27 diciembre 2023 22:33
Molt contenta amb la Sílvia! Me la varen recomanar en un moment en què ho necessitava i des de llavors hem anat fent. Molt agraïda per tot i molt contenta d'haver-nos trobat ;) Sempre que em demanen professionals de psicologia/teràpia tinc algú per recomanar.
27 diciembre 2023 21:27
Molt a gust amb els grups i les dinàmiques de la Sílvia. Una psicòloga amb molta saviesa i que et fa sentir sempre a gust. Moltes gràcies!
27 diciembre 2023 3:37
100% Recomanable! Si esteu pensant en visitar-la o demanar-li cita.o us ho penseu. La Sílvia és una professional completa en tota regla. Capaç d'acompanyar tota mena de processos en infants, adolescents i adults. Te una gran perspectiva, coneixement, mentalitat analítica, empatia, etc. Que li permet saber quina és la baula dèbil de la cadena. Acompanya amb amor, sensibilitat, traça i pas a pas. Tinc el privilegi de poder dir que he acompanyat a criatures 5 anys al seu costat i l'aprenentatge va ser majúscul.

Gràcies per la feina que fas tant necessaria en el món en el que vivim Sílvia!
27 diciembre 2023 1:31
És una professonal propera, que transmet confiança i m’ajuda a veure més enllà. Les sessions amb ella han estat molt enriquidores.
26 diciembre 2023 2:02
Estic avançant, creixent com a persona, afrontant àmbits complicats i sobretot a tenir més consciència i trobar els auto-limits. L'acompanyament de la Sílvia t’ajuda a obrir noves finestres de coneixement d’exploració també. La tinc des de fa molts anys al meu costat i em sento molt afortunada de tenir-la sempre aprop i d’estar treballant dia a dia el meu camí
24 diciembre 2023 20:47
La Sílvia em va acompanyar sense judicis i copsant la realitat del que necessitava treballar més enllà de les paraules.
Així amb calidesa i sense pressió vaig poder identificar algunes passes molt concretes i assequibles per desencallar la situació motiu de la consulta. Em sento agraïda.
24 diciembre 2023 12:26
El grup de criança va ser un moment de trobada, de deixar anar, de compartir, de reflexionar, de millorar, de confirmar pensament i fets.
M'hi vaig apuntar molt il.lusionada, just abans de començar vaig tenir els meus dubtes: vols dir que hi encaixaré?
Recordo les primeres paraules de la Sílvia explicant en què consistia el grup i la frase: podeu venir contentes, enfadades, tristes, alegres, enèrgiques. Tots els estats són benvinguts i tots seran respectats. Podeu participar, podeu escoltar, podeu marxar si ho necessiteu.
De cop, vaig veure encara més llum! Un espai en el qual hi vas essent tu al 100%, sense fer cap esforç més, que el fet de gaudir d'un espai de diàleg molt enriquidor, bonic i molt respectuós.
Des del 1r dia el grup de criança es va convertir en el meu moment.
Hi va haver grans rialles, algunes tristor i fins i tot algunes llàgrimes per l'acompanyament, les paraules i el vincle van ser la clau.
Moltes gràcies Sílvia per oferir-nos l'oportunitat de ser presents de forma conscient en les nostres vides.
Moltes gràcies noies i nois perquè juntes encaminem millor la maternitat.
23 diciembre 2023 16:54
La Silvia sempre té aquella paraula o aquella visió que obre portes noves. La recomenaria a tothom
22 diciembre 2023 14:28
El grup de criança amb la Sílvia va ser un espai per compartir com ens sentíem, les nostres inquietuds i per aprendre a ser amables amb nosaltres mateixes. Una estona de desconnexió, aprenentatge i calma.
22 diciembre 2023 9:39
Amb la seva manera de dinamitzar i plantejar preguntes, la Silvia contribueix a crear en el grup una atmòsfera segura, càlida i propera que ajuda a compartir i a que el grup agafi forma i força. Recomano participar en el grups que ofereix, aconsegueix generar una poderosa sensació de comunió.
21 diciembre 2023 8:14
Silvia es una gran profesional y una gran persona. Nos ha acompañado como familia y a nuestras hijas en momentos difíciles. Es empática y sabe escuchar más allá de lo que las palabras dicen. Siempre nos hemos sentido cómodos con ella. ¡Gracias, Silvia por estar con nosotros en el camino!
21 diciembre 2023 7:54
La Sílvia és una de les persones més empàtiques amb qui he treballat. Transmet molta calma i confiança. És una apassionada de la seva feina i sempre està disposada a donar un cop de mà.
21 diciembre 2023 1:47
La Sílvia és una excel·lent professional, una persona molt empàtica, sap escoltar molt bé i té moltes estratègies per ajudar a les persones a superar les seves dificultats. 100% recomanable com a terapeuta!
20 diciembre 2023 10:53
La Sílvia es un amor i molt bona professional, i la seva consulta et fa sentir com a casa. Un luxe tenir-la com a acompanyant del procés que estem vivint
20 diciembre 2023 0:13
La Sílvia és una persona que sap escoltar amb molta empatia i tendresa, sap donar eines per entomar situacions difícils, tant en àmbit personal com laboral. És un plaer haver-la trobat pel camí!
16 diciembre 2023 1:54
He participat en un grup d'acompanyament a la criança i ha estat una molt bona experiència, en la que m'he sentit molt ben acollida i acompanyada, he pogut compartir neguits i alegries, i conèixer altres maneres de fer que m'han ajudat. Recomano molt aquest espai. La Sílvia te molta experiènci, capacitat d'escolta i una manera d'acompanyar molt reconfortant. Gràcies!
13 diciembre 2023 9:44
Com a mare d’un adolescent a qui està acompanyant la Silvia amb les seves sessions, no puc estar més contenta. Per nosaltres ha estat un encert arribar al seu espai. El seu mètode de treball és clarament eficient, doncs desde les primeres sessions ja vaig notar canvis positius i d’enfoc en el meu fill que li facilitaven sentirse millor. Sap generar confiança per a poder treballar amb profunditat.
La recomano sense cap dubte.

Escribe una reseña



Calificación general: