20:21
Soy alumna de Espai d'Art desde hace más de 5 años y estoy encantada. He probado varias técnicas y poco a poco he encontrado mi propio estilo. Esteve es muy buen profesor, se adapta totalmente a cada alumno y si ve que estás cerca de cansarte de lo que haces, se da cuenta de inmediato y te plantea nuevos y emocionantes caminos. Además, el ambiente de las clases es genial!

Escribe una reseña



Calificación general: