13 diciembre 2022 23:02
Com a ex-alumna i professora vull comentar que aquest centre és molt potent, no para de créixer i evolucionar, i cada any ofereix un servei més personalitzat i adaptat als alumnes. Estic molt agraïda de formar part del FEDAC Sant Narcís.
25 octubre 2022 9:18
Terrible. Els meus germans i jo hem estat en aquesta escola durant 26 anys, i la meva mare està impacient perquè acabi 4t d'ESO i treure'm d'aquí de seguida. Pares, no porteu els vostres fills aquí si no voleu que sofreixin. Ara, si voleu que ho passin malament, endavant. Aquesta es l'escola idònia.
24 febrero 2022 1:19
Professorat compromès. Un projecte d'escola amb un gran nivell d'exigència, grans valors, i amb una afa que s'involucra i ajuda a l'escola amb totes les seves fites. Gran escola. Molt i molt content del seu rendiment i del seu professorat. També vull dirigir-me als "simpàtics" que posen una valoració baixa, per el simple fet de ser alumnat i de ser el xulito xunguito. No teniu cap raó de ser amb aquesta actitud, i no valoreu res del que teniu.
Perdo, sóc un pare més que compromès amb la educació de les meves filles i hi han actituds que no es poden tolerar. Ho tenia que dir.
Gràcies FEDAC
11 febrero 2022 12:50
Escola propera, innovadora i amb molt bon tracte. He estat alumna, treballadora i mare d'alumnes de l'escola. Molt contenta en totes les vessants.
20 abril 2021 3:27
YO vach a aquesta escolar i m'agrada molt le meve profesora es diu Nuri (aquesta es la cuenta de le meva mare
)

Escribe una reseña



Calificación general: