14 octubre 2023 14:43
Necessitava urgentment l’Altellus i em van confirmar per telèfon que el tenien… venia de Riudoms. Un encant, simpàtiques, servicials, educades… fins i tot em van donar un regal promocional perquè els vaig demanar una bossa per posar la medicació. Un 10!
01 octubre 2023 0:53
Mi farmacia de confianza, siempre que necesito algo lo tienen disponible. Atención muy agradable.
13 junio 2023 12:04
Además de su amplio horario, son muy profesionales y dan muy buen servicio.
Si algo no lo tienen, lo piden y normalmente al día siguiente puedo pasar a recogerlo.

Es mi farmacia de confianza.
11 mayo 2023 1:01
L'única cosa bona és l'ampli horari perquè, com sempre, l'atenció és pèssima. Les treballadores prefereixen estar parlant entre elles o mirant el mòbil abans d'atendre als clients. Per no parlar de la mascareta, ja que ni tan sols en plena pandèmia la portaven ben posada.
06 mayo 2023 9:06
He estat fa una mitja hora. Molt malament. La senyora que m'ha "atès" no deu tenir ganes de treballar el dissabte.
Em demana de molt mala gana: "tot? ". Jo, que no sé el que em caldrà o no de la recepta, he dit que no ho sabia. Tot i així no ha fet cap esforç, no tenia intenció de llegir-me el què sortia cosa per cosa, semblava que li estigués demanant que em llegís un conte, vaja. Venia de l'hospital i no sabia que hi havia en aquest moment a la recepta, a part de la medicació habitual, que no sempre em cal tota. He marxat amb una cosa sense estar segura de si era tot el què necessitava.
23 abril 2023 23:18
Habiendo tenido una urgencia con mi mascota, he necesitado Vitamina K1 como antídoto, pues bien no pude encontrar en Tarragona ciudad, Salou, Vilaseca y Cambrils. Finalmente de llamar a muchas farmacias, la farmacia Niloga en Reus pudo conseguir la vitamina para el día siguiente.
Agradezco enormemente su rápida colaboración y atención. Pude realizar el encargo por teléfono y al día siguiente a la hora acordada allí estaba el producto solicitado.
Muchas gracias
15 diciembre 2022 10:53
És la nostra farmàcia de confiança, les farmacèutiques d'allí són genials. Simpàtiques, agradables i atentes.
03 septiembre 2022 1:39
Un dels punts més forts, per mi, és que obre els 365 dies de l'any! Tracte correcte, però trobo a faltar l'atenció tan propera i professional de l'Enric. Enric, gaudeix de la merescuda jubilació!
31 marzo 2021 9:48
Servei d'atenció tots els dies de l'any, festius inclosos. Fins a les 22 h. Instal·lacions renovades, mes confortables, amb dispensador mecanitzat. Personal amb molt bona atenció i disposició.
15 marzo 2021 0:57
Buena Farmacia, dejando aparte alguna de las que despachan que es muy borde, las demás dan un buen trato y casi siempre hay de todo.
08 marzo 2021 10:58
La meva farmàcia de referència de tota la vida. Tan l'Enric com la resta de personal molt amable (fins i tot durant el confinament). Local renovat i confortable, dispensador de medicaments mecamecanitzat. MIL GRÀCIES PER EXPOSAR-VOS PER TOTS NOSALTRES!
13 febrero 2021 7:23
Per la atenció cap als clients junt amb el bon asesorament profesional que faciliten, la quantitat i qualitat de personal i caixes de que disposen, la rapidesa del servei de comandes quant no disposen d'alguna cosa i la distribució del local que fa que ara no s'hagin de creuar els clients dins la farmacia per la distribució circular.
La possibilitat de posar.te el gel higienitzador (d'alta qualitat) de manera atomàtica (no has de tocar cap envàs que hagi tocat qualsevol altre).
I per rematar.ho la disponibilitat horaria, de 9 del matí a 10 vespre ininterrumpudament i durant tot l'any!
Por la atención hacia los clientes sumado a buen asesoramiento profesional que facilitan, la cantidad y calidad de personal y cajas que dispone, la rapidez del sercicio de pedidos cuando no disponen de qualquier artículo que solicites y la distribución del local en posición circular que hace que no sea necesario cruzarte continuamente con los demás clientes.
La posibilidad de aplicarte el gel higenizador de manos (de alta calidad) de forma automática (sin necesidad de tocar ningún envase que se haya tocado por otras personas).
Y como remate la diponibilidad horária de 9 de la mañana a 10 de la noche ininterrumpídamente durante todo el año!

Escribe una reseña



Calificación general: