15 septiembre 2023 23:50
Super recomanable si estàs buscant feina. Servei totalment personalitzat, amb seguiment i acompanyament constant. Recomanable 100%!
29 junio 2023 15:49
La Laura i la Marta són molt eficients i saben molt bé quins perfils tenen i com gestionar-los.
La Laura m'ha portat en dues candidatures, una d'elles va acabar amb èxit. Durant tot el procés és extremament informativa i resolutiva. Sap quins perfils té i què pot oferir als seus clients. Un 10 per ella i per l'empresa.
07 junio 2023 0:33
S’agraeix moltíssim el procés de selecció tant proper que fan des d’Etalentum! Et mantenen informada en tot moment i son molt amables. Súper recomanable!
31 mayo 2023 21:29
Uno de los mejores procesos de selección en los que he participado.
Trato de 10 y seguimiento de principio a fin, informando de casa paso y del estado de la candidatura en todo momento.
26 febrero 2023 2:42
Fa dies que em van contactar per una oferta, en la que actualment estic en procés de selecció, tant el tracte així com la informació i l'atenció estan essent del tot correctes i professionals.
És un plaer, i s'agraeix, trobar persones que aporten valor afegit a la selecció de llocs de treball.
09 febrero 2023 1:37
Bueno la meva experiencia va ser amb la Vanesa, i personalment em vaig sentir molt cómoda amb tot el procés de selecció. Van ser clars, transparents i amb dedicació i tacte humà. Res dolent a dir! Bon treball!
14 noviembre 2022 3:20
Desde el primer moment em vaig sentir molt acompanyada per la Laura i per la Marta d'Etalentum Manresa. Em van ajudar en tot el procés de selecció de la feina. Molt contenta d'haver tractat amb vosaltres. Un plaer de veritat! Moltes gràcies!
14 octubre 2022 10:56
Molt bon acompanyament. Des del primer contacte fins a la incorporació a l'empresa final. Molt atents en tots els detalls i avui he realitzat el meu primer dia laboral i tota la documentació ha estat apunt.
30 septiembre 2022 3:07
Excel.lent tracte i acompanyament en un procés vital com és el canvi de feina professional
20 julio 2022 3:16
I had a fantastic experience with etalentum: I was recruited for an opportunity that gave me a chance to make the changes in life I needed. Throughout the recruitment process I received detailed guidance and support, which undoubtedly helped in making the transition smooth and set a positive and enthusiastic relationship with my employer from the get go. I would strongly recommend this team for their professionalism and care.
09 octubre 2020 13:42
Molta bona experiència amb les responsables d'ETALENTUM MANRESA com a candidat a un lloc de treball. No buscava feina en el moment que van contactar amb mi però tenien una oportunitat laboral en un càrrec que encaixava perfectament amb el meu perfil a través de LINKEDIN.

Moltes gràcies per tot!
26 agosto 2020 21:01
La meva experiència amb ells com a candidata a una feina ha estat excepcional, un tracte exquisit, molta professionalitat, estan en tot moment molt pendents de la candidatura i et sents totalment acompanyat.
29 julio 2020 5:49
La meva experiència amb Laura i Marta Marín ha sigut com jo dic d'ÈXIT TOTAL.
Respecte pel candidat, comunicació bidireccional activa, tracte empàtic i molt familiar, seguiment molt professional i exhaustiu de l'oferta-candidatura, etc.
Estic encantat del tracte rebut i de la professionalitat aplicada a totes les necessitats que jo tenia. I ho dic en passat per que, a més, l'objectiu està assolit. Estic treballant en un entorn perfecte pel meu CV i les meves prioritats actuals.
Molt bones en veure les necessitats Empresa-Candidat.
Us desitjo molts èxits i als candidats els animo a que treballin amb vosaltres per assolir els seus objectius.
Ha sigut un plaer,
Agraïments infinits i fins sempre.
Antonio Pascual.
22 mayo 2020 0:17
Como profesional en busca activa de trabajo, y después de haber pasado por varias consultorias en RRHH, puedo afirmar que desde mi punto de vista Etalentum es, sino la mejor, de las mejores del mercado.

El trato execelente de sus profesionales, la rigurosidad a la hora de buscar perfiles que encajen en la vacante ofertada y el seguimiento e implicación con la empresa y el candidato a lo largo de todo el proceso les sitúa en la cúspide.

La excelencia es un camino constante, así que seguid así Etalentum (Bages) porque vais por buen camino!
16 marzo 2020 20:03
Encantada d'haver treballat amb ells, son molt personals, s'implicen molt! Dona gust trobar gent així. Gràcies!
29 octubre 2019 22:59
Gran experiencia. Molta empenta i professionalitat en unes instal.lacions modernes i a on t’hi sents molt a gust.

Escribe una reseña



Calificación general: