20 octubre 2023 20:15
Muy profesionales y acogedores (incluso cuando solo hablamos francés), encontraron y repararon mi bicicleta (que tenía un problema con los frenos) muy rápidamente.
Precio de la reparación completamente razonable.
Yo recomiendo!
08 septiembre 2023 20:14
Entreguem bicicleta a botiga per maneta dreta espatllada dins periode de garantia el dia 19 d'agost (segons ells manipulada, qualment correcte ja que una altra botiga ho havia revisat abans, la qual ens va enviar al lloc on l'havíem canviat dins d'aquest període. Per cert, si ha estat manipulada ho ha de dir servei tècnic Shimano, no un comercial o establiment). Després de varis dies preguntant per tlf / whatsapp sobre l'estat i comentant que si no els arriba ens ho diguin per buscar alternativa, decidim trucar, primer la meva xicota, a la qual insulten, amenacen i pengen el telf dient-li que és una manipuladora i que estava boja. A continuació truco jo dues vegades demanant pel Miquel (resposable), el qual em tracta de crio, propiciant amenaces i insults molt despectius, fins que em penja. Anem a buscar la bicicleta, valorada en 12.000eur, la qual ens trobem al carrer amb un full de reclamacions enganxat amb cinta aïllant. VERGONYÓS. No havíem tingut mai una experiència com aquesta en cap altre establiment de cap tipus
19 agosto 2023 1:05
Mientras estaba en un monte. De vacaciones en bicicleta por La Molina, se me rompió el desviador y los 3 radios. En menos de 24 horas quedó arreglado y limpio. ¡Gracias!
01 agosto 2023 20:12
Pujant des de Barcelona per fer enduro a la cerdanya, necessitava ajustar l'amortidor de la bicicleta amb una eina de cassette. Molt amables, m'han deixat utilitzar la seva pròpia eina del taller i en un moment ho tenia ajustat i no m'han cobrat res.

Portava donant voltes pel poble i ningú em donava una solució que no fos o bé deixar la bici al taller o demanar la peça online, en els dos casos esperant uns quants dies.

Molt bona atenció al client.
22 julio 2023 10:12
He portat la bicicleta per a una reparació, i n'he quedat molt content. M'han recomanat bé, m'han solucionat el problema, el preu és raonable i el servei molt eficient. No es pot demanar més!
21 enero 2023 23:39
Hem llogat unes e-bike de gran qualitat, un bon servei, explicacions i atencions. Recomenable
20 noviembre 2022 6:47
Creo que estafado sería la palabra al describir mi experiencia con EsportsIris.
Acudí en Agosto 2022 para reparar un pinchazo en la bicicleta de carretera. La petición fue: intentar poner una mecha que aguante el líquido tubeless y si no, poner una cámara, la cubierta tenía muy pocas salidas.
Mi sorpresa cuando fui a recoger la bici, fue que me habían cambiado la cubierta, sin consultar si me parecía bien el modelo que me iban a poner y sin informar del precio que iba a tener (en el momento de dejar el neumático tomaron nota de mi petición, así como mis datos, número de teléfono, etc, no costaba nada una llamada, o si?)
La sorpresa siguió con el precio: 90€ (10€ más caro que el PVP de la web oficial de la marca - neumáticos S-Works Turbo RapidAir 2Bliss Ready), a parte del líquido, válvula, etc que le cobraron.
De poner una mecha o una cámara a una cubierta con líquido y válvula hay diferencia de precio no? Alomejor 120€ de diferencia. Suficiente para llamar y consultar?

Cuando llegué a Barcelona, lleve el neumático a una tienda de bicicletas para comprobar si el pinchazo era tan grande que ni el líquido ni la cámara iban a aguantarlo (como me dijeron en Esports Iris), y obviamente no lo era, y con una mecha del menor diámetro consiguieron repararlo y a día de hoy ruedo con el sin ningún problema de pérdida de aire.
16 octubre 2022 7:24
Servei tecnic pofessional.
He patit un problema amb la bici i m'han ates com si fos un client de tota la vida i era el primer cop. Intentaran donar-me la millor solucio pensant en mi. M'han explicat totes les opcions clarament. Aixi es fidelitza la clientela!
06 octubre 2022 16:20
Els coneixem de fa més de 50 anys als pares i a ells. Molt treballadors, complidors i bona gent. 100% de confiança en ells, la feina que fan i el material que tenen.
30 septiembre 2022 14:29
Estaba de ruta y se me ha roto el cable del cambio, me he acercado y me han atendido al momento, han cambiado cables, fundas y han ajustado los cambios perfectamente. He podido seguir y acabar la salida. Muy amables y rápidos. Fiables y recomendables 100%.
21 septiembre 2022 6:23
He estat atès sense demanar hora, per una emergència i m'han solucionat el problema de forma efectiva i ràpida. He pogut veure la botiga i el mètode de treball i m'ha agradat, to amb molt ordre, i netetat soc bastant exigent. Un bon concessionari Specialized. Molt recomanable a la zona.
05 septiembre 2022 20:54
Moltes gràcies pel tracte que meu donat i la rapidesa de la reparació efectuada, doncs m'han fet un gran favor per poder tenir-la a punt el mateix dia. Totalment recomanable
16 julio 2022 10:30
El servei de taller excel.lent! Molt bo el mecànic, reparacions impecables, fan revisió de veritat i a preu molt raonable.
15 junio 2022 15:17
Prise en charge immédiate de ma crevaison.
Prix très correct.
Travail vite et bien fait.
13 abril 2022 6:12
Personal muy mal educado y terriblemente grosero. He visto en 2 ocasiones a uno de los dueños como gritaba e insultaba a los clientes. No volveré más. La primera vez pensé que habia tenido un mal momento, pero la segunda vez ya vi que no era nada normal el trato
02 abril 2022 7:38
Excellent matériel, personnel d’une gentillesse et d’un professionnalisme rare! Je recommande sans hésitation
25 julio 2021 17:07
These guys helped me out free of charge when I had an issue with me quick-release. They also did a cable check for me and found an aluminium seat post for a very fair price Nice selection of energy bars
17 junio 2021 8:05
Esports Iris es el mejor lugar de Cerdanya para la compra, reparación o alquilar de bicicletas. Transmiten su experiencia y le aconsejarán con gran profesionalidad.
Es un negocio donde se respira un ambiente familiar, con total compenetración y excelente profesionalidad. Josep y Miky les atenderán y asesorán tanto en la compra de su bicicleta como en la reparación y puesta a punto o bien en el alquiler de una e-bike de última generación.
16 mayo 2021 21:42
Josep me puso unos manguitos nuevos en un manillar de 780mm que había perdido más de 10mm en un lado y ha quedado perfecto. Además me atendió enseguida y lo solucionó en minutos. Me mostró cómo lo hacía y me aconsejó hacer aún unas cuantas salidas antes del cambio de pastillas de freno (yo pensaba que ya tocaba revisándolo visualmente). Me pareció un trato excelente y honesto. Volveré en breve.
17 enero 2021 21:22
Tienda de toda la vida, buen material y muy buen trato.
Ideal para alquilar bicis, esquis.
16 diciembre 2020 2:01
Amables
Resolutivos
Buen surtido
Personalmente acudí para alquilar bicis y todo fueron facilidades
30 octubre 2020 7:56
En el meu cas (una avaria sobrevinguda a la bici, en dia festiu), molta amabilitat, molta rapidesa, molta eficàcia, i molt bon preu. Excel.lent!
27 octubre 2020 11:28
Vam llogar unes Ebikes fa uns dies. Tant les bicis, el tracte del personal com la solución al problema que vam tenir van ser prefectes. Els recomano al 100%.
04 octubre 2020 14:04
En plena ruta transpirenaica m'han atés molt bé i ràpid. Millor servei impossible. Les meves fel.licitacions a tot l'equip. Gràcies!
26 agosto 2020 9:29
Bon tracte y super amables. Vaig anar Amb el meu fill i la seva bici per un problema amb la cadena. Em van dir q tornés en mitja hora i al arribar a més de la bici arreglada no em van cobrar res. Un gust trobar botigues així.
24 agosto 2020 3:50
Molt bon servei man arreglat el con kilòmetres am un no res molt amables sort en tenim a la Cerdanya de ells
15 junio 2020 12:53
Personal de la tienda muy maleducado grosero.fui para que me pusieran un radio y me lo ponen de otro color y encima sin tensar 22€ por eso? Me parece vergonzoso y encima querréis una buena valoración.
22 mayo 2020 23:26
Són molt amables i eficients! Sens dubte, un lloc de referència pels ciclistes a Puigcerdà i a tota la Cerdanya.
22 abril 2020 21:09
Tienda fantástica y con un personal muy profesional. Es mi tienda de referencia de la Cerdanya.
03 diciembre 2019 0:08
Had some bike issue while touring the Pyrenees. Just about made it to puigcerda but did not have tools to fix bike, so stopped off at the bike shop. The mechanic not only fixed it on the spot - for free - but then gave me the required tool - for free as well. Best bike shop ever!
24 octubre 2019 8:26
Pésimo servicio. El vendedor es grosero y prepotente. Quizás sepa mucho de bicis.pero para venderlas hay que saber tratar con la gente. Con la competencia que hay cerca.he comprado la bici en otra tienda con mejor trato al cliente.
24 octubre 2018 9:58
Vam llogar bicis, amb un carro per una nena 1 any. No li va agradar i per 15min ens van clavar casi la totalitat. El preu elevat.
26 agosto 2018 11:26
Dépannage de mon VTT fait sur le champ, avec le sourire et pour un prix modique. Et pourtant la remise en place du clips de la poignée de frein était délicate et minutieuse. Je recommande vivement.
26 junio 2017 1:26
Moltes gràcies Jordi, Miqui i Josep per deixar-me la bici en perfectes condicions i lliure de sorolls. Gran Fondo 200km La Cerdanya al sarró. Pels qui no conegueu a esports Iris, tot i existir de de fa més de 20 anys, és més que recomanable, per la seva professionalitat i amabilitat.

Escribe una reseña



Calificación general: