25 noviembre 2023 12:09
Es de las ferreterías más completas, tienen casi de todo, y el personal atiende queriendo resolver el problema que se les plantea, muy amables , buen servicio, soy del barrio y los conozco hace muchos años, siempre han sido así
01 agosto 2023 14:52
Amabilitat i professionalitat distingeix aquest lloc. Gent de barri, amb productes de qualitat per la llar.
25 junio 2023 21:51
Recomable, tenen de tot! Es una botiga emblemàtica amb història i que pots trobar hi de tot, en particular tenen coses per la llar que son una cucada, fins el més mínim detall. I sobretot moltes gràcies per l atenció rebuda i el vostre tracte. Res a veure amb els grans dinosaures de les superfícies.
06 mayo 2023 14:48
Me dedicaron mucho tiempo en intentar solucionar el problema que tenía e incluso se centraron en mí un par de dependientes. Al no poder solucionar mi problema, me informaron de un par de sitios donde podría ir a preguntar.
03 abril 2023 12:51
Ferrereria muy completa. El personal sabe del oficio y son atentos y agradables en el trato.
25 enero 2023 6:46
Muy buena ferretería con amplia variedad de productos, también decoración. Serviciales y correctos.
04 enero 2023 12:34
Le pedí alguna herramienta para cortar la cabeza de un tornillo. No quería gastarme mucho dinero. Me recomendó una sierra pequeña, barata, útil. Muy contento, volveré a comprar de nuevo. Gracias!
20 diciembre 2022 1:54
Molt mala atenció, una de les noies de l'entrada de males maneres ni s'ha dignat a ensenyar-me unes juntes per una olla a pressió si no li donava el model i la marca li he demanat que si me les ensenyava li sabria dir i s'ha tancat en banda, marca i model sinó res.
Sembla mentida que es pugui atendre a un client d'aquesta manera.
//////
En contestació a la resposta del propietari:
No es tracta de 20 models diferents d'olla, he treballat més de 30 anys en un servei tècnic i sé perfectament de què va. La meva ressenya és pel mal tracte rebut. A la Ferreteria Modrego em van servir la junta correcta en menys se 30 segons amb un tracte exel·lent. Vostè n'és el propietari i vostè sabrà com han d'atendre els seus dependents als clients. Passiu bé!
21 noviembre 2022 21:33
Profesionales.
El personal maravilloso.
Soluciones para todo.
Y sigo encontrando todo lo que necesito. Por ejemplo, hoy me compré un Wok, me gusta cocinar y este es un Wok Foodie 28 cm. Pregunten más datos y características a la señora Bárbara.

Escribe una reseña



Calificación general: