10 septiembre 2023 10:13
Cada estiu vaig a Roses, i aquest any havien reformat la farmàcia. És genial, perquè trobo tot el que necessito, tenen sempre promocions i a més els preus estan baixos. Tot l'equip està molt predisposat i sempre t'aconsellen amb solucions que funcionen. A més.mai havia vist una farmàcia que parlessin tants idiomes, en un moment vaig sentir parlar: francès, alemany, anglès.
20 mayo 2023 0:59
Un servei molt ràpid i molt professional. Una atenció personalitzada. Us recomanem aquesta farmàcia per la situació i el tracta rebut dia a dia.
01 octubre 2021 21:01
Trato muy amable, te aconsejan perfectamente
Cómo siempre una farmacia de confianza
Gracias por el trato
24 septiembre 2021 3:28
Mil gràcies pel servei rebut. Per l'empatia i professionalitat! Tot un plaer haver descobert aquesta farmàcia! Tant debò hi hagin tanta professionals amb tantes ganes i dedicació com vosaltres!
15 agosto 2021 17:49
Personal amable, consejos acertados, precios correctos y algunas veces tienen la cortesía de ofrecerme en función de mi perfil una muestra o un regalito util. Muy satisfecha. Bravo!
22 noviembre 2020 17:32
Atenció al client espectacular.
Desprès de recórrer, sense èxit, farmàcies de guàrdia a Figueres, Castelló, Empuriabrava i Sta. Margarita, cercant un antibiòtic que m'havien prescrit a urgències de l'Hospital de Figueres, en aquesta farmàcia em van oferir una alternativa i es van encarregar de trucar ells mateixos a l'Hospital per tal de aconseguir que fecin un canvi a la recepta, la feina no va ser senzilla ja que els hi van posar les mil i una "pegas", però desprès de quasi 30 minuts al telefon van solventar el tema i van poder dispensar-me un antibiòtic adequat a les meves necessitats. Tot això sense ser client habitual. La resta de farmècies només van dir "no ho tenim".
Moltíssimes gràcies!
11 enero 2019 8:32
Normalmente he encontrado lo que buscaba. Hay varias personas trabajando, con lo cual es bastante fluido el trato sin grandes esperas.
Céntrico, bien situado, fácil acceso y parquíng en el teatro o en la rambla.

Escribe una reseña



Calificación general: