19 septiembre 2023 4:25
La meva experiència amb el bany de fang ha estat fantàstica! Us la recomano, us sorprendrà. No tenim referències prèvies de les sensacions que aquesta experiència ens proporciona, sorprenen molt positivament.
06 septiembre 2023 14:26
Una delicia ponerme en manos de Nuria.
Un espacio de belleza, profesionalidad, respeto, confianza y mimo.
Gracias
30 agosto 2023 17:02
Maravilloso masaje con Nuria, tiene una gran sensibilidad para detectar que tipo de masaje necesitas y una calidez y suavidad en el trato exquisito.

Sus manos se mueven con dulzura, fluidez y delicadeza, transmitiendo confianza, seguridad y calma de un forma muy natural y sencilla.

Infinitas gracias Nuria.
18 agosto 2023 4:44
Un espai bonic i cuidat amb persones entranyables, s' agraeix trobar aquest petit tresor que són el Joan i la Núria, cuidant els detalls i cuidadors i respectuosos amb la natura i les mans de la Núria el seu saber amb els olis essencials, un massatge reconfortant per als sentits.
Un tresoret al cor d' Altafulla que li dóna molt més encant.
Gràcies Joan i Núria per ser-hi!
12 agosto 2023 4:13
Un petit paradis, una bombolla de calma, tranquil.litat, pau i harmonia. El tracte de la Nuria excepcional: atenta, respectuosa i discreta. Un gran regal per fer-se a un mateix i una nova experiència per fer aquest món una mica més bonic sempre gaudint de la Natura. Gràcies, repetiré segur!
10 agosto 2023 12:39
Una experiencia muy diferente a la que puedes esperar cuando vas hacerte un tratamiento relajante.aquí conectas con la naturaleza, un ambiente ajeno a lo urbano y unas sensaciones de paz, relax y tranquilidad y Nuria un amor de persona. Lo recomiendo al 100%. Me ha encantado
08 agosto 2023 18:54
Una molt bona experiència! Essència pura, un espai on reconnectar amb la natura i amb un mateix! Gràcies Núria per l'espai que heu creat i per la feina que fas i sobretot, per com la fas! Namasté!
08 agosto 2023 2:47
Espai que transmet pau, tranquil.litat i relax. Massatge relax maravellós amb el so de fons de l 'aigua de la font. Experiència repetible.
07 agosto 2023 4:18
L’última vegada vaig anar a Essència per un tractament facial, va ser una estona molt agradable i relaxant, en un espai acollidor i harmònic, vaig poder escollir els serums amb les olors que més m’agradaven i em vaig sentir molt ben cuidada, com sempre que he anat. Enhorabona pel projecte de l’espai de benestar!
12 noviembre 2022 9:12
Una experiència única, muy recomendable. El lugar y el trato un diez. En mi caso fui con una amiga, ella se hizo un baño con hierbas aromáticas y yo un masaje con lavanda super relajante como regalo de cumpleaños. Seguramente que vuelva a repetir y/o probar otras partes del circuito.
23 octubre 2022 3:59
Experiència magnífica en un entorn que està cuidat al detall i on et sents plenament en contacte amb la natura. Sents l'amor i la cura de la Núria en tot moment, és màgica. Ens hem fet un bany de fang, ens ha encantat, hem sortit renovades, relaxades, amb la pell plena dr noves sensacions. Per a mi una experiència molt recomenable!
08 octubre 2022 18:28
Muy recomendable para quien necesite parar un instante para volver a conectar. Ha sido la primera vez que hemos ido, nos lo regalo una amiga que también fue hace un tiempo.
Rodeados de vegetación, hemos disfrutado con los 5 sentidos de un espacio de bienestar.
Me ha encantado sentir las texturas de todo lo que pisamos con consciencia en un camino sensorial de piedras, despues Nuria, una mujer encantadora que nos ha cuidado durante toda la experiencia, nos ha preparado unas bañeras con plantas aromáticas de forma personalizada. Seguidamente le ha tocado al paladar, Nuria nos ha ofrecido un zumo de mandarina/limonada natural bien fresquito para tomar en un espacio relajado, mientras esperábamos después para con el tacto disfrutar de 30 min de masaje dentro de un domo, estaban muy ricos y fresquitos, la verdad, un acierto en estos días de calor. Repetiremos seguro.
03 octubre 2022 21:23
Es un lugar para relajarte, sentirte cuidada y reconectar contigo. El entorno es precioso, en medio de la naturaleza. Nuria te trata con mucho cariño y cuida cada detalle. Todo esto hace que la experiencia sea fantástica y muy nutritiva.
15 septiembre 2022 11:16
Quan penso en mi, en el meu espai personal, en el meu benestar, en el meu temps, sorgeix l'Horta de la Sínia. Representa un oasi de recolliment i pau. Tens la sensació que el temps es para i tot avança a càmara lenta. Fa anys que hi vaig, sempre descobreixes un racó nou.

La rebuda en aquest espai és magnífica, tant per la Núria, com pel Joan. Són unes persones fantàstiques amb les que et sents en tot moment com a casa. Una vegada ets allà, deixa't portar i abandona't a gaudir envoltat de natura.

He arribat molts cops estressat i tensionat al Parc, una vegada acabo el tractament, un estat de pau i tranquil·litat t'envaeix l'ànima. Comences per banys de fang, una banyera per netejar-te i amb la pell ben fineta, passes a un lloc on t'estires i reposes, mentre t'acompanya un suc fresc.després pots fer-te un massatge. Acabat aquest, el teu cos flota i com diu Núria, estàs a un altre nivell respecte la resta de persones que t'envolten.

Proveu i m'expliqueu!
11 septiembre 2022 11:08
El lloc està molt ben cuidat i pensat i la Núria és encantadora. Les males energies les hem deixat en el fang, hem sortit renovades! Molt recomanable i sobretot necessari per reconectar amb un mateix i amb la natura.
10 septiembre 2022 13:37
Les meves amigues m'han regalat per l'aniversari una sessió relaxant, que hem compartit i ens ha encantat. Molt recomanable
19 agosto 2022 12:05
He hecho la experiencia del barro que me ha gustado mucho. Ha sido algo diferente y muy divertido a la vez que relajante. Para finalizar, Nuria ha hecho un masaje que me ha permitido disfrutar del entorno y de la calma. He salido muy relajada y contenta de haber probado una experiencia nueva tan gratificante.
17 agosto 2022 10:23
Es nota que està ben cuidat, que us apassiona aquest món i a més a més és com un petit món envoltat de natura. Ajuda a relaxar-se i a sentir la terra ben aprop.
10 agosto 2022 8:44
Es un concepto diferente al que la mayoría no estamos acostumbrados pero realmente vale la pena probar. Hicimos el baño de fango, divertido y relajante a la vez, y después un masaje con aceites esenciales personalizados para cada momento emocional en el que te encuentres ya que previamente Núria habla contigo para que le expliques de dónde partir.
15 julio 2022 19:07
Mis amigas me regalaron esta experiencia que ha cumplido con mis expectativas. Espacio natural, tranquilo, sin ruidos, sólo los de la propia naturaleza. El baño aromático con las plantas al aire libre me ha encantado y el masaje ha sido muy gratificante. Ideal para realmente relajarse gracias también al trato personalizado de Nuria y a su buen hacer. Gracias.
03 abril 2022 0:54
Llegue con mis problemas y me dio la claridad para ver kas soluciones, me lleno de serenidad y tranquilidad
Muchas gracias
31 marzo 2022 14:00
Coneixo l’ espai de benestar desde fa uns mesos. Situat en un espai unic on el so de l’ aigua, les fulles dels arbres i el cant dels ocells t’ acompanyen i t’ envolcallen d’ una sensacio paradisiaca.
En aquest espai on inicialment hi vaig acudir per a rebre massatges amb la Nuria, persona de una excepcional sensibilitat, respecte i professionalitat, aquest cap de semana hi he fet un curset de cosmetica facial impartit tambe per ella, curs absolutament recomanable per a les dones que volem cuidar-nos de manera natural la pell, sense quimics.
El curs, de dues hores, que em van passar volant, esta molt ben estructurat i aprens practicant, i preparant amb els olis mes adients, de una manera absolutament personalitzada, els productes que faras servir en la cura de la pell.
Jo segur anire probant i ampliant amb d’ altres cursos.
Totalment recomanable l’ experiencia.
Gracies Nuria per compartir el teu saber.
13 marzo 2022 2:30
Jo he fet dos massatges a la esquena i la experiencia magnifica pero el mes important es que la Nuria sap escolta. Es una doble terapia fisica i sicologica
Gracies Nuria
12 marzo 2022 14:35
La combinación de una gran destreza y de unos productos perfectamente escogidos convierten estas sesiones de fisioterapia en un bálsamo para quienes no encontrábamos una respuesta efectiva a nuestros problemas musculares. Y el entorno contribuye decisivamente a la relajación del cuerpo y la mente.
02 marzo 2022 23:27
Le dije a Nuria que quería empezar a cuidarme la cara con productos naturales y me preparó un taller a medida. Personalizado para mi tipo de piel. Con mucha información pero muy bien recogida en unos apuntes escritos y oliendo los diferentes aceites. ¡Un autoregalo super recomendable!
20 febrero 2022 1:12
Li vaig demanar a la Núria unes sessions de consultoria d'alimentació perquè, tot i seguir rutines aparentment saludables i adequades, hi havia alguna cosa que no rutllava: notava que havia d'ajustar algun comportament per evitar malestars, que encara que no eren greus, m'incomodaven. En un parell de sessions ho vam tenir aclarit. La Núria ofereix un enfocament personalitzat, es prepara el tema acuradament i demana prèviament tota la informació que li cal per afinar al màxim. Et proporciona unes pautes clares però amb flexibilitat; sempre té una alternativa per oferir, si veu que el que et proposa no t'encaixa. No és invasiva ni agressiva, i sempre està oberta a resoldre dubtes. Jo disposava de moltes eines però les vaig voler passar pel seu filtre, i juntes hem aconseguit adaptar-les al meu cas i al moment actual. Com que es guarda tot l'historial de cada persona, sempre és possible revisar i retocar els tractaments, en cas que la situació canviï. El que ofereix la Núria no és fàcil de trobar, perquè hi afegeix el component humà i individualitzat que en el moment actual tant es troba a faltar en la majoria de serveis.
23 diciembre 2021 4:07
Una experiencia única, en plena naturaleza como su nombre indica, bienestar, paz con un trato exquisito, hoy ha sido un tratamiento facial lleno de aromas a cual mejor.
Si vais por la Costa Dorada es una parada obligatoria.
Gracias Nuria
07 diciembre 2021 0:59
El lugar es maravilloso, de una paz y bienestar increíble, lo que se diria en ingles "Buddha's Field". Nuria una sabia con la gracia en su persona que cura el cuerpo, el alma y el espíritu. Las esencias, ideales!
01 diciembre 2021 7:00
Ahir vaig gaudir del tractament revitalitzant, molt molt recomanable des de molts punts de vista. Cuidar-se i curar-se requereix responsabilitat i optar per fer-se un tractament com aquest és una molt bona aposta: des del minut zero a l'entrar al jardí i sobretot a la cúpula geodèsica tant curosament dissenyada ja comença el procés de cura tan ben dissenyat i acompanyat per la Núria amb tanta presència. Em va agradar el fet que una part del tractament és actiu per part de qui el rep i d'escolta pròpia, passant pel pediluvi de contrast i finalment pel massatge de reflexologia podal.he de dir que en el meu cas venia amb una dolència i avui a part que ja no em fa mal em sento revitalitzada i plena d'energia, és una experiència reconnectant que ajuda a arrelar-se. Vaig sentir una sensació balsàmica en acabar la reflexologia, i una expansió del cos, vull dir una percepció del cos més enllà del físic. Avui em sento amb més alineació i determinació; aquest és el treball que necessitava fer pel moment en què em trobo ara. Gràcies per a fer possible aquesta experiència!
24 noviembre 2021 1:32
Visité este lugar en varias ocasiones como profesional de una entidad social pero nunca había experimentado directamente sus terapias. Una vez he probado uno de los masajes volveré seguro, primero por la profesionalidad de Núria, la atención, la vocación y por ese entorno tan mágico que envuelve la finca, solo estar ahí presente ya es una terapia de sanación y relajación.
29 octubre 2021 12:19
Me regalaron un baño de barro y un masaje relajante en la yurta. Salí como nuevo, completamente regenerado
27 octubre 2021 20:38
Un espai màgic, enmig de la natura. Un càlid acolliment per part de la Núria, que et fa sentir com a casa. Un domo dissenyat segons la geometria sagrada on reneixes seguint el plaent massatge relaxant que reps i la música del circuit d'aigües del jardí d'aromàtiques.
Totalment aconsellable!
29 agosto 2021 14:59
L' Hort de la Sínia és un espai únic per gaudir de la natura i de les diferents propostes de benestar, bé sola o amb companyia, que et permet trencar l'activitat estressant que portem diariament i surtir-hi amb energia renovada.
L' exclusivitat durant les sessions que ofereixen la Núria i el Joan, fa que et sentis com si fossis a casa teva.

Enhorabona per la vostra feina.
18 agosto 2021 4:12
Desperta tots els sentits. L'entorn, les olors de les plantes aromàtiques, els ocellets. I per rematar-ho un massatge que no voldries que acabés mai. Recomanable 100%
08 agosto 2021 15:08
Una estona per desconectar del mòn i posar les piles als teus sentits.la Núria és un amor, i el lloc a l’aire lliure fa que tot flueixi. TOrnarem segur.
11 julio 2021 23:41
Una experiencia única en el entorno del espai de benestar essència. He podido disfrutarlo en varias ocasiones. Baños de barro, sauna, bañera de lavanda, paseo sensorial.
También he asistido a talleres de cocina de las estaciones, aceites esenciales y encuentro de mujeres.
He recibido masajes dejando atrás, cansancio, estrés y preocupaciones. El resultado ligereza.
En un entorno que me hace relajarme y sentir la naturaleza en estado puro.

Escribe una reseña



Calificación general: