01 octubre 2022 16:08
Farmàcia de barri amb un tracte proper i personalitzat. Bon assessorament i sempre obertes a ajudar, l’Elena i la Rosa són un encant!
25 abril 2022 21:31
Farmàcia de referència del barri! Tracte immillorable i atenció personalitzada. Em van assessorar amb tot el que necessitava i més. Menció especial per la Rosa! Tornaré.
13 junio 2021 4:41
He rebut un gran servei personalitzat. Sempre un plaer venir aquí! Molt content amb l'atenció rebuda per part de la Rosa
26 mayo 2021 3:40
Las dos farmacéuticas y el personal que atiende al público son excelentes personas además muy amables. Todos son muy profesionales, además es una de las mejores farmacias de la ciudad. Yo confío porque sus consejos son muy utiles
01 abril 2021 0:05
Pitjor servei i preus molt més cars que altres farmàcies de la zona.mateixes cremes dues vegades més cares

worst service and prices much more expensive than other pharmacies in the area.same creams twice more expensives

peor servicio y precios mucho más caros que otras farmacias de la zona.
Mismas cremas dos veces más caras!
19 marzo 2021 5:17
Mal servei i boig car, molt trist que s’aprofitin de la pandèmia i una màscara de tela per 9 euros quan en pugueu trobar la mateixa a la botiga LIDL per 1,49 euros. Les vitamines crema són un 40% més costoses que les altres farmàcies de la zona i, a més, teniu un mal servei.

Mal servicio y loco caro, muy triste que se aprovechen de la pandemia, mascarilla de tela por 9 euros cuando puedes encontrar la misma en la tienda LIDL por 1,49 euros. Las cremas vitamínicas son un 40% más caras que cualquier otra farmacia en el área y además, obtienes un mal servicio.

Bad service and crazy expensive, very sad that they take advantage of the pandemic, cloth face mask for 9 euro when you can find the same one at LIDL store for 1.49 euro. Cream vitaminis are 40% more expensive then any other pharmacies in the are plus you get a bad service.
15 febrero 2021 20:34
Sempre un plaer comprar a la Farmàcia Galcerà. La millor atenció i preus. Molt recomanable, gran atenció al client. Vaig fer una consulta sobre un producte i em van assessorar perfectament! Una farmàcia de barri molt top!
09 febrero 2021 5:28
DOS VEGADES MÉS CAR! LA MATEIXA CREMES A COMPRAR-EN UNA ALTRA FAMRCIA LÍNIA ME HAGUÉS COSTAT OA MEITAT.

DOS VECES MAS CARO! LA MISMA CREMAS A COMPRARLA EN OTRA FAMRCIA ONLINE ME HUBIERA COSTADO OA MITAD.

TWICE MORE EXPENSIVE! THE SAME CREAMS TO BUY IN ANOTHER ONLINE FAMILY WOULD HAVE COST ME OR HALF.
18 marzo 2019 11:07
La verdad es que cuesta encontrar profesionales del ramo farmacéutico con semejante atención. Es como antaño. Te conocen, trato familiar, empatía con los clientes. Muy recomendable. Gracias y ánimo a que sigan así.
26 marzo 2018 9:54
Esta farmacia te ofrece un trato profesional y familiar, los mejores productos con el mejor asesoramiento.
14 abril 2017 1:42
Tracte molt eficient, gran oferta, sempre tenen tot el que necessitem i si no t'ho porten ràpid. L'atenció al client és molt familiar i propera, i el millor és el servei per Whatsapp on pots demanar els medicaments per avançat.

Escribe una reseña



Calificación general: