30 enero 2022 17:12
Durante dos años, estuve viajando a Sant Cugat con ellos por temas laborales. No solo ha sido siempre un servicio perfecto (amabilidad, disponibilidad, comunicación.), sino que he añadido taxis para otros compañeros sin previo aviso y han funcionado a las mil maravillas. Siempre que pueda, los seguiré utilizando. Gracias por vuestros servicios!
07 marzo 2021 20:35
Ja fa anys que utilitzo el servei de Taxi Excel, i el servei ha estat sempre de molt alta qualitat i bona relació qualitat-preu. Els conductors son molt professionals i atents en tot moment, els cotxes tots sempre molt nets, i la puntualitat ha estat sempre màxima. Tenen una app pròpia que facilitat molt el servei de reserva, pagament i facturació en el cas d’empresa. Entre els millors serveis que mai he utilizat arreu. Seguíu així!
25 febrero 2021 15:53
He pogut gaudir de l'excel·lent servei d'Excel Taxi Sant Cugat des de fa uns anys, tant per a anades i tornades programades des de l'aeroport, com per a qüestions d'urgència a nivell local. Sempre disponibles i eficients en el servei.
21 febrero 2021 4:49
Només confio els meus desplaçaments a Sants i l'Aeroport a Excel Taxi. Com a usuari molt assidu dels seus serveis (gairebé 3 anys), no puc més que recomanar per complet els seus serveis. Màxima puntualitat, vehicles de qualitat i impecablement nets, amb uns xofers que ofereixen un tracte exquisit i es preocupen pels detalls, conducció molt còmoda i un llarg etcètera. He tractat (diria) amb tota la flota d'Excel Taxi i sempre ha sigut un plaer (Jordi, Raúl, Joan Francesc… ho sento si me'n deixo pel camí alguns). Desitjo molts èxits a l'empresa i que segueixin amb la bona feina. Esperem que la situació pugui normalitzar-se aviat i així reprendre els meus viatges i en conseqüència, tornar a confiar en vosaltres. Gràcies!
22 abril 2020 0:23
Magnífic servei de taxi. Taxis nets, amb connexió a Internet, diaris, aigua. Tenen app per gestionar les reserves.
19 abril 2020 15:19
Hauré fet com a mínim 50 viatges amb ells. Ni una sola incidència. Puntualitat absoluta i tots i cadascun dels membres de l'equip són grans professionals, respectuosos, amables i bons conductors. Els cotxes són còmodes i estan en perfecte estat. Reserva senzilla via app. 100% recomanable!
17 abril 2020 18:46
Durante estos últimos años he estado trabajando en un proyecto donde deba ir periódicamente a sant Cugat y el servicio de taxis ha sido excelente en todas las ocasiones que he debido movilizarme.
Buen call center, buen servicio de los taxistas, inspiran confianza.
08 abril 2020 18:56
Servei de taxi molt professional. Puntualitat extraordinària. Tenen una app per fer les reserves molt innovadora i que funciona de meravella. Els preus son els mateixos que qualsevol altre taxi de la zona de Barcelona i no baixen bandera fins que entres al taxi encara que t’hagin d’esperar quan et recullen a l’aeroport o a l’AVE.
08 abril 2020 4:07
Excelente compañía y profesionales. Llevo años trabajando con ellos. Eficaces cordiales y los taxis un 10. Totalmente fiable y recomendable.
02 abril 2020 0:33
Excel.lents professionals, tracte inmillorable i incomparable amb la competencia. Sense dubte seguiré sent fidel a Excel Taxi Sant Cugat.
28 marzo 2020 19:52
Servei impecable. Els vaig conèixer a la meva anterior feina, i encara els contacto a nivell personal si necessito agafar un taxi amb reserva prèvia.
22 marzo 2020 10:51
Un 10 en tot! Servei, tracte, comoditat, puntualitat,
amabilitat, en fí, no puc fer res més que recomanar Excel Taxi Sant Cugat.
18 agosto 2018 10:25
Poco profesional, cancelan una reserva aceptada por no tratarse de una carrera larga. Totalmente desaconsejable.
23 febrero 2018 9:21
Molt professionals i amables. Cotxes nets, extrema puntualitat, pagament per tarja i app disponible.

Escribe una reseña



Calificación general: