07 noviembre 2023 12:07
El Qigong ha sigut tot un descobriment, una altre via de meditació i connexió gràcies a les classes de l'Ester. Recomanable!
15 julio 2023 8:20
Estic molt contenta d'haver conegut en el meu camí a l'Ester Calbet, vaig començar amb ella en un camí de sanació i creixement personal i amb ella he trobat el meu equilibri, tenia molt de dolor físic i estava diagnosticada de fibromiàlgia fins i tot em molestava la roba del llit i tenia molta angoixa, a través de les nostres trobades de teràpies i de la feina feta, he millorat moltíssim tant físicament com mentalment i el metge m'ha donat l'alta de 2 diagnòstics que tenia amb un seguiment de cada sis mesos de tacs i anàlisis de sang, tenia els ganglis limfàtics inflamats i la membrana masentèrica inflamada i el dolor físic a disminuït considerablement, Gràcies Ester per estar present a la meva vida.
05 mayo 2023 11:27
La meva experiència amb el txi-kung ha estat molt bona. Aquesta pràctica m'ha ajudat molt en diferents aspectes, ha fet que em baixi l'ansietat i l'insomni. Així com també ha repercutit en el meu estat d'ànim positivament.
04 mayo 2023 0:02
Vaig conèixer l'Ester uns mesos després que es morís la meva mare. Necessitava que m'ajudés a entendre i a superar el dol. Em sentia totalment perduda i amb molta por a viure! L'Ester em va obrir una finestra (o potser millor diria, un finestral!) a una nova manera d'entendre l'existència i, sobretot, una altra manera d'entendre`m i de conèixer-me: més tranquil·la, més calmada, però també més profunda. Ella ha anat endins traspassant cadascuna de les cuirasses que em limitaven i ha obert nou canals per alliberar l'energia continguda durant tants i tants anys. Gràcies, Ester per la teva llum! Hem fet una gran feina.i seguim.
21 abril 2023 22:38
Hace tiempo que acudo a Esther cuando siento dolores o bloqueos en mi cuerpo que no entiendo o no puedo superar.
Me fascina como ella con su extraordinaria sensibilidad sabe encontrar las causas, la forma de tratarlo y de superar el malestar que le traigo a consulta.
Siempre me alegra saber que puedo contar con ella porque me trasmite seguridad en lo que hace y los resultados son notorios.
Gracias por tu profesionalidad y por la estupenda energía que trasmites.
Daniel Dusio
12 julio 2022 13:05
L'Ester realitza un potent i alhora subtil treball d'autoconeixement i sanació a nivell físic, emocional i espiritual. T'acull en un espai recollit i càlid. Molt recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: