05 febrero 2024 19:31
Una farmàcia - Ortopèdia que hi trobes de tot.
Un personal amb un tracte exquisit on donen solució immediatament. Jo ho aconsello 100%, els hi estic molt agraïda.
08 noviembre 2023 20:57
Tracte molt amable i empatia amb el pacient. T'atenen sense presses i t expliquen els dubtes qué tinguis. En el meu cas, va esser la ortopedia que va facilitar-me un caminador adecuat a les meves necessitats i una órtesi antiequina amb rapidesa i amb molt bona comunicació. Formen un equip que et fan sentir cómode. Molt satisfeta i recomenable. Gràcies de nou
17 septiembre 2023 6:55
Un 10! En primer lugar a Joan, por el trato recibido, la pronta respuesta a mis consultas refente a una scooter, la rapidez en lo que a presupuestos y características de la misma. Me topé con un profesional comprometido con su labor, llama la atención su educación, saber estar y trato hacia el cliente.sabe escuchar y te sientes cómoda, cuando ves su interés por ayudar a resolver todas tus dudas.no dudaré en recomendarlo para futuras compras a familiares y amigos. Saludos
04 agosto 2023 5:16
Fui al hospital de urgencias y me dijeron que no tenía nada, y no podía caminar fui a buscar las pastillas que me dieron para el dolor a farmacia Domenech, tengo que decir que son grandes profesionales conocen cada producto y sus alternativas, tienen muchísimo conocimiento en varios temas en los que yo tenía dudas y me lo solventaron rápidamente, me aconsejaron y derivaron a su fisioterapeuta joan, solo con revisar la zona de dolor ya me pudo diagnosticar y aconsejar, segui sus consejos me hizo unas plantillas y ahora puedo seguir trabajando y caminando sin dolor.para mi son grandes profesionales y lo que no me supieron solucionar en el hospital ellos por fin solucionaron mi problema. Les pongo 5 porque no hay más pero las podría triplicar.gracias a todo vuestro equipo.
06 abril 2023 20:11
Em dic Narcís, aquí he conegut la gran família, Farmàcia Neus Domènech.
Els he donat la tabarra dos mesos per una cadira de rodes elèctrica i han tingut molta paciència, que em varen portar 4 models diferents.
Això no ho fan totes les ortopèdies que tenen tant de renom aquí a la província de Girona i això és d'agrair.
I al fi, la vaig escollir!
Als consells professionals de la Neus, Joan i Xavier, de la part d'ortopèdia dins la Farmàcia.
Com a client, usuari i discapacitat, tot el meu agraïment a tot l'equip que formeu Farmàcia Neus Domènech.
I molt orgullós de tenir la sort de conèixer unes persones tan meravelloses afectuoses, com la Neus, Joan, Xavier, Marta i Mónica.
Professionalitat, amabilitat, cortesia, un tracte immillorable, factor humà sempre pendents de mi en tot moment.
Sense la vostra feina, treball, dedicació, sacrifici, esforç, i intentar millorar dia a dia no té preu.
Gràcies per tot allò que feu per nosaltres els pacients, perquè en sentim recolzats per tota aquesta dedicació.
Tenen un gran assortiment d'Ortopèdia, farmàcia i Parafarmàcia.
Moltes gràcies per tot.
06 marzo 2023 17:13
Es la meva farmàcia de referència, per la seva ubicació, davant de l'hospital St. Caterina, per disposar de 2 plaçes de parking que és molt d'agraïr, pel seu horari que no tanquen al migdia, i sobretot per tracte tant proper i professional que tenen.
A més a més, és també Farmàcia ORTOPEDIA, amb una exposició de 200 m2, on la Neus, en Xevi, i en Joan us ajudaran a resoldre les vostres necessitats.
Molt recomenable
27 febrero 2023 18:31
Atenció completa amb una implicació molt bona. Gràcies a ells s'han solucionat els problemes que d'altres ortopèdies no varen poder, o no varen voler, solucionar.
Molt recomanable, estereu sempre molt ben atesos
21 febrero 2023 8:01
Agraïda amb la farmàcia Ortopèdia Domènech, per haver-me conseguit els medicaments que portava buscant desde fa temps a varies farmàcies! ️
26 junio 2022 12:18
Son unos profesionales maravillosos!
Estoy muy agradecida a Neus Domenech por su trato atento, humano y profesional. Les hicimos una consulta por la situación delicada de un familiar con retención de líquidos en una pierna y ella nos asesoró y atendió recomendándonos la mejor solución ortopédica para él, incluso atendiéndonos en horas fuera de su trabajo.
El tratamiento funcionó de maravilla y en pocos días como resultado la pierna del paciente volvió prácticamente a la normalidad.
Muchísimas gracias Neus!
08 febrero 2022 5:34
Tenen assortit complet de productes tant de farmàcia, com de parafarmàcia, ortopèdia. El seu personal és molt amable, atent i agradable en el tracte. És la farmàcia de referència pel personal de l'Hospital de Santa Caterina. No canvieu, seguiu així!
15 septiembre 2021 4:12
Una gran farmacia con una amplia gama de productos ortopédicos muy útiles. Gracias por vuestra profesionalidad y acierto con vuestras recomendaciones.
24 julio 2021 7:21
Tenen un gran assortit d'ortopèdia, i farmàcia i parafernàlia, i bons consells! Molt amables i atents amb els clients. Molt recomanable!
19 julio 2021 11:56
Tenen 2 places per aparcar el cotxe, tenen obert al migdia i el personal és molt amable, professional i eficient.
04 marzo 2021 19:00
Vull agrair a la vostra farmàcia, el detall d Nadal q feu arribar al personal del hospital Santa Caterina d Salt! Esperem poder compartir amb vosaltres un proper any més fàcil!
28 abril 2020 12:29
Està tancat per vacances i obren el dia 2 de setembre. Si truqueu, el contestador diu que obren el 27 d'agost, a la pàgina web també deia en l'horari que estava obert. M'he desplaçat expressament fins a Salt, per res.

.
19 marzo 2020 10:30
La farmacia al lado del hospital de Santa Caterina. Muy buenos profesionales, con una atención muy buena. Tienen una selección de artículos de ortopedia y para hacer las plantillas son muy buenos.
Le pusimos los pendientes a nuestro bebé, muy contentos.
07 julio 2019 17:49
Por trabajo viajo mucho a Girona, cuando necesito una farmacia no dudo en visitar farmacia Neus. Atienden muy bien y tienen buenos precios.
09 abril 2019 16:00
Sempre m'han atès molt amablement, t'encarreguen les coses i arriben molt rapid, i t'assessoren en tot el que els hi preguntes.

Escribe una reseña



Calificación general: