13 marzo 2023 8:21
Vam contractar l'Ariadna pel nostre casament i va ser de les millors coses que podíem fer.
Va mostrar-se assertiva, propera i professional en tot moment. Vam fer una sessió prèvia al casament que va servir per desempallegar-nos dels nervis i fer vincle amb ella. El resultat va ser espectacular, tenim uns records únics i molt naturals, va saber captar l'essència de l'esdeveniment i amotllar-se a l'energia que es respirava. Un 10 des del principi fins al final!
Gràcies Ariadna!
26 enero 2023 15:09
Vam confiar en l'Ariadna el dia del nostre casament i ho tornaríem a fer sense cap dubte! La comunicació va ser molt fàcil des del principi i ens vam entendre de seguida. Ja tenim les fotos editades i només podem tornar a donar gràcies!
29 agosto 2022 11:20
Va ser la nostre primera experiència com ha parella i l’Ariadna va fer del moment màgia. Es atenta, amable i molt profesional. Aviat ens tornarem a reunir amb ella i aquest cop es pel nostre casament! Super contents amb ella!
26 enero 2022 2:30
No podríem haver elegit millor professional… L’Ariadna és atenta, amable i molt propera. Ens vam sentir molt còmodes en tot moment i el resultat va ser absolutament impressionant: fotos naturals que jugaven amb una llum preciosa. A més, destaco molt positivament la rapidesa de l’entrega. El nostre àlbum del casament és tota una obra d’art.
25 agosto 2021 0:38
L'Ari et fa sentir súper còmode des del primer moment que la coneixes. S'adapta a l'entorn a la perfecció i fa unes fotos molt naturals. Teníem 30 minuts per fer el reportatge i són impresionants les fotos que ha fet. Se'ns dubte, cada cop que necessitem una fotògrafa pensarem en ella.
21 agosto 2021 7:43
Ariadna es toda una profesional. En nuestra boda realizó un trabajo excelente. Mostró una gran responsabilidad, fue poco intrusiva y cuidó hasta el mínimo detalle. Sin duda, muy recomendable su servicio.
15 julio 2021 18:30
Fue la fotógrafa de nuestra boda y quedamos encantados! Es una gran profesional, sabe hacerte sentir cómodo en todo momento y las fotos que consigue son preciosas. Además, la comunicación y la flexibilidad es de 10, se ha adaptado perfectamente al formato que teníamos pensado. La recomendaría sin dudarlo!
25 agosto 2020 0:39
Si busqueu una fotógrafa diferent, creativa i original, pel vostre enllaç, es ELLA!
La seva visio es especial i delicada, tenint en compte tots els detalls i a tot l’equip.
22 agosto 2020 7:39
Warm and wonderful photographer who takes natural photos and a personal interest in making sure your event is well documented. Highly recommend!
07 agosto 2020 18:44
Grans professionals! Van ser les encarregades de fotografiar una celebració molt especial, i van saber trobar les imatges més significatives de cada moment! Totalment recomanables:)
03 agosto 2020 22:38
Ariadna y Alba se encargaron de fotografiar nuestra boda.
Son un amor de personas y muy profesionales, ya desde la primera toma de contacto nos generaron confianza.
Saben pasar desapercibidas en todo momento, no nos dimos cuenta que estaban en la boda y, al ser 2, tienes puntos de vista diferentes de todos los momentos. Se adaptan a tus peticiones y viven el momento y sus emociones contigo.
Son un equipo que te gustaría tener como invitadas a tu boda ya que se hacen de querer.
Muchas gracias a las 2 por vuestra humanidad y vuestro trabajo.
15 agosto 2019 3:02
Adriana y Alba se encargaron de toda la fotografía en la boda de mi hermana, y son unas chicas fantásticas! Las fotos alucinantes, y el trato que nos dieron, no solo a los novios, si no también a todos los invitados fue maravilloso. Quedamos todos encantados!
07 agosto 2019 1:38
Grans professionals de la imatge. Són resolutives i fan molt bon equip. No dubteu en contractar-les ;)

Escribe una reseña



Calificación general: