06 mayo 2023 11:40
Sitio donde sino eres una copia de una copia de una copia de tus compañeros no sirves para nada. Sinceramente si cres en el crecimiento intelectual, este lugar NO es para tu hijo
09 marzo 2023 19:14
Porto als meus dos fills a aquesta escola i hi estic molt contenta. Ofereixen una educació molt bona i competent desde ben petits. El tracte amb els/ les mestres i l'escola en general és molt bo. El nivell educatiu és força alt. L'anglès el tenen desde ben petits en classes de immersió, per exemple la música, la psicomotricitat o arts and crafts la fan en anglès quan són més petits, i després ja assignatures com science que són més complexes. Treballen molt l'expressió oral desde petits, i li donen molta importància a la inteligencia emocional.
L'AMPA és molt potent i realitza moltes extraescolars i activitats durant l'any. Per no aburrir-se.
Això sí, al ser una escola concertada. Tot costa diners.
14 octubre 2022 12:32
Porto els meus dos fills i estem molt contents. Especialment l'acompanyament dem professorat el valorem molt positivament
24 septiembre 2022 11:09
Secundària i bachillerat religiós 100% que no us venguin la moto, es paga el preu tan car per les instal·lacions però no val la pena si sou agnòstics no us recomano aquesta Escola perquè intenten adoctrinar als adolescents amb valors religiosos.
Doneu una ullada a la seva web i us fareu una lleugera idea del que estic dient, concretament clickeu a “ proposta de valors” i llegiu la misió de Fedac Horta que proposa educar fent present el missatge de Jesús de nazaret i ofereixen una alternativa pedagògica en la educació Cristiana.
Hem aguantat fins a segon (E. S. O) i hem hagut de marxar perquè per res és el que ens esperàvem. Espero que a algú li serveixi d’ajut la nostra experiència.

Escribe una reseña



Calificación general: