20 agosto 2023 2:38
Tot i que altres vegades ha anat molt bé, amb l'última reparació al meu ordinador he quedat molt decebuda. He estat més d'un mes esperant a tenir l'ordinador. No m'han anat informant de res en tot el procés, per la qual cosa em veia obligada a trucar-hi sovint i fins i tot fer algunes visites. M'anaven allargant el plaç d'entrega cada vegada més. El que més m'ha molestat ha estat la manca d'informació i estat de l'ordinador. A més, he perdut tres programes que tenia instal.lats anteriorment, tot i haver pagat per una recuperació de dades.
25 abril 2023 7:34
Són els millors! Sempre amb ganes d'ajudar, fan molt bona feina. Quan una cosa no la poden arreglar o no val la pena també ho diuen. Molt professionals, de molt bon tracte. El suport remot, una fantasia. Moltes gràcies!
07 febrero 2021 1:24
Vaig portar el pòrtatil a arreglar per un problema de bateria i un cop a botiga van sortir més errors. Al cap de mesos i pujar bastant la factura quan estava llest el vaig passar a buscar, i tenia el teclat foradat per cargols al ser massa llargs i encara reien, molt poca professionalitat. El vaig tornar i em van tornar el portàtil amb el teclat reparat, però amb un cargol aguantant-se amb una adhesiu, una broma. Ara el portàtil més o menys va, però tinc clar que si me'n compro un de nou o altres reparacions segur que no passo per aquesta botiga.
07 abril 2019 9:16
Horrible. Falta de professionalitat. Vaig encarregar una web que no va realitzar mai i no m'ha volgut tornar els diners. En espera de resolució judicial. Gens recomanable.
24 marzo 2019 0:20
Molt bona experiència. També molt agraït de l'atenció i dedicació d'en Xevi. He, varem resoldre un problema del wifi a l'ordinador que no hem funcionava i ara perfecte. Professionals i sobretot amb un preu molt d'acord amb la feina. Moltes gràcies.

Escribe una reseña



Calificación general: