02 noviembre 2022 3:34
Muy decepcionada deja el trabajo a medias! En mi caso he realizado la micropigmentacion del delineado en los ojos y asi me ha dejado sin completar su trabajo. Según la señora Carmen comenta de no poder pulir la ralla onde acava el ojo.
No os lo aconsejo si os tenis que hacer un trabajo profesional.
29 julio 2022 14:58
La meva experiencia es per avisar de que no son de fiar. Aquest 23/6/22 Em van donar una hora per un broncejat amb pistola un dia abans d un casament. Em van assegurar que treballaven en tarda de revetlla pero vaig donar el mobil per avisar si passava res. Aquella tarda arribo a les 4h en punt a la porta i nomes hi havia un paper: Tarda tancat, perdoneu les molèsties.
Ni tan sols una trucada d avís! Em van deixar sense broncejat 24 hores abans de l.event! UN SERVEI LAMENTABLE! Centre totalment desaconssellat!
28 octubre 2021 4:26
Sempre professionals, amb tècniques punteres i tracte personalitzat. La Carme i la Silvia són dues apassionades de la seva feina i ho transmeten en tot el que fan, molt recomanable.
21 octubre 2021 1:31
Fantastic, m'agradat molt, he sortit com nova. Molt professional i te unes mans que fan miracles. Estic encantada, i tornaré
11 noviembre 2019 10:03
Molt bon tracte, he anat a fer me un tractament de pestanyes i he sortit encantada, molt atenta i servicial!
26 octubre 2019 18:57
Un centro de estetica muy limpio y ordenado con una profesional muy cualificada y con equipos muy modernos y cualificado. Sus cosmeticos son de mucha calidad y con resultados espectaculares. Lo recomiendo como el mejor centro de toda girona y olot.

Escribe una reseña



Calificación general: