21 septiembre 2023 2:46
Recomano al 100% el tracte tant personal es increible. Esther es una persona que has de posar a la teva vida. Gran profesional i resultats que mereixen la pena.
02 junio 2023 8:54
Cruzarnos con Esther en estos momentos duros que le ha tocado vivir a mi hermana ha sido como un regalo. Una profesionalidad increíble y nos ha hecho fácil lo difícil. Sin dudarlo la recomiendo 100% Gracias por todo, seguimos en contacto.
08 mayo 2023 22:47
Muy buena profesional.
Moltes gràcies per la teva professionalitat i delicadesa en moments tant delicats.
29 abril 2023 9:13
Va donar solucio al meu problema, el seu caracter i tracte es estupendo. Moltes gracies (per recomenar)
13 noviembre 2022 14:29
L'Esther és una gran professional i persona. Atenta, empàtica i a l'escolta, per trobar l'estil que millor s'adapta tant a la fesonomia, com a la personalitat de cadascú.
Fa molts anys que em vaig posar a les seves mans i la considero la meva estilista i amiga.
09 octubre 2022 0:54
L'Esther és una gran professional des de fa molts anys. Sempre és agradable anar a la seva peluquería, transmet bona energia i simpatia. És una excel·lent persona.
27 septiembre 2022 6:19
Apreciada Esther! Te doy las gracias por tu gran profesionalidad y también por toda la ayuda que proyectas hacia las personas que te necesitamos nunca tienes un no, pero sí siempre una sonrisa.
20 septiembre 2022 14:35
Todo perfecto una gran profesional! Estoy muy contenta con la peluca que me hizo. Muchas gracias Esther.
06 septiembre 2022 0:52
Vaig comprar-me una perruca per la meva malaltia em va adapta la q jo volia i em va explicar el tractamen de la perruca i belleza molt agradable i profesional
01 septiembre 2022 9:12
Vaig conèixer a l'Esther a raó de patir un càncer de mama, vaig anar a demanar informació i va ser sensacional, encara que ella creia que no faria la venda, la seva atenció va ser de 10, al dia següent, vaig tornar i ja hem vaig apartar la perruca i el que ella em va aconsellar, el dia de rapar el cap no va ser cap trauma, ella et porta a un nivell perquè aquest moment no sigui un trauma
Per quansevol problema et dóna una solució, no pensaba mai que arribar a aquest moment tindria al meu costat una persona amb tanta empatia i que et cuides amb tant de carinyo
És per això, que sempre Esther, t'estare eternament agraïda i et considero una amiga
Gràcies infinites
20 agosto 2022 14:51
Sense cap dubte la millor opció que vam poder trobar. L'atenció rebuda de 10, el tracte, el saber fer en un moment com aquest, l'empatia i les recomanacions fan que et sentis cuidat en tot moment. La confiança que genera l'Ester fa que un procés dur no ho sigui tant. Si us trobeu en un procés oncològic i busqueu algú que us ajudi amb tot el tema d'estètica personal no hi dubteu pas. Nosaltres n'estem molt contentes!
04 marzo 2022 17:17
He conocido a Esther a raíz de un cáncer de mama que padece mi madre. Esther és una profesional. Sin conocerte te hace sentir mejor y encuentras ese apoyo que necesitan los pacientes y sus familiares. Explicaciones claras y soluciones al momento. Muchísimas gracias. Sin duda ha sido una gran suerte encontrarte.
07 febrero 2022 10:06
Esther a part de professional com a persona és molt empàtíca i fa que et sentís bé en un moment que ho necesites, és estupenda.
Jo sempre dic que algû quan estudia el que vol li ha d'agradar i sentir-ho perquè llavors passarà el que es veu en Esther o sigui que és una professional.
Aprofito per donar-te les gràçies.
29 enero 2022 5:41
M'he trobat molt a gust amb l'Esther perquè sap copsar el que necessites amb un servei eficient, personalitzat i adaptat a la teva disponibilitat. Sempre saps que tindràs les portes obertes pel que necessitis. Quan et trobes en una situació així és el que esperes i agraeixes tenir. Algú que es preocupi per tu, t'orienti i et faci sentir segur.
Moltes gràcies per la teva professionalitat i escalf Esther.
20 enero 2022 1:31
L’Esther és una persona que no et deixa indiferent. Et rep amb un somriure, t’acull amb amabilitat, et fa sentir que ets qui més importa en aquell moment, que qualsevol dubte o preocupació que tinguis té una solució, o dues, o tres. És una dona enèrgica, decidida, resolutiva, sap de què parla i mostra la seva experiència d’una manera senzilla i altruista. Si teniu qualsevol dubte sobre la cura personal mentre conviviu amb el càncer, us recomano molt efusivament que us adreceu a l’Esther. Veureu que és bona!
15 enero 2022 22:16
Des del moment que vaig conèixer l'Ester crec que estic en les millors mans. Es nota que estima el que fa. Persona molt empàtica, et transmet optimisme i seguretat.
Molt disposada a resoldre qualsevol neguit, dubte a qualsevol moment. Respon de seguida.
04 enero 2022 8:39
Un tracte excelent cap a les persones i familiars que passen pel seu servei. Molt agraïda de tot el que va fer per la mare.
29 diciembre 2021 1:46
Esther de Vega es una estilista sensacional. Buenísima profesional y muy empática.
Me ayudó muchísimo en tiempos difíciles. Le estoy muy agradecida.
21 diciembre 2021 11:13
Me senté muy arropada, me dio mucha confianza en mi seguimiento Oncologico, estoy muy agradecida, buena profesional

Escribe una reseña



Calificación general: